- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #77.781
AhahahaGünaydın kızlar.
Kar buraya cumartesi öğleden ce eee dedi gitti.
Yalniz hava sıcaklığı soğukluğu mu desem ki -14 derece bu sabah.
Dışarda kalanlara rabbim yardim etsin.
Olsun canım kayitli da olsan halleder o diblomayı alirsin sen ben sana güveniyorumBen de iş sağlığı ve güvenliği okuyorum
En azından bölüme kayitliyim diyeyim.
Geçen sınavda şimdiye kadar bildiklerimle iyi not aldım. Hukuk, iş güvenliği zaten alanıma dahil.
Ama bugün bir derste gelen sorular hiç duymadigim konular.
Daha iki ders var girmem gereken yarın akşama biraktim.
Belki okurum biraz çıkmış soruları.
Canım vallahi helal olsun sana asmin in dedigine katilmamak mümkün değilAsminimmm hiç öyle şey olur mu, ben seni gıptayla izliyorum, hep helal olsun diye geçiriyorum içimdenkeşke gerçek hayatlarımızda birbirimize denk gelseydik diyorum sizlerle, ne ihya olurmuşuz yaşasın iyi niyetli ve güçlü kadınlar bir maşallah hepimize
Bir sürü sorumluluğa, bir sürü güçlüğe rağmen neler başarıyoruzayrıca takdir edilmek çok mutlu etti beni çok teşekkür ederim
Altın günü de harika olurduCanım vallahi helal olsun sana asmin in dedigine katilmamak mümkün değilkesinlikle her cümlene katılıyorum ayrica gercekten keske sosyal hayatlarımizda da yakin olabilseydik ne güzel olurdu o zaman fiziki olarak da altın günü yapardik
Bencede canimcimSelam kızlar
Altın günü de harika olurdutobosolu_dulcinea canım
A Asmin75 kuzum gerçekten banliyö hayatı harika bu konuda, bizim bi cafe açılmıştı da Rönesans etkisi yaratmıştı önceki oturduğumuz yerdebir de çocuk büyütmek de kolay oluyor, sakince
Hepimiz korona olurduk sonraBencede canimcimsanaldan toplasmak yerine sosyallesirdik
AhhahahaHepimiz korona olurduk sonra
Daha az insan alan geniş çocuklar daha iyi büyüyor...Selam kızlar
Altın günü de harika olurdutobosolu_dulcinea canım
A Asmin75 kuzum gerçekten banliyö hayatı harika bu konuda, bizim bi cafe açılmıştı da Rönesans etkisi yaratmıştı önceki oturduğumuz yerdebir de çocuk büyütmek de kolay oluyor, sakince
Bereketli olsunİyi akşamlar kızlar
450 den 1 gram aldım bugün.
Küçüğe bot ve oyuncak aldım.
Büyüğü dişçiye götürdüm derken akşam oldu dışarıda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?