Aaa ne güzel canim tebrik ederim babanı Ay tenli anne işi de olduğuna göre sanirim biraz gerekliymiş dibloma benim mutfaga karsi özel bi ilgim vardir da daha öncede yemek ve pastacilik kurslarina gitmistim belediyenin birde açiköğretim de olsa aşçılık okuyum belki ilerde gastronomiye geçiş yaparim düsüncesi var aklımda o yuzden canım bulaştım bu işlere

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.
Kar buraya cumartesi öğleden ce eee dedi gitti.
Yalniz hava sıcaklığı soğukluğu mu desem ki -14 derece bu sabah.
Dışarda kalanlara rabbim yardim etsin.
Ahahaha cok ayıp etmis gerçekten o kar size turtisim cocuk kandirmış gibi yapmıs sanki ya da asıl gücünü bizim taraflara sakladiği icin sizde fazla kalmamis bilemedim

Olsun canım kayitli da olsan halleder o diblomayı alirsin sen ben sana güveniyorum
Bende aslinda uluslararasi iliskiler mezunuyum siyaset bilimi yuksek lisansim var yani aşçılik cok alakasız ama cevreden, okudugum kitaplardan, genel kültürle filan cogunu hallettim de 2 ders beni zorladi vizede İCECEK BİLGİSİ ile DÜNYA MUTFAKLARI bunlar direk bilgi sahibi olmayı gerektiriyor o konuda pek hakim dugum seyler degil cikmis sorulara baktim birini hallettim gayet iyi gecti bakalim darisi digerinin başina

Canım vallahi helal olsun sana asmin in dedigine katilmamak mümkün değil kesinlikle her cümlene katılıyorum ayrica gercekten keske sosyal hayatlarımizda da yakin olabilseydik ne güzel olurdu o zaman fiziki olarak da altın günü yapardik

Selam kızlar

Altın günü de harika olurdu tobosolu_dulcinea canım

A Asmin75 kuzum gerçekten banliyö hayatı harika bu konuda, bizim bi cafe açılmıştı da Rönesans etkisi yaratmıştı önceki oturduğumuz yerde bir de çocuk büyütmek de kolay oluyor, sakince

Bencede canimcim sanaldan toplasmak yerine sosyallesirdik

Daha az insan alan geniş çocuklar daha iyi büyüyor...
Ben de istiyorum da beyfendi hiç yapamaz öyle yerlerde..

İyi akşamlar kızlar
450 den 1 gram aldım bugün.
Küçüğe bot ve oyuncak aldım.
Büyüğü dişçiye götürdüm derken akşam oldu dışarıda.
Bereketli olsun
Güle güle kullansin küçük
Gecmis olsun büyüğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…