Senin aynı anda anneciğin de oldu daha üzdü seni cnm.
Ben aşırı duygusal oldum durup durup hep ağladım o günlerde, hayatimin en özel anları film şeridi gibi denir ya hani öyle geçti hep o günlerde.
Hâlâ öyleyim ama iyilestigime şükrediyorum, sevdiklerimle tekrar güzel anilar yaşayacağımızı hayal ediyorum.

Cidden Allah akıl fikir versin.
Alya 40 günlüktü,40 ucurmaya gittik görümceme.
kvdem 2.yi yap ben bakarım seneye dedi
Bi bardak su vermedin sen bana lohusalıkta,sana 2.flan yapamam ben demistim herkesin icinde
Hala gururlanıyorm bak o lafıma

güle güle kullanım turtişim, biz de bi dua vardır tekerinize taş değmesin
pesin mi aldınız araba ıcın bırıktırıyordun canım

Eklentiler

• 1DA3E6ED-E7DE-458E-991B-7B8CE49B5FFC.webp
    36 KB · Görüntüleme: 99
  • AE557CBD-57D5-409E-A053-29F8B2CEFF63.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 88
selam kizlar,

bilin bakim yine nelerle ugrasiyorum? Iveeet belediye kagit, kürek isleriyle
eşimin oturumu uzaltılcak, ana okula başvuru yapılcak, eşimin eliyeti için evrak işleri var, işkur mu türkcesi onlarla kendim için ugraşıyorum bu ay son maasım geldigi için. Kafayı yemege az kaldı yani
Haftaya zorunlu ffp2 maske kullancaz benim yaşadıgım bölgede, onsuz toplu taşımayı kullanamıyacagız ve markete giremiyecekmişiz. Maskeler baya pahalı. Geliri düşük aileler için imkanı yok alsınlar. Bakalım o konuda nadıl çözüm üretecekler.

Insanlar çok tepkili, zorunlusa bedava maske dagıtın diyorlar.
Bir kişi ziyaret kuralıda cıktı. Her aileye 1 ziyaretci gele bilir sadece. Cocuklarda bir kişi olarak sayılıyor 5 yaş üstüyse. Yani kimse bir yere gidemiyor

Benden bu kadar bugünlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…