Vallahi aldi takti . Vermemi bekliyormuş herhalde
Ha el ha onlar. Gerci el dediklerimin daha çok faydası oldu bana ya neyse.
Bunun adı görgüsüzlük,hiç kendini geliştirememiş maalesef. Şimdi yaşı var diye bu seviyede insana saygı mi duymalıyız. Hastalanınca falan kendine baktirma hakkı buluyorlar gelinden bir de. Gençken ne yaptın da o hakkı hakettin diye sormak lazım bunlara. Yarınını düşünen gelinini damadını hoş tutacak. İçlerinden gelmiyor demek ki.

Sen bikac hafta eve bayan çağırıyorum yapmıyorum desem bu iş bizim evde ise yaramıştı...

Acikcasi benim bir yanim cok tedirgin. Evet denemek istiyorum ama ben mesela.maasim.uatinca 1000 tl ile deneyebilirim. Fakat diger fazla.miktar beni korkutuyor. Esim.daha rahat ve analiz yapiyor bir suredir. Insaallah iyi sonuclanir.
Ben de ufak bir miktarla girdim heyecan olsun diye. Yoksa benim zaman ayırıp takip edecegim bir sey degil.
Altın bir başka seviyorum. Gerçi her geçen gün azalan alisla bakalım nerde birakacağız birikimi

Eş kişisi neden yatıyor,o evin insanı değil mi canım ya. Ayıp,bir insan işlenirken oturabilmek nasıl bir rahatlık yani.hic mi yapmaz evlendiğinizden beri.
O yatmak için gelmiş dunyaya
Hic yapmadı ama anasının evinde yapiyor
Söylenince de hafta ici dükkanda yapiyorum bide evde yapamam dedi
Oooo nasılda hizmet bekler hemde
Evlendiğimden beri hasta is yapamaz falan.
2 bucuk sene aksam yemeğini beraber yedik ama tak etti canıma. Isten gelip yemek yapardım yer girerdi içeriye. Sabahki kahvalti bulaşığı bile kaldirmazdi. Eli ayağı tutarken bezdirdi beni. Sonra gercek bi cinnet yaşadım ailemi çağırdım ben bosanacagim diye. Eşyalarımı topladım. O nasil cesaretti gozumu kararttım.bi sekilde ikna ettiler keske geri dönmeyelim. O günden sonra evimizde yedik.
Benim ona bakacagimi düşünüyor ama ters köşe yapcam hepsini vaktini bekliyorum

Sen bikac hafta eve bayan çağırıyorum yapmıyorum desem bu iş bizim evde ise yaramıştı...
Bayanın parasını ben verdiğim icin demiyorum
Pandemiden once düzenli olarak aliyordum

Kiz alemsin valla

Kartımın limitine baktım yetseydi mini bir bileşik alacaktım taksitle...Bana göre alım için iyi yerler ama nakit yok
Takilari kredi kartına taksitle alabiliyormuyuz ya alabiliyosak ben bi bileklik alayim

Tenkyu bebisim valla utandım
Kızlar hiçç ummadığımız bi anda eşimin ailesi bize göre çok iyi denecek bir miktar para hibe etti.. Pıyango çıkmiş gibi bişey oldu
Ay çok iyi olmuş güle güle biriktirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…