Bugün aylık alışverişi yaptım. 1020 TL cik.
Eşim arkadaşları ile dana kestirecekmis,et işi de halloldu. 600 TL ona verilecek yarın. Kişi başı 15 kilo civarı çıkar demiş satıcı. Bizi bir kaç ay götürür.
Doğal gaz 600 e yakın gelir büyük ihtimalle. Ev büyük ve birinci kat. O yüzden çok diyemiyorum. 24 saat evdeyiz sonuçta.

Yaaa süper
Hayırlı ugurlu olsn kazasız belasız kullanın insallah cnm

Toplu alışveriş iyi oluyor gerçekten.
Doğalgaz bana da çok geliyor senle yarisiriz bu ay:)

Canim hayirli olsun sağlıkla mutlulukla kullanin. Araba gerçekten ihtiyaç ve rahatlık hele zamanla yarışıyorsan...Vuruş bitsin guzel gezmeleriniz olsun

Hayirli olsun canim
Kazasiz belasiz kullanın insallah

Hayirli ugurlu olsun canim.guzel gunlerde huzurla kullanin insaallah❤

Kızlar büyük kuzum Mayıs'ta 18 olacak. 18 yaş hediyesi almak istiyorum,ömrünce kullansın,hatıra kalsın. Haydi bana fikirler verin, şimdiden bakinayim. Çok özel bir şey olsun istiyorum.
Vay 18 demek ne güzel benim annemler bana amerikaya ucak bileti alip anneannemin yanina göndermislerdi iki ay. tek basima yaptigim ilk ucustu, ilk geziydi. Asla unutmadim.

Dünya turu coool

Ooo hayirli olsun canim kazasiz belasiz güzel günlerde kullanin insallah

Yuh diyorum.

Hadi ya. Cok ayip gercekten.
Kul hakki dusunmeyenler ayibi hic düşünmezle guzum
Dogum yaptim altimda oturur kendisi
Bi corba yapmadigi gibi oğlunun yaptırdığı pideyi yemeye geldi eve.
Korona olduğumda bahcede kalıyorlar. cocuklar ne yiyor ne içiyor biseye ihtiyacin varmı demedi de
Oğluma yemek yap dedi oglu da evde kalmadı onların evde kaldi asagida. Annem hastanede entube ona yanarım bi yandan. Derdim senin oğlunun boğazımı. Komşular yemek getirdi de yedik.
Cok ahım var cooook Allah buyuk ona havale ettim sorsun hesabımı.
Sorsan ona kızı gibi sever beni. Herseyimize kosar.disariya oyle anlatir.
Aman ne biliyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…