- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #78.121
Sağlık olsun canim kısmetin bu kadarmıs demek ki cok şükür evletlari var Allah onlari sana seni onlara bagışlasın sağlıgınız yerinde ya daha ne olsunYok nerde. Bitmis artik dogurganligim, cocuk sahibi olamazsin dedibitkisel ilaclar, vitaminler verdi gönderdi. Üzüldüm, az agladim temiz havada kendi basima. Yeni bir dönem basliyor dedim, eve varinca cocuklarima sarildim, cok sükür.
Ahahaha kv ye bak yaSelam kizlar
Bugun yoruldum yine
Once cocuklari dişçiye goturdum buyuge dolgu yapildi. Küçüğünde gecen yıl çekilen disinde parcalar kalmış yeni dis gelince farkettik onlari aldirdik.
Moralleri bozuktu. Avmye götürdüm tabi yine gitti paracıklar. Makine tuzu sut tuvalet fircasi metal çırpıcı gerisi ıvır zıvır 150tl tuttu
Simdide firinda tavuk patates yapiyorum salatayla yeriz. Tatlı olarak ağlayan pastamiz var
Avmde ekmek kadayıfı vardi zor tuttum kendimi almadim aferin bana
Kv gorumcelerin yanına gitti baska ile
Beni aradı çocuklara ve oğluna pijama almis sana bisey bulamadım dediHer yıl aynı cümleyi kuruyor. çok şükür muhtaç değilim yoksa bu yaptıklarına cok üzülürdüm. Bi coraba layık göremiyor beni. Kadın. Dur ben bunuda cinnete bagliyam
Yaparsın canim neden olmasın kumbara yapıp ayda 50 tl biriktirsen o da birikim bigün bi yerde bi işini bi ihtiyacını görürKeşke gelirim olsa bende birikim yapardım
Iyi dinlenmeler bol enerji depolamalar canimcim memleket neresiydiMerhaba ben dinlenme modu memleket havası almaya geldim. Sen nasilsin
Tesekkuler. Hepimizin birikimleri bereketli olsun insaallah. Ben de anlamiyorum. Esim de bir kac aydir inceliyordu. Bir denemek istdik.bakalim. umarim.pisman olmayiz.Bereketli ölsun birikimin. Bu ara ben de vakit olunca göz atıyorum borsaya...Tabi anlamayınca teknik vs öyle inceliyorum
Ahahaha süpersin canım ya senin msj larını okurken yüzümde hep bir gülümseme oluşuyorSelam canlar,
altin alanlar, borsaya yatirim yapanlar, birikim yapanlar: bereketli olsun bacilar
kiz öglen uykusunda. Bende uzun zaman erteledigim borsa kitabina basladim. Tazminatimi aldim, vergi baya kesilmis. Geri kalanlada mutfak ödencek, 5000€ da araba icin ayircaz. 4000€ nakit birakcaz. Geri kalanin hepsinide borsaya yatircaz. Onun icin cabuk ögrenmeligim
Kumbaramiz bizim sipanin kumbarasi oldu. Hergün bozukluklsri veriyorum elinde, kendisi icine atiyor. Birikim yapiyorum demegi ögretdim atarkencok egleniyor. Umarim böylece birikim yapmayi sevdiririm ona. Kumbaradan cikami ilerde ata alarak degerlendircez kizim icin.
Ev islerinide iyi bir rutine sokdum bu evde, artik tüm günüm temizlikle gecmiyor, cabuk bitiriyorum.
Bos zamanlarimida artik yeni birseyler ögrenmek icin kullancam diyetek öpüyorum sizi ve kitabima geri dönüyorum.
Mektup gibi oldu birazkücüklerin gözlerinden, büyüklerinde elinden öpüyorum diyecemde, en büyügünüz bendim herhalde
Bacım kocayi ikna edemiyorum tam isten cikacak zamani buldu oda benim az birikintim var belki onumla bilezikten az bisey alırımHoşgeldin canım birikiminiz kazancıniz bereketli olsun
Al bacım o da birikime dahilbenimde aklimda ama şu sıralar o kadar yükseğe çıkamıyorum
Sende al bacımbenimde aklimda hatta netten çeşit çeşit modellere bakiyorum bazen rüyalarima giriyor kendimi kuyumcuda göruyorum sanirim bunda sizinde payiniz var
Ben aldım canımcım cok mutlu oluyor insan sana da tavsiye ederim
Hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsun canımcımsen büyükbaş diyon ama senin adam biraz itici güç istiyor sanki sadece yoksa senin dediginden cıkmaz gibi anladıgım kadariyla
Bende öyle canim yogunluktan bakamiyorum ama aklim sizde kızlar şimdi ne kaynattilar acaba diyorumSelâm cagnim kızlar
Özledim sizi.
Bu hafta işler güçler çok yoğundum.
Nasılsınız
Hadi insallah canımBen de sizleri çok ozluyorum,
Sadece okuyup cikiyorum
Yakın zamanda rutine döneceğim diye umuyorum
Hadi ya uzüldüm canımBacım kocayi ikna edemiyorum tam isten cikacak zamani buldu oda benim az birikintim var belki onumla bilezikten az bisey alırım
Çok şık güzel günlerde kullanHerkese selamlar dostlar iyi h sonlariişteki yogunluktan okumaya firsat bulamadim yazdıklarınızı ancak bendeniz bi fırsatını bulup uzun zamandır aklımda olan altın bileklik ve küpe almiş bulunuyorum hemen resimlerini de ekliyim canlar
Ooo süperIyi geceler hatunlar
Biz dun bi delilik yapıp buzdolabi ve bulasik makinesini yeniledik
Buzdolabi 8000 buyukbas aldi
Bulasik makinesi 3000 ben ödedim 5 programli
Bosh marka aldık .bugün kuruldular. Allah pişman etmesin
Bunlarda akıldan cikti cok rahatladim
Kucuk çaplı bir cinnet yine olayi çozdu.
Şuan bir laptop bakıyorum mart gibi alirim galiba.
Birde bayramdan sonra ogluma oda getirsin bi zahmet babası
Cok şükür buyuk eksikler tamamlanacak.
Aslinda biraz dinlenmek istedi bide haftada 3 gün dil okuluna gidiyor mecburi oturum süresinin uzatılması için geriye kalıyor 3 gün is yerindede personel fazlaligi var esimde dedi bana devletten gelen yardımı verin bn gelmem dedi kabul ederse patron gitmicek 5 ay bu yilin sonuna doğru bir ev planımız var turkiyede onuda zorla aldırıyorum insallah vazgeçmez biz bişey almıyoruz diye millet ha bire borç istiyor en iyisi elindekini biseye bağlamak millettende kurtulmakHadi ya uzüldüm canımeşin kendi isteğiyle mi ayrildi yani öyleyse vardır heralde bi plani demi yapabiliyorsan 10 gr lik da olsa bi bilezik al canim değişiklik olmadiysa hatta k kartına 6 taksit de yapılıyor biraz fark alınıyor ama biriktirip almaya kalksak 6 ay gececek kim bilir kac tl olacak o zaman altin
Canim Allah çocuklarına hayirli uzun ömür versin üzülme. Böylesi hayirliymis demekkiYok nerde. Bitmis artik dogurganligim, cocuk sahibi olamazsin dedibitkisel ilaclar, vitaminler verdi gönderdi. Üzüldüm, az agladim temiz havada kendi basima. Yeni bir dönem basliyor dedim, eve varinca cocuklarima sarildim, cok sükür.
Tesekkur ederim canimGüle güle kullan canım
Ben kumbara ile birikim yapiyorum bazen, az çok demeden yeterkiniyet olsun
Geçmiş olsun canım sana da annecigine de.
Üzülme ama,hepimiz olacağız:)
Cinnet cansever bak ise yarıyor... Güle güle kullanin
Değişikler yaBulamamış bari söyleme...
Hiç bulamasan şal kahve fincanı vs...Senin cinnetin görmemiş demekki... Ben bile korktum 8 binlik buzdolabı cinnetine
Ay cok guzeller güle güle kullan canim.Herkese selamlar dostlar iyi h sonlariişteki yogunluktan okumaya firsat bulamadim yazdıklarınızı ancak bendeniz bi fırsatını bulup uzun zamandır aklımda olan altın bileklik ve küpe almiş bulunuyorum hemen resimlerini de ekliyim canlar
Hahaha iyi olmuş. Soylede biraz daha odun atsinlarTurta cim gerçekten iyi geldi. Temiz hava maskesiz hayat üstüne de kar yağışı mis oldu.
Cennetmeyvesii ben de kayınvalide görmemek için anneye kactim. Duyumlara göre kv evi bu yüzden hararet yapmış yaniyormus
Ne biliyim valla beni delirtmeyin yapamiyo bisey.Hoşgeldin canım birikiminiz kazancıniz bereketli olsun
Al bacım o da birikime dahilbenimde aklimda ama şu sıralar o kadar yükseğe çıkamıyorum
Sende al bacımbenimde aklimda hatta netten çeşit çeşit modellere bakiyorum bazen rüyalarima giriyor kendimi kuyumcuda göruyorum sanirim bunda sizinde payiniz var
Ben aldım canımcım cok mutlu oluyor insan sana da tavsiye ederim
Hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsun canımcımsen büyükbaş diyon ama senin adam biraz itici güç istiyor sanki sadece yoksa senin dediginden cıkmaz gibi anladıgım kadariyla
Cok degisik turunun tek örneğiAhahaha kv ye bak yahic olmadi sana da bi pijama bi çorap alsaymiş vallahi degisik bi tür bunlar
Tesekkur ederim cnmOoo süperGüle güle kullan inş. Benimde beyaz eşyalar Bosch marka 10. Yılı inş 5yıl daha giderler Benim oğlanında çalışma masası ve dolap ihtiyacı var tablet bide bize yatak odası takımı lazım baya eskidi mobilyaları yeniledik onlar kaldı bakalım yavaştan alırız inş
Insallah canım alirim bnde biraz daha geçsin bakicam ev bakıyoruz olursa insallah tum eksikliklerimide alacamSen halledersin canım Allahın izniyle alnınin akıyla cıkarsın bu iştendebizimde yazdan beri bi değisim dönüsüm yasanacaktı merkezde ve şubelerinde yeni elemanlar gelecekti onlarin işbası egitimi bizdeydi cok şükür pazt itibariyle yeniler başlıycak önümüzdeki hafta daha net görürüz sonuçları darısı seninde başina insallah
Bende bikac ay önce aldım vanım elektrikli saclardan bol bol bazlama gozleme katmer yapiyoruz annem yaptirtiyor
Canim bende uzun zaman erteledim sac almayi evim kücük esyam cok birde onu katmiyim diye ama dayanamadim indirimde gorunce aldim annem nasıl mutlu oldu anlatamamhemen her h sonu yapar olduk biseyler fazla fazla yapip dondurucuya atiyoruz cikarip cikarip annem kahvaltida yiyor abimlere hatta bazen komsulara da veriyoruz bereketli oluyor gercekten. Büyük yuflalar acmadim henüz ama belki yaza dogru yaparim annem kücükken pisirmeyi yufka acmayi öğretmisti simdi benden cok faydasini görüyor resmen
Senden cok şey öğreniyorum kuzu koca kişişine karşi taktiklerle ilgili
Geçmiş olsun canımTek tek alintilayamadim sagolun kizlar.
Hepinizi öpüyorummm
Ay bu beleşçi akrabalarin soyu hic tükenmeyecek herhaldeInsallah canım alirim bnde biraz daha geçsin bakicam ev bakıyoruz olursa insallah tum eksikliklerimide alacam
Her kocada ise yaramaz amaSen halledersin canım Allahın izniyle alnınin akıyla cıkarsın bu iştendebizimde yazdan beri bi değisim dönüsüm yasanacaktı merkezde ve şubelerinde yeni elemanlar gelecekti onlarin işbası egitimi bizdeydi cok şükür pazt itibariyle yeniler başlıycak önümüzdeki hafta daha net görürüz sonuçları darısı seninde başina insallah
Bende bikac ay önce aldım vanım elektrikli saclardan bol bol bazlama gozleme katmer yapiyoruz annem yaptirtiyor
Canim bende uzun zaman erteledim sac almayi evim kücük esyam cok birde onu katmiyim diye ama dayanamadim indirimde gorunce aldim annem nasıl mutlu oldu anlatamamhemen her h sonu yapar olduk biseyler fazla fazla yapip dondurucuya atiyoruz cikarip cikarip annem kahvaltida yiyor abimlere hatta bazen komsulara da veriyoruz bereketli oluyor gercekten. Büyük yuflalar acmadim henüz ama belki yaza dogru yaparim annem kücükken pisirmeyi yufka acmayi öğretmisti simdi benden cok faydasini görüyor resmen
Senden cok şey öğreniyorum kuzu koca kişişine karşi taktiklerle ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?