- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #77.481
Akıllı telefonlar çıktığından beridir gizlilik yok bence.Colombre hayirli musmutlu nice yaşları olsun kızınin insallah canim arkadaşların dediği gibi zarif bir kolye alabilirsin melek kanatları veya yusufçuk gibi güzel olur sen kızına hediye alınca aklıma annem geldi küçükken arkadaşım annesine küsmüş annesi ona kolye almış barışmışlardı Bnde anneme mahsus küsmüştüm ama bisey almadi daha üstüne kızıyordu
Bide arkadaşlar bu her yerde dönen whatsapp uygulaması falan kisilerimde insan kalmadi herkes silmis Bnde oturup düşünüyorum siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
Aynen dogru diyorsun canımı ne konuşsak bile hemen reklamı cikiyor valla benimde bişeyim şükür sadece ailemle tek konuşuyorum whatsapp 'tanAkıllı telefonlar çıktığından beridir gizlilik yok bence.
Birşey konuşuyorsun iki dakika sonra mesaj geliyor o konuda reklam, sosyal medyaya giriyorsun üç gün önce baktığın şeylerin reklamı
Ben kimsenin dedikodusunu yapmadım yapanlar düşünsün diyorum yasemin sakallioglunun whatsap videosu
Kim ne yapsin bizim kişisel sohbetimiziAkıllı telefonlar çıktığından beridir gizlilik yok bence.
Birşey konuşuyorsun iki dakika sonra mesaj geliyor o konuda reklam, sosyal medyaya giriyorsun üç gün önce baktığın şeylerin reklamı
Ben kimsenin dedikodusunu yapmadım yapanlar düşünsün diyorum yasemin sakallioglunun whatsap videosu
Bereketli olsunherkese günaydın
nasılsınız görüşmeyeli ya da yazışmayalı :)
2020 için hedef koymuştum kendime ama unuttum.
2021 için hedef koyayım bari ve kaydedeyim buradan bakarım.
2021 Hedefleri
- hesaptaki altını 50 gr'a tamamlamak.
- hesaptaki euroyu Euro günü desteğiyle 1500'e tamamlamak
Ayrıca bu yıl biraz daha rahat olmak istiyorum. çünkü 2020'nin son aylarında harcamalar fazla olunca biraz sıkıntı çektim. borrcum yok ama yine de birikim için ayırdığım parayı kullanmamaya çalışarak geçinmek de insanı sıkıntıya sokuyor.
Minimalizme ağırlık vereceğim bu yıl. başlamıştım zaten biraz hız kazandırmak lazım. evdeki her eşya insanının belli bir vaktini alıyor. E çalışan insanın da en çok ihtiyacı olan şey ZAMAN. Bakalım bekleyip görelim.
inşallah, aminBereketli olsun
Niye yakılmıyor ki kış mevsimindeyiz.Gunayydinnn
Kaloriferler yine yanmıyor hasta olucam ya
Fatura fazla geliyomusNiye yakılmıyor ki kış mevsimindeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?