Kızlar iyi akşamlar hepinize hedeflerinizi okudum bende ilk 6 ay için 8 çeyrek hedefliyorum bu ay ikisini aldım bile ama ben ne zaman alsam düşüşe geçiyo anlamadım gitti bide sorum olacak birikime yeni başlıyorum düğün vs borçlarını bitirdik Sizce ileriye dönük en iyi birikim hangisini alıp koymak çeyrek mi gram almak mı yada başka birsey

Ben netten gram alıyorum bazen fiziki çeyrek veya cumhuriyet şu sıralar az az dolar almaya başlamıştım ikiye bölüyordum paramı.Uzmanlar sepet yapın diyor az az hepsinden alın diyorlar ama tercih sizin.Ytd.Ben Elimde olanları bozup konut kredimi yapılandırma yaptım.Şubatta birikime devam edicem inş

Bende pandeminin ilk zamanları düğündeki bileziklerimi bozdurdum vadeye koydum bilezik takmıyorum künye kolye vs tercihim. Bir kaç aydır fiziki çeyrek alıyorum ama sepet fikrine de sıcak baktım açıkcası

Selam kızlar

Ne haftaydı! Ara ara girip okudum sizi ama bir türlü yazamadım. Sınavımı geçtim, bitti gitti çok şükür.

karamelli_turta canım canım tekerinize taş değmesin, güle güle kullanın arabanızı, bir çırpıda ödensin bitsin inşallah

Cennetmeyvesii kuzum kendini kolla ben evde hep sağıma soluma bakarak yürürüm böyle durumlarda, sürpriz aniden karşına çıkabilir belki de üzüm üzüm üzüldü adamcağız telafi ediyor ya, iyi düşünelim

Bu ay birikimim 1 gr altın, 10$ karamelli_turta

Toplu alışveriş iyi oluyor gerçekten.
Doğalgaz bana da çok geliyor senle yarisiriz bu ay:)
Öncelik merhaba ya benm evimde büyük 3,4 aydır yeni taşındık.buraya 2 ay faturası geldi 1220 o zmn tüm odalar açıktı şimdi ise sadece oturduğum odayı yakmisim 57 de sizce bu ay çok yüksek gelirmi

Öncelik merhaba ya benm evimde büyük 3,4 aydır yeni taşındık.buraya 2 ay faturası geldi 1220 o zmn tüm odalar açıktı şimdi ise sadece oturduğum odayı yakmisim 57 de sizce bu ay çok yüksek gelirmi
Tam olarak bilmiyorum ama 400 u bulut sanirim

Hahaha cok iyimsersin ama no

tebrik ederim canim sinavi gecmissin

ohooo iki gün okuyamadik, sayfalar birikmis.

Benim günler yogun geciyor. Esim artik öglen yemege eve geldiyi icin, sabah kalkar kalkmaz kizi doyurup esime yemek hazirliyorum, ardindan kiza öglen yemegini hazirliyorum. Esim gelip gidiyor, ardindan bulasik, kiza yemek yedir, kizi uyut ve aksam yemegini hazirlama, ev temizleme.
Esim gelincede yine kizi doyur, bulasik, cay...yeminle günüm yemek yapmakla geciyor.
Aksamda artik kizi uyuturken bende uyuyorum. Su buzluk gelsinde, corba morba heb doldurcam. Kendime hic vakit ayiramiyorum böyle.

Daha halen borsa kitabini okuyacagim, ehliyet kurallarini tekrarliyacagim...da, hangi vakit, onu cözemedim.

Tebrikler o zamansa
Birikimlerini ekledim bereketli olsun cnm.
Araci arasında da tez elden aldik ya eşim bey diyorki kışın en soğuk haftalari gelene kadar almak iyi oldu,bencede
Zira soğuk havada donuyor bir taraflarim
Isteyen herkese inş koalacim.
Bizi birkaç yil idare etsin de ev kredisi bitip bizde yeni evi de düzene kadar.
Bu da demek oluyor ki borç ödemeye devam

Hoşgeldiniz
Ilk sayfada aylik,6 aylik ve yillik hedeflerimiz var ekleyebilirim istersen.
Kendinden bahseder misin biraz

Tebrikler

Bilemicem canim ama metreküp hesabi yapanlar var ama nasil yapıldığını bilmiyorum.

Hoşgeldiniz
Ilk sayfada aylik,6 aylik ve yillik hedeflerimiz var ekleyebilirim istersen.
Kendinden bahseder misin biraz
O zaman ilk ay 2, altı aylık 8 ve yıllık da 16 çeyrek diye eklerseniz sevinirim. Sosyal hizmetler uzmanıyım ama çalışmıyorum Bi senedir
yeni evliyim daha Bi bucuk senelik çocuk yok kırsehirdeyim öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…