- 28 Mart 2020
- 6.386
- 24.797
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #77.741
Tamam tamamMerak ettim witcher ne acaba bizede soyle sonra
Ben netten gram alıyorum bazen fiziki çeyrek veya cumhuriyet şu sıralar az az dolar almaya başlamıştım ikiye bölüyordum paramı.Uzmanlar sepet yapın diyor az az hepsinden alın diyorlar ama tercih sizin.Ytd.Ben Elimde olanları bozup konut kredimi yapılandırma yaptım.Şubatta birikime devam edicem inşKızlar iyi akşamlar hepinizehedeflerinizi okudum bende ilk 6 ay için 8 çeyrek hedefliyorum bu ay ikisini aldım bile ama ben ne zaman alsam düşüşe geçiyo anlamadım gitti bide sorum olacak birikime yeni başlıyorum düğün vs borçlarını bitirdik Sizce ileriye dönük en iyi birikim hangisini alıp koymak çeyrek mi gram almak mı yada başka birsey
Bende pandeminin ilk zamanları düğündeki bileziklerimi bozdurdum vadeye koydum bilezik takmıyorum künye kolye vs tercihim. Bir kaç aydır fiziki çeyrek alıyorum ama sepet fikrine de sıcak baktım açıkcasıBen netten gram alıyorum bazen fiziki çeyrek veya cumhuriyet şu sıralar az az dolar almaya başlamıştım ikiye bölüyordum paramı.Uzmanlar sepet yapın diyor az az hepsinden alın diyorlar ama tercih sizin.Ytd.Ben Elimde olanları bozup konut kredimi yapılandırma yaptım.Şubatta birikime devam edicem inş
Öncelik merhaba ya benm evimde büyük 3,4 aydır yeni taşındık.buraya 2 ay faturası geldi 1220 o zmn tüm odalar açıktı şimdi ise sadece oturduğum odayı yakmisim 57 de sizce bu ay çok yüksek gelirmiToplu alışveriş iyi oluyor gerçekten.
Doğalgaz bana da çok geliyor senle yarisiriz bu ay:)
Tam olarak bilmiyorum ama 400 u bulut sanirimÖncelik merhaba ya benm evimde büyük 3,4 aydır yeni taşındık.buraya 2 ay faturası geldi 1220 o zmn tüm odalar açıktı şimdi ise sadece oturduğum odayı yakmisim 57 de sizce bu ay çok yüksek gelirmi
Hahaha cok iyimsersin ama noSelam kızlar
Ne haftaydı! Ara ara girip okudum sizi ama bir türlü yazamadım. Sınavımı geçtim, bitti gitti çok şükür.
karamelli_turta canım canım tekerinize taş değmesin, güle güle kullanın arabanızı, bir çırpıda ödensin bitsin inşallah
Cennetmeyvesii kuzum kendini kolla ben evde hep sağıma soluma bakarak yürürüm böyle durumlarda, sürpriz aniden karşına çıkabilir belki de üzüm üzüm üzüldü adamcağız telafi ediyor ya, iyi düşünelim
Bu ay birikimim 1 gr altın, 10$karamelli_turta
tebrik ederim canim sinavi gecmissinSelam kızlar
Ne haftaydı! Ara ara girip okudum sizi ama bir türlü yazamadım. Sınavımı geçtim, bitti gitti çok şükür.
karamelli_turta canım canım tekerinize taş değmesin, güle güle kullanın arabanızı, bir çırpıda ödensin bitsin inşallah
Cennetmeyvesii kuzum kendini kolla ben evde hep sağıma soluma bakarak yürürüm böyle durumlarda, sürpriz aniden karşına çıkabilir belki de üzüm üzüm üzüldü adamcağız telafi ediyor ya, iyi düşünelim
Tebrikler o zamansaSelam kızlar
HoşgeldinizKızlar iyi akşamlar hepinizehedeflerinizi okudum bende ilk 6 ay için 8 çeyrek hedefliyorum bu ay ikisini aldım bile ama ben ne zaman alsam düşüşe geçiyo anlamadım gitti bide sorum olacak birikime yeni başlıyorum düğün vs borçlarını bitirdik Sizce ileriye dönük en iyi birikim hangisini alıp koymak çeyrek mi gram almak mı yada başka birsey
TebriklerSelam kızlar
Bilemicem canim ama metreküp hesabi yapanlar var ama nasil yapıldığını bilmiyorum.Öncelik merhaba ya benm evimde büyük 3,4 aydır yeni taşındık.buraya 2 ay faturası geldi 1220 o zmn tüm odalar açıktı şimdi ise sadece oturduğum odayı yakmisim 57 de sizce bu ay çok yüksek gelirmi
O zaman ilk ay 2, altı aylık 8 ve yıllık da 16 çeyrek diye eklerseniz sevinirim. Sosyal hizmetler uzmanıyım ama çalışmıyorum Bi senedirHoşgeldiniz
Ilk sayfada aylik,6 aylik ve yillik hedeflerimiz var ekleyebilirim istersen.
Kendinden bahseder misin biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?