- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #77.421
canım mesaıler 10-16 oldu ya arada ogle tatıli de yok 9-17 arası bıse yememıs oluyorum aslında ama dayanamıyorum kan sekerim dusuyor kuruyemıs goturuyorum yanımdaEvde aralıklı oruc dene canim cabuk faydasını goruyosun
Hep kendimi altınla mücevher ile ödüllendiresim geliyorYakışır valla
Akilli hatunsun kiz maşallah
İndirimini takip et kesinlikle çok beğenirsinClinique yüz temizleyiciyi merak ettim kuzum.
Bir de diadermine yorumlari da iyi.
Anlatsana kendi planlarını canımKizlar 2021 yili ilk 6 aylik hedeflerimizi yazacağım ilk sayfaya,bildirimlerinizi bekliyorum
6 aylik hedef belirlemek iyi oluyor benim için.
Aylik,6 aylik,yillik ve 5 yillik plânlarım var hattâ
Ya görüntüsü bile insana keyif veriyor degil mi benim dr taksitle aldıklarım var azcik arada bakarım oyle karşısına gecipEv almadan önce bir sürü sarışın ataciklarim vardi bileziklerim.
Ahh kalbim
Hepsini bozdurdum daha az borç olmasi için.
Ama tekrardan başladım alacağım
Evet her özel anımızda degil miHep kendimi altınla mücevher ile ödüllendiresim geliyor
Hahaha turtisim ya kalkınma planı gibisin vallahi hedefler planlarrrKizlar 2021 yili ilk 6 aylik hedeflerimizi yazacağım ilk sayfaya,bildirimlerinizi bekliyorum
6 aylik hedef belirlemek iyi oluyor benim için.
Aylik,6 aylik,yillik ve 5 yillik plânlarım var hattâ
Virüs bitip İstanbul'a geldiğinde plazayi birlikte gezelimValla süper kahvemsi sen degerlendir bu fırsatları kesinlikle...
Plazayi ben de sevdim bak girmeden bilmeden
Canim ben 5 gündür If yapiyorum ama ev de olmak beni zorluyor. Aslında ben geçen özele de gittim. Devletle arasında fark yoktu...Yerine gore değişiyor...
Bir de şu var cnm sporsuz hepsi yalan... sporu yapacaksin mideni suya boğacaksın
Gezelim ya bir plaza göreyim nedir ne yapıyorlar diyeVirüs bitip İstanbul'a geldiğinde plazayi birlikte gezelim
kronikuykucu evdeyken diyet yapmak daha kolay geliyordu bana.
Yemek saatini ve çeşidini belirleyip birkaç gün de spor ekledin mi çok guzel gidiyor kilolar.
Şu an evden calismaya devam etsem sıfır beden olurdum valla. Ben son fazla kiloları pamdemide evdeyken verdim.
Şu an yine burada ise başladığım kiloya geldim, iki hafta koruma yaptım.
Yarın tekrar diyete devam, biraz daha vereyim
Zarif bir kolye olabilir.Kızlar büyük kuzum Mayıs'ta 18 olacak. 18 yaş hediyesi almak istiyorum,ömrünce kullansın,hatıra kalsın. Haydi bana fikirler verin, şimdiden bakinayim. Çok özel bir şey olsun istiyorum.
Garnier kullanıyorm ben göz temizleyici,büyük oldugundan bayagı gidiıor.Iş çıkışı birde market yaptik yarin çıkmayız hiç olmazsa.
Zira soğukta çıkmayı hiç sevmiyorum.
Bu arada göz makyaji temizleyicimi değiştirdim bu kez çünkü gratisin loreal ile satış anlaşması bitmiş.
Tavsiye üzerine simple aldim bu kez,nivea da önerdi ama niveanin ürünlerini pek beğenmiyorum ben genelde.
Umarim memnun kalirim yüzde 40 indirime de denk geldim
Siz göz makyaji temizleyici olarak ne kullaniyorsunuz?
YEMinle bulcam bu sirketi caycı bile olsam baslıcamDalgami geçiyorsun kız benim elit yasantimla.
Ama hemen söyleyeyim benim plaza çoktan el atmış zaten bu konuya
iki daire yanımızda ünlü bir güzellik merkezi var, estetisyeni ile gorustum. Bizim yönetimin hatunlarıda ona yaptırıyor.
Ve daha da bombesi sağlık sigortamizda bir madde var, orada ayarlayıp bir kismini sigortadan alıyorlar.
Yani yaza neden olmasın diyorum
ARAllıklı oruc denedin mi cnmkızlar ben de guya dıyete basladım ama tabi yalancı diyet
ay eskıden yıyecegımı yerdım ılave bıse ıstemezdi canım evlendıkten sonra bı ıstahım arttı dogumdan sonra bıraz daha sımdı tavan resmen yaa kendımı dızgınleyemıyorum devamlı canım bıseler yemek ıstıyor abarti bi kılom yk ama gıtgıde sısıyorum yani
diyetısyene gtmek ıstıyorum butce ayıramıyorum dedim ama sart oldu artk ya para verınce bu darlıkta uyarım dıye dusunuyorum
devlete bı kere gttım dogru durust ılgılenmıyolar zaten su ortamda hastaneye gtmek ıstemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?