- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #77.761
Aramiza hoşgeldinizO zaman ilk ay 2, altı aylık 8 ve yıllık da 16 çeyrek diye eklerseniz sevinirim. Sosyal hizmetler uzmanıyım ama çalışmıyorum Bi senedir
yeni evliyim daha Bi bucuk senelik çocuk yok kırsehirdeyim öyle
Teşekkür ederim inşallahAramiza hoşgeldiniz
Ekliyorum hedefleri, gerçek olsun inş.
Merhabalar Ne okuyorsunuz kolaylıklar gelsinHerkese mutlu pazarlar kızlarh sonu pek buralarda olamadim açıköğretim sınavlarim var canım istemeye istemeye gecmiş yılların cıkmış sorularina bakiyorum
Benim de sınava girmem lazım, hiç bakacak fırsatım olmadıHerkese mutlu pazarlar kızlarh sonu pek buralarda olamadim açıköğretim sınavlarim var canım istemeye istemeye gecmiş yılların cıkmış sorularina bakiyorum
Merhabalar canım teşekkür ederim 2. üniv olarak aşçılık okuyorumMerhabalar Ne okuyorsunuz kolaylıklar gelsin
Sagolasin canimcım aşçılık okuyorum belki ilerde gastronomiye geçiş yaparımBenim de sınava girmem lazım, hiç bakacak fırsatım olmadı
Hangi bölüm canim
Allah kolaylik versin canimBu hafta benim de sınavlarım devam ediyor bir taraftan ödev teslimleri bir taraftan sınavlar devam ederken...Canla başla canlı derslerimi yapıp karne hazırlıyorum...Bir de ebv çocuk onun dersleri derken nerde nasıl yaşıyorum farkında değilim
Merhabalar canım teşekkür ederim 2. üniv olarak aşçılık okuyorumbu arada sende hoşgeldin birikimlerin kazancın bol bereketli olsun
Teşekkür ederim sağolunne güzel benim babam da bu sene bitirdi açıköğretimden zaten mesleği de bunun üzerine biraz zor olduğunu duymuştum
ingilizcesi workerholic bacim. Dinlenmegi ihmal etmeGünaydın kızlar
Kar yağıyorOynayacak kadar tutarsa öğlenden sonra çıkarım
Akşam egitimden sonra kaptırıp gece 3e kadar çalışmıştım
Kesin bu durumun tıpta bir adı var,
Bugün acikogretim sınavlarına da girmem lazım.
Yemek işi eşimde
Yitip giden bir haftasonu
canım iki küçük cocuklabide sınavı gectin, yeminle kendimden utandım burda. Ben bir yerde yanliş yapıyorum, yada elşm yavaş. Hiç kendime vakit ayıramıyorumSelam kızlar
Ne haftaydı! Ara ara girip okudum sizi ama bir türlü yazamadım. Sınavımı geçtim, bitti gitti çok şükür.
karamelli_turta canım canım tekerinize taş değmesin, güle güle kullanın arabanızı, bir çırpıda ödensin bitsin inşallah
Cennetmeyvesii kuzum kendini kolla ben evde hep sağıma soluma bakarak yürürüm böyle durumlarda, sürpriz aniden karşına çıkabilir belki de üzüm üzüm üzüldü adamcağız telafi ediyor ya, iyi düşünelim
Bu ay birikimim 1 gr altın, 10$karamelli_turta
Asminimmm hiç öyle şey olur mu, ben seni gıptayla izliyorum, hep helal olsun diye geçiriyorum içimdencanım iki küçük cocuklabide sınavı gectin, yeminle kendimden utandım burda. Ben bir yerde yanliş yapıyorum, yada elşm yavaş. Hiç kendime vakit ayıramıyorum
sana
Ben de iş sağlığı ve güvenliği okuyorumMerhabalar canım teşekkür ederim 2. üniv olarak aşçılık okuyorumbu arada sende hoşgeldin birikimlerin kazancın bol bereketli olsun
Sagolasin canimcım aşçılık okuyorum belki ilerde gastronomiye geçiş yaparımmutfak özel ilgi alanımdır da bende cogu derse hicbir sey bakmadan genel kültür bilgilerimle giriyorum cok şükür bi sıkıntı olmadı ama 2 ders var gen kültürle hallolcak bisey değil direk bilgi istiyor onlarinda gecmiş yillardaki sorularina bakiim hallederim diye düsündüm
cidden düsünsenize hepimiz ayni mahallede oturuyormusuzAsminimmm hiç öyle şey olur mu, ben seni gıptayla izliyorum, hep helal olsun diye geçiriyorum içimdenkeşke gerçek hayatlarımızda birbirimize denk gelseydik diyorum sizlerle, ne ihya olurmuşuz yaşasın iyi niyetli ve güçlü kadınlar bir maşallah hepimize
Bir sürü sorumluluğa, bir sürü güçlüğe rağmen neler başarıyoruzayrıca takdir edilmek çok mutlu etti beni çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?