Selam kızçeler

karamelli_turta A Asmin75 mavimli çok teşekkür ederim canikolar

Evin içine düştüm resmen 2 aydır evi kaçmasın diye zor zaptediyordum, şimdi de işler bitmiyor. Gece düzenleyebiliyorum, gündüz bir şey yapılmıyor yavaş yavaş artık.

2021 listemdeki ilk kitaba bugün başladım

O zaman ilk ay 2, altı aylık 8 ve yıllık da 16 çeyrek diye eklerseniz sevinirim. Sosyal hizmetler uzmanıyım ama çalışmıyorum Bi senedir
yeni evliyim daha Bi bucuk senelik çocuk yok kırsehirdeyim öyle
Aramiza hoşgeldiniz
Ekliyorum hedefleri, gerçek olsun inş.

Herkese mutlu pazarlar kızlar h sonu pek buralarda olamadim açıköğretim sınavlarim var canım istemeye istemeye gecmiş yılların cıkmış sorularina bakiyorum
Merhabalar Ne okuyorsunuz kolaylıklar gelsin

Herkese mutlu pazarlar kızlar h sonu pek buralarda olamadim açıköğretim sınavlarim var canım istemeye istemeye gecmiş yılların cıkmış sorularina bakiyorum
Benim de sınava girmem lazım, hiç bakacak fırsatım olmadı
Hangi bölüm canim

Merhabalar Ne okuyorsunuz kolaylıklar gelsin
Merhabalar canım teşekkür ederim 2. üniv olarak aşçılık okuyorum bu arada sende hoşgeldin birikimlerin kazancın bol bereketli olsun
Benim de sınava girmem lazım, hiç bakacak fırsatım olmadı
Hangi bölüm canim
Sagolasin canimcım aşçılık okuyorum belki ilerde gastronomiye geçiş yaparım mutfak özel ilgi alanımdır da bende cogu derse hicbir sey bakmadan genel kültür bilgilerimle giriyorum cok şükür bi sıkıntı olmadı ama 2 ders var gen kültürle hallolcak bisey değil direk bilgi istiyor onlarinda gecmiş yillardaki sorularina bakiim hallederim diye düsündüm

Allah kolaylik versin canim işle birlikte cocuk büyütmeye calismak çok zor çalısan kadın çalısan anne olmak Allah hepimizin yardımcısı olsun evin işi bitmez elin işi bitmez

Günaydın buz gibi bir günden ...
A Asmin75 sürekli bir yemek telaşı olan bir evde mutfaktan çıkmak mümkün değil....
Inşallah aralara yapacaklarını sıkıştirirsin
cidden öyle canim ya. Mutfakda halen gelmedigi icin, yemek yapmakda uzun sürüyor.

ingilizcesi workerholic bacim. Dinlenmegi ihmal etme

canım iki küçük cocuklabide sınavı gectin, yeminle kendimden utandım burda. Ben bir yerde yanliş yapıyorum, yada elşm yavaş. Hiç kendime vakit ayıramıyorum
sana

canım iki küçük cocuklabide sınavı gectin, yeminle kendimden utandım burda. Ben bir yerde yanliş yapıyorum, yada elşm yavaş. Hiç kendime vakit ayıramıyorum
sana
Asminimmm hiç öyle şey olur mu, ben seni gıptayla izliyorum, hep helal olsun diye geçiriyorum içimden keşke gerçek hayatlarımızda birbirimize denk gelseydik diyorum sizlerle, ne ihya olurmuşuz yaşasın iyi niyetli ve güçlü kadınlar bir maşallah hepimize

Bir sürü sorumluluğa, bir sürü güçlüğe rağmen neler başarıyoruz ayrıca takdir edilmek çok mutlu etti beni çok teşekkür ederim

Ben de iş sağlığı ve güvenliği okuyorum
En azından bölüme kayitliyim diyeyim.
Geçen sınavda şimdiye kadar bildiklerimle iyi not aldım. Hukuk, iş güvenliği zaten alanıma dahil.
Ama bugün bir derste gelen sorular hiç duymadigim konular.
Daha iki ders var girmem gereken yarın akşama biraktim.
Belki okurum biraz çıkmış soruları.

cidden düsünsenize hepimiz ayni mahallede oturuyormusuz
Canim cidden, senin iki cocugun var, biride daha bebek. Nasil uykusuz kaldigini tahmin ediyorum. Ikisine vakit ayir, ev isi bide sinav. Taktir etmemek elde degil canim benim

Ben geldimmm,

kizimla aksam kavga ede ede uyuduk. Sipa deli etti beni tüm aksam. Su iki yas sendromunu bi atlatsak keske.
Biraz kagit isi hal ettim kiz uyurken. Sadece bir saat uyudu öglen, hepsini bitiremdim. Yarin o uyurken devam.
Aksam evi temizledim, en azindan yarin az ev isim kalir. Alisveris yapilcak, kargolar gelcek.
Amazon prime üyesi olduk. Kargo bedava haricinde, büsürü kitap belese okunula biliyor telefonda, kindle veya tabletde. 30 gün bedava deneme süreci var, beyenirsek ücretliye gececez.
Kurutmamakinesini gelecek kis aliriz diye konusduk demin esimle. Kisin bitmesine az kaldi, 2-3 ay sonra zaten balkonda kuruta bilecegiz. Simdi masraf yapmaya gerek yok.
Bide demin konusdukta, buraya tasindigimizdan beri kendimize pek birsey harcamiyoruz, cünkü harcancak yer yok
Eski evin yaninda firin vardi. Yürüyüse cikinca mutlaka önce ordan ikimize kahve alirdik, kiza simit.
Burda yakinimizda firin yok, cafe yok, olsada zaten kapali pandemi yüzünden.
Esim öglen evegelip yemek yiye biliyor artik.
Bi tek cumartesi günleri bir iki arkadasla yürüyüse bulusup münihde, bi cay kahve parasi harciyor. Bende oda yok
Kücük yere tasinmanin avantaji, tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…