Ben sundan aldım bekliyrom kargoyu
Cok övdüler bb krem

Eklentiler

• 52A15579-A998-4EAC-96AC-3C15FA4925EF.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 63
Kizlar 2021 yili ilk 6 aylik hedeflerimizi yazacağım ilk sayfaya,bildirimlerinizi bekliyorum
6 aylik hedef belirlemek iyi oluyor benim için.
Aylik,6 aylik,yillik ve 5 yillik plânlarım var hattâ
Ben bankaya yapılandırma yapacagım biraz Mayıs gibi birikimi bozacağım ama oda sayılır dimiYaza doğru cocugu okula yazdırırız onun taksitleri başlar.Bana ilk 6ay için 20gr 500dolar yazarmısın

O zaman iyiki diadermine almamışım.
Simple ile ikisi arasinda kalmıştım.

Anlatsana kendi planlarını canım

İlk 6 aya 6 altın bana o zaman.
Hemen anlatayim
Aylik hedef 5 gram altın veya karşılığı tl.
6 aylik hedef 35 gram altın.
Yıllık 70.
5 yillik hedefimin bu yıl beşincisi
Ilk 4 yillik birikimlerinin büyük kismi ev pesinati ile kredinin ara ödemesine gitti.
Bu yılki hedefimizde araç var bir de 3 vakte kadar kısmet diyelim.
Ayağımızı yerden kesecek bütçeye uygun bir araç bulabilirsek.

Ya görüntüsü bile insana keyif veriyor degil mi benim dr taksitle aldıklarım var azcik arada bakarım oyle karşısına gecip
Çok keyif verici ama miktar arttıkça birşey olursa diye tedirgin oluyorum bu yüzden fizikiye kaşa gerek.
Hahaha turtisim ya kalkınma planı gibisin vallahi hedefler planlarrr

Mersi tatlucum.
Garnier kullanıyorm ben göz temizleyici,büyük oldugundan bayagı gidiıor.
Nemlendirici simple kullanıyorm memnunum bende.
Garnier biraz yanma yapmıştı gözümde, onun kağıt maskeleri ile temizleyicisini beğeniyorum.
Ben bankaya yapılandırma yapacagım biraz Mayıs gibi birikimi bozacağım ama oda sayılır dimiYaza doğru cocugu okula yazdırırız onun taksitleri başlar.Bana ilk 6ay için 20gr 500dolar yazarmısın
Sayilir tâbi canım
Hemen ekliyorum tatlu ile seni

Kızlar büyük kuzum Mayıs'ta 18 olacak. 18 yaş hediyesi almak istiyorum,ömrünce kullansın,hatıra kalsın. Haydi bana fikirler verin, şimdiden bakinayim. Çok özel bir şey olsun istiyorum.
Benim aklıma direkt araba geldi
Kalıcı olsun istiyorsan takı alabilirsin canım, ya da senin çok sevdiğin bir takini ona verebilirsin. Yıllarca hem kullanır hem de manevi değeri paha biçilemez.
Yurtdışı tatili de olabilir ama korona dönemi bu pek sağlıklı bir öneri değil.
İleride 18 . Yasgunumde ailem beni dunya turuna göndermişti diyip anılarını hatirlamasi güzel olur gibi geldi bana.

YEMinle bulcam bu sirketi caycı bile olsam baslıcam Asaplarm bozuluyor artk biz ofiste ictigimiz kahveye bile dikkat ediyorz
Marck zukmbergle mi calısıyonuz kızım siz
Önceki iş yerinde biz Türk kahvesi bile icemezdik, yasaktı. Sadece misafir gelirse o zaman bize de yapılırdı. Sadece patron içerdi.
Şimdi mutfakta iki tane filtre kahve makinası var
Mark zukmbergle görüntü olarak bizim patrona çok benziyor, o daha jounior öyle düşün
Kız bizim çaycı bile üniversite mezunuymus
Çok şükür bu pandemi benim aydınlanmama vesile oldu, dışarıda akan hayatı gordum.
Etrafın tabiri ile sınıf atladım, kendi düşünceme göre de yıllarca verdiğim emeğin karsiligini görmeye başladım

Ben sundan aldım bekliyrom kargoyu
Cok övdüler bb krem
Bunu ben de araştırmıştım ama Selin cigercinin kremi çok merak ediyordum. Onun her yerde yorumları çok iyiydi.
Yüzde elli denk gelince 59,50 TL ye aldım.
Çok beğendim indirim denk gelirse mutlaka alın.

Turtisim sen yaparsın
Benim tazminat hala belirsizliğini koruyor çok canımı sıkıyor.
Planlarıma yazılı dahil etmedim ama olsaydi süper olacaktı.

Yurtdışı gezisini biraz daha olgunlaşınca kendi çabasıyla yapsın isterim kahvemsim. Daha değerli olur. Bu yaşta tam algilayamaz bence tarihi ve sanat dokusunu. Koleji gezi yapacaktı mesela,ona gitmek istiyordu,yurtdışı eğitim imkanlarını yerinde görecekti çocuklar,o da kaldı. Seyahat yattı bu sene yani.
Kararsız kaldım ben de işte. Özel ve sınav öncesi moral olacak bir şey yapmak istiyorum çocuğum için. Güzel bir açıkhava partisi yapacağım zaten Allah nasip ederse. Düşünelim bakalım.

Bunu ben de araştırmıştım ama Selin cigercinin kremi çok merak ediyordum. Onun her yerde yorumları çok iyiydi.
Yüzde elli denk gelince 59,50 TL ye aldım.
Çok beğendim indirim denk gelirse mutlaka alın.
Kaçırdım ben kahvemsim,nemlendirici mi dediğin,kırışık karşıtı mı.

Kesinlikle senin için çok iyi olduğunu düşünüyorum bende.Mesleki olarak onca yıllık tecrübenin karşılığını, daha iyi şartlarda çalışarak alman çok güzel.Açıkcası eski işyerin için söylediklerinde çok güzel olduğundan, yeni işyeri sıkıntılı olursa ne yaparsın diye aklımdan geçmişti.Ama yeni işyerin beklentilerden çok daha iyi oldu.Umarım hep daha iyi olur inan burda biri güzel bir işte çalıştığından bahsettiğinde, ev, araba aldığında, yada başka güzel bir haber verdiğinde mutlu oluyorum.Aslında hayata dair umutlarım tazelenmiş oluyor.Mesela senin işyerin hakkında anlattıklarından, demekki ülkemizde insani standartları yüksek işyerleride var, benimde bir gün öyle bir yerde çalışma olasılığım var o zaman diyorum maşallah diyelim nazar değmesin

Herkese geç bir günaydan benden herkese kızlar biraz gec kalktim yagmurlu havada uyumak gibisi yok e sonra da kahvaltı ve kaynattığınız konulari okuya okuya gelince bu saati buldum
çok fazla makyaj yapan biri degildim zaten maske de kullanmaya başlayınca sanirim iyice uzaklaştım yaz başında YENI NORMAL denilen seyle heveslenip epey bi ruj almıstım ama kaldi makyaj çantamda tekrar ortaya çikması zaman alıcak gibi o yüzden cok fazla bb kremdir makyaj temizleyicidir önerim yok maalesef
Bu arada karamelli_turta cıgım 2021 in ilk 6 ayı için birikim hedefim 2 çeyrek ve 100$ diyelim ödeyeceğim borc ve kredilere değinmek istemiyorum bile

Teşekkür ederim canim, ben de her anlattığımda çok sukur, maşallah diyerek geçiriyorum içimden.
Önceki iş yerimde de mutluydum ve şartlarım güzeldi ama özeleştiri yaparsam oraya odaklanmaktan çevreyi gözlemleme fırsatı bırakmamıştım kendime. Olması gereken rutinleri düzen olarak adlandırıyor musun. İçinden çıkıp dışarıdan bir göz olarak bakınca anladım bunu.
Dışarıda akan bir hayat varmış bunu farkettim en önemlisi,gözüm açıldı yani.
Umarım hepimiz gonlunuze göre, emeğimizin karşılığını aldigimiz,değer gördüğümüz yerlerde çalışırız.

Çok iyi düşünmüşsün açık hava partiyi.
Ben üniversiteye başladığımda annem bana beyaz altın çok şık bir bilezik almıştı.
Yıllarca hep kolumdaydi.bir ara çok sıkıntıya düşünce mecburen bozdurmustum. Kaç sene kuyumcunun vitrininde kaldı ben almaya niyetlenince satıldı
Bu sene aynısından yaptırıcam, manevi değeri yuksekti paha biçilemezdi.
Senin de niyetin böyle birşey, mesela lizay pirlantada çok şık kolyeler var, genc kızken de ilerleyen yaşlarda da kullanabileceği ve seni her daim yanında hissedeceği manevi degeri yüksek bir hediye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…