Sağlık olsun canim kısmetin bu kadarmıs demek ki cok şükür evletlari var Allah onlari sana seni onlara bagışlasın sağlıgınız yerinde ya daha ne olsun hepimiz ömrümüz olursa o süreci yaşayacagımızı biliyoruz kadin hayatindaki bir dönemin sonu başka bir dönemin başlangıcı üzülüp ağlayıp yıpratma daha fazla kendini

Ahahaha kv ye bak ya hic olmadi sana da bi pijama bi çorap alsaymiş vallahi degisik bi tür bunlar

Bereketli ölsun birikimin. Bu ara ben de vakit olunca göz atıyorum borsaya...Tabi anlamayınca teknik vs öyle inceliyorum
Tesekkuler. Hepimizin birikimleri bereketli olsun insaallah. Ben de anlamiyorum. Esim de bir kac aydir inceliyordu. Bir denemek istdik.bakalim. umarim.pisman olmayiz.

Ahahaha süpersin canım ya senin msj larını okurken yüzümde hep bir gülümseme oluşuyor tazminatin hayirli uğurlu bol bereketli gönlünüzce olsun borsadan öğrendiklerini bizimlede paylaşirsan seviniriz

Bacım kocayi ikna edemiyorum tam isten cikacak zamani buldu oda benim az birikintim var belki onumla bilezikten az bisey alırım

Selâm cagnim kızlar
Özledim sizi.
Bu hafta işler güçler çok yoğundum.
Nasılsınız
Bende öyle canim yogunluktan bakamiyorum ama aklim sizde kızlar şimdi ne kaynattilar acaba diyorum
Ben de sizleri çok ozluyorum,
Sadece okuyup cikiyorum
Yakın zamanda rutine döneceğim diye umuyorum
Hadi insallah canım benim okumaya bi gunaydin diyip cikmaya firsatim olmuyor insallah daha iyi olucak artik

Bacım kocayi ikna edemiyorum tam isten cikacak zamani buldu oda benim az birikintim var belki onumla bilezikten az bisey alırım
Hadi ya uzüldüm canım eşin kendi isteğiyle mi ayrildi yani öyleyse vardır heralde bi plani demi yapabiliyorsan 10 gr lik da olsa bi bilezik al canim değişiklik olmadiysa hatta k kartına 6 taksit de yapılıyor biraz fark alınıyor ama biriktirip almaya kalksak 6 ay gececek kim bilir kac tl olacak o zaman altin

Çok şık güzel günlerde kullan

Ooo süperGüle güle kullan inş. Benimde beyaz eşyalar Bosch marka 10. Yılı inş 5yıl daha giderlerBenim oğlanında çalışma masası ve dolap ihtiyacı var tablet bide bize yatak odası takımı lazım baya eskidi mobilyaları yeniledik onlar kaldı bakalım yavaştan alırız inş

Aslinda biraz dinlenmek istedi bide haftada 3 gün dil okuluna gidiyor mecburi oturum süresinin uzatılması için geriye kalıyor 3 gün is yerindede personel fazlaligi var esimde dedi bana devletten gelen yardımı verin bn gelmem dedi kabul ederse patron gitmicek 5 ay bu yilin sonuna doğru bir ev planımız var turkiyede onuda zorla aldırıyorum insallah vazgeçmez biz bişey almıyoruz diye millet ha bire borç istiyor en iyisi elindekini biseye bağlamak millettende kurtulmak bu arada künyen ve küpelerin hayırlı olsun canım güle güle kullan fazla fazla olsun inşallah

Canim Allah çocuklarına hayirli uzun ömür versin üzülme. Böylesi hayirliymis demekki
Güle güle kullan canım

Ben kumbara ile birikim yapiyorum bazen, az çok demeden yeterkiniyet olsun

Geçmiş olsun canım sana da annecigine de.
Üzülme ama,hepimiz olacağız:)
Tesekkur ederim canim
Cinnet cansever bak ise yarıyor... Güle güle kullanin
tesekkur ederim cnm
Bulamamış bari söyleme...
Hiç bulamasan şal kahve fincanı vs...Senin cinnetin görmemiş demekki... Ben bile korktum 8 binlik buzdolabı cinnetine
Değişikler ya
Gormedi cinnet. Sesim cikmayinca uysal koyun saniyo yazik
Birinde telkari yuzuk almis bana tura gitmişti. Allahim her lafı geçtiğinde yuzugu anar cok pahalıdır bilemem ne. En son yine lafını ederken yuzugu parmağına geçirdim bana buyuk oluyo takmıyorum al sen tak diye şok oldu ama aldi vallahi. Galiba sanırsam kendine almisti. Çünkü cuk diye oldu parmagina
Ay cok guzeller güle güle kullan canim.
Bizim promosyon 5 bin olur diyolla. Belki güzel bi bileklik alirim bende
Hahaha iyi olmuş. Soylede biraz daha odun atsinlar
Ne biliyim valla beni delirtmeyin yapamiyo bisey.
Ahahaha kv ye bak ya hic olmadi sana da bi pijama bi çorap alsaymiş vallahi degisik bi tür bunlar
Cok degisik turunun tek örneği
Tesekkur ederim cnm
Iyiki almışım. Bu bulasik makinesiyse benim daha önce kullandığım ne tur biseymis bilemedim

Insallah canım alirim bnde biraz daha geçsin bakicam ev bakıyoruz olursa insallah tum eksikliklerimide alacam

Insallah canım alirim bnde biraz daha geçsin bakicam ev bakıyoruz olursa insallah tum eksikliklerimide alacam
Ay bu beleşçi akrabalarin soyu hic tükenmeyecek herhalde
Bayramdi galiba hatırlamıyorum
Babamın halası bana sey demisti
Siz kari koca o kadar parayı nerde sakliyonuz
Kadinin esi yok emekli maaşı falanda yok oğlu bakiyo köyde ayni avlunun icinde yaşıyorlar anlıyorum aslinda 2 kisi çalışınca cok para olduğunu sanıyorlar ama ne biliyim garipsedim

Her kocada ise yaramaz ama
Benimki bi degisik
Korkar sesim cikacakta komşulara rezil olacaz diye.
Mesela beni kaybetmekten korkar ama hiç kılını kimildatmaz yine yapacağını yapar.
Belki çalışmasam sesimgür çıkmazdı.
Ama maddi manevi onsuz yapacağımı bildiği için bi yerden sonra huyuma gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…