Canım gelsin artık bu mutfak. İyi idare ettin o kadar süre. Rahat edersin mutfak da hallolunca.dis fiyatları birim para olarak aynıymış burayla Asmin. Geçmiş olsun şimdiden.

Lafa biraz dalmış gibi oldum ama
Kusura bakmayın kızlar
Bende abime verdim vermedi baktım adam geziyo gününü gün ediyo
Ben sıkıştım kredi kartına aradım eşim düşünüyor ya dedim elimde olsa suan o altın alıp borcumu öderim kızdım aradım istedim abimden yarım saat sonra geldi madem var niye veriyon demi

Asmin dolguya falan ödüyor musunuz para? Ben iki tane yaptirdim bisey ödemedim. Belki dis temizligi ekstra ondan mi?
Mutfak da geliyormus hadi hayirlisi.

Selam kızlar
Sohbetimizi özledim walla.
Bu ara biraz fazla mesai yapıyorum malum.
Cuma günü maaşı aldım, vakitsizlikten kendi bütçemi yapamadım.
Bugün ödemeleri hallettim, birikimi ayırdım.
Bu ay zam dönemiydi. Ben yeni olduğum için zam yapılmadı ama yılım dolunca zam alacağım. Üstün performans olarak degerlendirmisler. Çok şükür diyeyim keyfim yerine geldi.
Annemi de özledim kaç aydır gitmiyorum.
Yeni kitaplar aldım bugün, AVM de olmanın tek faydası.
Haftasonu gratiste indirim vardı. Biraz stok yaptım.
Evle ilgilenecek vaktim hiç yok. Eşim hallediyor çoğu şeyi. Biraz daha böyle yoğun geçecek sonra rutine dönerim diye ümit ediyorum.

Canım gelsin artık bu mutfak. İyi idare ettin o kadar süre. Rahat edersin mutfak da hallolunca.dis fiyatları birim para olarak aynıymış burayla Asmin. Geçmiş olsun şimdiden.
Sorma canim ya 3 ay idare ettik. Yarin sabah gelceklermis.

Asmin dolguya falan ödüyor musunuz para? Ben iki tane yaptirdim bisey ödemedim. Belki dis temizligi ekstra ondan mi?
Mutfak da geliyormus hadi hayirlisi.
canim dolgudan dolguya fark var. Birini sigorta ödüyor, daha iyi birseyler istersen kendin odüyorsun. Normalinde doktor sana secenekleri sunuyor ve fiyatarinida söylüyor Dis temizligini hep cebinden ödüyorsun. Yanliz bazi sigortalar senede bir kez bir kismini sana geri ödüyor.

hak ettin canim taaa burdan caban belli oluyor. Bende gece vardiyelerimizi özledim.

Evet kizlar hatirliyorsunuz yillar yillar sonra ilk kezyine bir is basvurusu yaptim, bide belediyeye Sabah email yollmasilar, ayin 19 unda kamerali is görüsmesi yapmak istiyorlarmis. Iyi gecerse herhalde ardindan yüzyüze birgörüsme olur. Insallah olur kizlar, dua edin benim icin. Esimin yeni isi berbat cikti, hic bir sekilde güvenilir degil. Benim mutlakagaranti bir is bulmam gerek. Dil bildigim icin ben esimden daha kolay bulurum. Oda cocuga bakar eylüle kadar. Kizimi yanliz fena özlerim.
Benden bugünlük bukadar. Sabah 7 de mutfak gelcek ve beni uyku tutmuyor biraz daha okuyup uyumaya calisayim bari.

Anladim canim. ben de burda önce bir alman doktora gittim birsey sormadi, onda odemistim ama yaptigi isten memnun kalmadim, iranli bir disci tavsiye ettiler ona gittim o da bisey sormadi, yalniz o yeni yapilani degistirdi, bir tane de oldukca sikintili vardi onu yapti, kurus ödemedim. Cok da memnun kaldim, sanirim iyi disci bulmak en onemlisi. dis temizligini sorayim, bende istiyorum.

inşallah hakkında hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…