- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #78.161
Bunun adı görgüsüzlük,hiç kendini geliştirememiş maalesef. Şimdi yaşı var diye bu seviyede insana saygı mi duymalıyız. Hastalanınca falan kendine baktirma hakkı buluyorlar gelinden bir de. Gençken ne yaptın da o hakkı hakettin diye sormak lazım bunlara. Yarınını düşünen gelinini damadını hoş tutacak. İçlerinden gelmiyor demek ki.Vallahi aldi takti . Vermemi bekliyormuş herhalde
Ha el ha onlar. Gerci el dediklerimin daha çok faydası oldu bana ya neyse.
Sen bikac hafta eve bayan çağırıyorum yapmıyorum desem bu iş bizim evde ise yaramıştı...Selam kizlar
malum pazar temizliği yaptim.
Oglus kapilari sildi. Kiza yerleri sildirdim birde odasinin tozunu aldırdım. Buyukbas kanepeden diğer kanepeye geçiş yapti bu arada.
Hava çok güzeldi yarim saat yurudum geldim.
Aksam icinde kıymalı börek istedi buyukbas. cocuklarda peynirli istedi bende bir tepsinin yarisina kıymalı yarisina peynirli yaptim.aksam çayla yeriz yanına menemen canim cekti
Ben de ufak bir miktarla girdim heyecan olsun diye. Yoksa benim zaman ayırıp takip edecegim bir sey degil.Acikcasi benim bir yanim cok tedirgin. Evet denemek istiyorum ama ben mesela.maasim.uatinca 1000 tl ile deneyebilirim. Fakat diger fazla.miktar beni korkutuyor. Esim.daha rahat ve analiz yapiyor bir suredir. Insaallah iyi sonuclanir.
O yatmak için gelmiş dunyayaEş kişisi neden yatıyor,o evin insanı değil mi canım ya. Ayıp,bir insan işlenirken oturabilmek nasıl bir rahatlık yani.hic mi yapmaz evlendiğinizden beri.
Oooo nasılda hizmet bekler hemdeBunun adı görgüsüzlük,hiç kendini geliştirememiş maalesef. Şimdi yaşı var diye bu seviyede insana saygı mi duymalıyız. Hastalanınca falan kendine baktirma hakkı buluyorlar gelinden bir de. Gençken ne yaptın da o hakkı hakettin diye sormak lazım bunlara. Yarınını düşünen gelinini damadını hoş tutacak. İçlerinden gelmiyor demek ki.
Bayanın parasını ben verdiğim icin demiyorumSen bikac hafta eve bayan çağırıyorum yapmıyorum desem bu iş bizim evde ise yaramıştı...
Kiz alemsin vallaArabanın sigortasini ödeyemedim trafiğe çıkamam(borcunu vermeyen kişiyse sen ondan borç iste sigorta ödeyecem diye)
Arabanın lastiği patladı değiştiremem
Arabayı arkadas ödünç aldi taksiyle gelin
Cocuk arabaya kustu koltuklar islak gelemem
Al sana taktik
Takilari kredi kartına taksitle alabiliyormuyuz ya alabiliyosak ben bi bileklik alayimKartımın limitine baktım yetseydi mini bir bileşik alacaktım taksitle...Bana göre alım için iyi yerler ama nakit yok
Tenkyu bebisim valla utandımSelam kizlar pazar olmasina rağmen iyi kaynatsışsınız
Sana kurban oldun büyük baş ( büyük baştaki şansa bak ya) senın gibi harika bir kadının değerini bilmıyor olması zaten onun kişiliğini gösteriyor.. Hiç haketmiyor seni vala.. Sendeki enerji yeter o eve
Ay çok iyi olmuş güle güle biriktirinKızlar hiçç ummadığımız bi anda eşimin ailesi bize göre çok iyi denecek bir miktar para hibe etti.. Pıyango çıkmiş gibi bişey oldu
Bazı kuyumcular da yapıyor internette de var cnm. Ben netten aldım bikac kezTakilari kredi kartına taksitle alabiliyormuyuz ya alabiliyosak ben bi bileklik alayim
Güle güle kullaninKızlar hiçç ummadığımız bi anda eşimin ailesi bize göre çok iyi denecek bir miktar para hibe etti.. Pıyango çıkmiş gibi bişey oldu
Sağolun kızlar!
Hangi siteden alıyorsunuz canim bi bakayimBazı kuyumcular da yapıyor internette de var cnm. Ben netten aldım bikac kez
bereketli olsun canimSağolun kızlar!
Hemde nasıl vala. Evde yapılmayı bekleyen tadilatlar var, masrafın bi bölümünü karşılar bu para. Tadilat işi inanilmaz pahalı burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?