Akıllı telefonlar çıktığından beridir gizlilik yok bence.
Birşey konuşuyorsun iki dakika sonra mesaj geliyor o konuda reklam, sosyal medyaya giriyorsun üç gün önce baktığın şeylerin reklamı
Ben kimsenin dedikodusunu yapmadım yapanlar düşünsün diyorum yasemin sakallioglunun whatsap videosu

Aynen dogru diyorsun canımı ne konuşsak bile hemen reklamı cikiyor valla benimde bişeyim şükür sadece ailemle tek konuşuyorum whatsapp 'tan

Kim ne yapsin bizim kişisel sohbetimizi
Dünden beri kafayi yedi millet yok paylaşım, erişim izni vermiyorum.
En basit bir uygulama indirirken bile herşeye onaylamiyor muyuz.
Taa galerideki fotolarımızi görmeye kadar izin aliniyor, veriyoruz.
Alacaksin eline 5110 nokia takoz
Bak bakalim kim takip edecek

herkese günaydın

nasılsınız görüşmeyeli ya da yazışmayalı :)

2020 için hedef koymuştum kendime ama unuttum.
2021 için hedef koyayım bari ve kaydedeyim buradan bakarım.

2021 Hedefleri
- hesaptaki altını 50 gr'a tamamlamak.
- hesaptaki euroyu Euro günü desteğiyle 1500'e tamamlamak

Ayrıca bu yıl biraz daha rahat olmak istiyorum. çünkü 2020'nin son aylarında harcamalar fazla olunca biraz sıkıntı çektim. borrcum yok ama yine de birikim için ayırdığım parayı kullanmamaya çalışarak geçinmek de insanı sıkıntıya sokuyor.

Minimalizme ağırlık vereceğim bu yıl. başlamıştım zaten biraz hız kazandırmak lazım. evdeki her eşya insanının belli bir vaktini alıyor. E çalışan insanın da en çok ihtiyacı olan şey ZAMAN. Bakalım bekleyip görelim.

İyi haftalar güzeller
Altın hayalimdeki fiyatta,ama benim harcamalar tavan. 1 Gr bari alayım bu ay. Akmasa da damlar en azından.
Hediye konusunda katılıyorum size. Güzel,hatiralik bir mücevher bakayım. Pandora bileklikler olabilir belki. Beyaz altın olanları çok kibar. Kendi de ekleme yapar ileride isterse.

Bereketli olsun

Eşimin bordro belli olmuş darısı benimkine.Maaşa son 4günYarın BİM’e bulaşık deterjanı temizlik bezi bakmaya gidecegım ihtiyacı olanlar yarın baksın.

Eklentiler

• 1A96E7D5-28F1-4251-B324-81915A3B2795.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 47
  • FF2BF2A3-BF8B-4E6B-BF76-B14C347D2DD5.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 54
babyloading87 canim diğer konuda okudum gecmis olsun Alya'ya
Aklıma geldi yine. kızım kreşe giderken biraz atesi vardi kar kış dışarısı. Kvye biraktim bugun gitmesin çıkmasın dışarıya diye. İkindi isten bi geldim kimse yok kapiyi acan yok aklim gitti cocuga biseymi oldu hastaneye mi gittiler diye
Bi geldiklerki hanim o karda kışta hasta cocukla otobüsle güne gitmis. Cinlerim tepeme çıktı. Yani bi kere de gitme her zaman mi birakiyoruz. Asla kendi keyiflerinden ödün vermiyorlar ana oğul.
Bunlar aklıma geldikçe kinim artıyor yeminle. Vicdanımı koreltiyorum merhametimi yok ediyorum onlara karşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…