- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #77.541
Yazacak kelime bulamadımKul hakki dusunmeyenler ayibi hic düşünmezle guzum
Dogum yaptim altimda oturur kendisi
Bi corba yapmadigi gibi oğlunun yaptırdığı pideyi yemeye geldi eve.
Korona olduğumda bahcede kalıyorlar. cocuklar ne yiyor ne içiyor biseye ihtiyacin varmı demedi de
Oğluma yemek yap dedi oglu da evde kalmadı onların evde kaldi asagida. Annem hastanede entube ona yanarım bi yandan. Derdim senin oğlunun boğazımı. Komşular yemek getirdi de yedik.
Cok ahım var cooook Allah buyuk ona havale ettim sorsun hesabımı.
Sorsan ona kızı gibi sever beni. Herseyimize kosar.disariya oyle anlatir.
Aman ne biliyim
Afiyetle yiyin canım, kırmızı et en sevdiğim malumBugün aylık alışverişi yaptım. 1020 TL cik.
Eşim arkadaşları ile dana kestirecekmis,et işi de halloldu. 600 TL ona verilecek yarın. Kişi başı 15 kilo civarı çıkar demiş satıcı. Bizi bir kaç ay götürür.
Doğal gaz 600 e yakın gelir büyük ihtimalle. Ev büyük ve birinci kat. O yüzden çok diyemiyorum. 24 saat evdeyiz sonuçta.
Allah sana sabir versinKul hakki dusunmeyenler ayibi hic düşünmezle guzum
Korona olduğumda bahcede kalıyorlar. cocuklar ne yiyor ne içiyor biseye ihtiyacin varmı demedi de
Oğluma yemek yap dedi oglu da evde kalmadı onların evde kaldi asagida. Annem hastanede entube ona yanarım bi yandan. Derdim senin oğlunun boğazımı. Komşular yemek getirdi de yedik.
Aman ne biliyim
İnsan vicdansız ise her şeyi yapar. Tek korktuğum insan tipi olur kendileri. Allah bir kalpten merhameti aldıysa vay o insanın haline. Ne büyük zararda ama farkında değil. Böyle ananın yetistirecegi çocuktan ne beklersin arkadaşım. Yazık.Kul hakki dusunmeyenler ayibi hic düşünmezle guzum
Aman ne biliyim
Allah kabul etsin canımKaza orucuna niyetlendim. Her ay 3-5 tutmaya çalışıyorum. Borç çok ama.İnşallah tamamlarım.
Dusuncesizlik bu ah witch çok zor durum.Kul hakki dusunmeyenler ayibi hic düşünmezle guzum
Aman ne biliyim
Allah kabul etsin cqnım kalanlarida hayirlisiyla kolaycacık tamamlarsın insallahKaza orucuna niyetlendim. Her ay 3-5 tutmaya çalışıyorum. Borç çok ama.İnşallah tamamlarım.
Bereketli olsun canım ekledim bileeGünaydin dosylar hepinize güzel bir gün diliyorum
karamelli_turta turtiş ben dün dayanamadim bi ceyrek aldım ilk 6 aylik altın hedefimin yarisini dün itibariyle tutturmus bulunuyorum
Allah sabır versin canım sana da evlatlarına daKul hakki dusunmeyenler ayibi hic düşünmezle guzum
Aman ne biliyim
Aşırı duygusaldım surekli aglamakliydim.Dusuncesizlik bu ah witch çok zor durum.
Yardıma ihtiyacın oldugunda bari yardim etseydi
Benim kv hakkını yiyemem yapıp gönderdi bana hep.
Ben covid olduğumda çok duygusal oldum, en çok ruhumu etkiledi hep söylüyorum.
Çok derinden etkiledi beni.
Kimler en destek olanım gördüm, yalniz kalınca.
Uyuyan bir tarafim uyandı resmen.
Evet benim sınavında bunlarmış. Saglik olsun çocuklarımla beraber huzurlu bir yaşam diliyorum . Tek dileğim bu.Allah sabır versin canım sana da evlatlarına dayazdiklarını okudukça gozümde ne cok sey canlandı yengemle ilgili ALlah iyi gelin veriyor kaynanayi vermiyor ya da iyi kaynana veriyor gelini vermiyor galiba tıpki alimden zalim zalimden alim doğarmiş dedikleri gibi hep bir sekilde sınanıyoruz iste hayatta
Sagolasin turtisimBereketli olsun canım ekledim bilee
Aynen öyle canım insan ilahi adaletin hic degilse bi kısmıni bu dünyadayken görmek istiyor öfkesi henüz sıcakkenAşırı duygusaldım surekli aglamakliydim.
Annem yogun bakıma girdigi gun atesim 'tavan yapti.
Dediğin gibi bi tarafim uyandi benimde
Evet benim sınavında bunlarmış. Saglik olsun çocuklarımla beraber huzurlu bir yaşam diliyorum . Tek dileğim bu.
Yapan ettiğini yasamadan ölmesin ayrica
Yola cikmisken bana da uğrayın kızlarkaramelli_turta canim Cook sevindim güle güle kullanın.
Enisteyi evde bırakır gelirsin bana artık
Ne aldıniz fiyatlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?