- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #78.141
Hiç deme valla bacım bide sipariş verir gibi biraz birikim yapin yaza ev alcaz diye e bizde almayı biliyoruz milletin derdi çekilmiyor vallaAy bu beleşçi akrabalarin soyu hic tükenmeyecek herhalde
Bayramdi galiba hatırlamıyorum
Babamın halası bana sey demisti
Siz kari koca o kadar parayı nerde sakliyonuz
Kadinin esi yok emekli maaşı falanda yok oğlu bakiyo köyde ayni avlunun icinde yaşıyorlar anlıyorum aslinda 2 kisi çalışınca cok para olduğunu sanıyorlar ama ne biliyim garipsedim
Sağol canim benim daha güzelleri senin olsunÇok şık güzel günlerde kullan
Sagol canim benim Allah razı olsun daha güzelleri sizin olsunAslinda biraz dinlenmek istedi bide haftada 3 gün dil okuluna gidiyor mecburi oturum süresinin uzatılması için geriye kalıyor 3 gün is yerindede personel fazlaligi var esimde dedi bana devletten gelen yardımı verin bn gelmem dedi kabul ederse patron gitmicek 5 ay bu yilin sonuna doğru bir ev planımız var turkiyede onuda zorla aldırıyorum insallah vazgeçmez biz bişey almıyoruz diye millet ha bire borç istiyor en iyisi elindekini biseye bağlamak millettende kurtulmakbu arada künyen ve küpelerin hayırlı olsun canım güle güle kullan fazla fazla olsun inşallah
Vallahi millet tuhaf canım sanki bisey alırken bizlere güveniyorlar bakıyorum borçları var ama yandan yandan altın takısız kalmıyorlar e biz enayimiyiz o arabaya çözüm bulamazsın bacım en iyisi sat işte bu seferde insan arabasız rezil oluyor arabasiz da kötü oy valla allah ıslah ede bacım boyle düşünen milleti ne diyelimGünaydin kızlar hepinize mutlu pazarlar
Sağol canim benim daha güzelleri senin olsun
Sagol canim benim Allah razı olsun daha güzelleri sizin olsunesin düsünmüs belli hakkinizda en dogru karari vermistir mutlaka ev alip bağlama meselesine gelince ben o taktigi kayserili bi arkadasimdan almistim malum kayserililerin para konusunda aklı nasil calisir benimde aklima yatti ondan sonra biseyler almaya basladim cevreye de duyuruyorum borc ödüyorum taksit odüyorum diye inan kimse borc istemeye gelmedi ama araba aldim diye sıkısan ya arabayi istiyor ya arabayla gel bizi şurdan al buraya gotur filan ona bi çözüm bulamadim henuz
Aynen canım halani anliyorum aslinda benimde bi teyzemle yengem var annemin emekli maaşı benim memur maasim surekli agizlarindaAy bu beleşçi akrabalarin soyu hic tükenmeyecek herhalde
Bayramdi galiba hatırlamıyorum
Babamın halası bana sey demisti
Siz kari koca o kadar parayı nerde sakliyonuz
Kadinin esi yok emekli maaşı falanda yok oğlu bakiyo köyde ayni avlunun icinde yaşıyorlar anlıyorum aslinda 2 kisi çalışınca cok para olduğunu sanıyorlar ama ne biliyim garipsedim
Kesinlikle canım kadınların neden çalişmasi ekonomik ozgürlügünü eline almasi gerektiğinin en güzel örneklerindensinHer kocada ise yaramaz ama
Benimki bi degisik
Korkar sesim cikacakta komşulara rezil olacaz diye.
Mesela beni kaybetmekten korkar ama hiç kılını kimildatmaz yine yapacağını yapar.
Belki çalışmasam sesimgür çıkmazdı.
Ama maddi manevi onsuz yapacağımı bildiği için bi yerden sonra huyuma gider
Amin canim aminVallahi millet tuhaf canım sanki bisey alırken bizlere güveniyorlar bakıyorum borçları var ama yandan yandan altın takısız kalmıyorlar e biz enayimiyiz o arabaya çözüm bulamazsın bacım en iyisi sat işte bu seferde insan arabasız rezil oluyor arabasiz da kötü oy valla allah ıslah ede bacım boyle düşünen milleti ne diyelim
Vallahi her dediğine harfiyen katılıyorum bide sevseler insani sevmiyorlarda insanın kötülüğünü isteyip ayriyetende yararlanmak isteyen insanlarin içinde yaşıyoruzAmin canim aminbiz dişimizden tirnagimizdan ayirip ele güne muhtac olmayalim calişiyorken biseyler biriktirelim diyoruz millet dedigin gibi altin takilarla 22 ayar bileziklerle geziyor ben arabami alirken 10 ar gr lik 2 bileziğim vardi onlari filan sattim milletten bisey istemiyim diye ne biriktirdiysem ama bakiyorum bizim eş dost akraba yemiyceksek niye calisiyoruz diyenler var ama sonra bakiyorsun surekli borc. yok kredi karti patladi yok faturayi ödeyemedim biraz borc versen diye kapima gelirler. işin daha da kotusu ben verdigim borcu da geri isteyemiyorum onlar bana borclari oldugu hale yok şuraya gittik yok burayı gezdik su kadar harcadik onu yapacaginiza borcunuzu odeyin diyemiyorum da ama tövbeliyim borc verme konusunda isteyene yeminliyim verdiklerimi alamiyorum diyorum artik
TünaydinGünaydın kızlar, hayırlı pazarlar hepinize
Uyandım,yatak keyfi yapıyorum. Pazar diye kaldirmadim evdekileri. Kimsenin de kalkasi yok belli.
Geç bir pazar kahvaltısı edip evi temizleriz beraber. Çocuklar büyüyünce ne güzel oluyormuş ya. Herkes bir işin ucundan tutuyor.
Bazen günlerce tavan yaparak kapatıyor...Sabir dikkat ve risk aynı zaman da takip işiTesekkuler. Hepimizin birikimleri bereketli olsun insaallah. Ben de anlamiyorum. Esim de bir kac aydir inceliyordu. Bir denemek istdik.bakalim. umarim.pisman olmayiz.
Ben en son kredi kartına taksitle aldım. Peşin fiyatına...Ama alin ya da almay8n diyemiyorum kimseye cnmHadi ya uzüldüm canımeşin kendi isteğiyle mi ayrildi yani öyleyse vardır heralde bi plani demi yapabiliyorsan 10 gr lik da olsa bi bilezik al canim değişiklik olmadiysa hatta k kartına 6 taksit de yapılıyor biraz fark alınıyor ama biriktirip almaya kalksak 6 ay gececek kim bilir kac tl olacak o zaman altin
Acikcasi benim bir yanim cok tedirgin. Evet denemek istiyorum ama ben mesela.maasim.uatinca 1000 tl ile deneyebilirim. Fakat diger fazla.miktar beni korkutuyor. Esim.daha rahat ve analiz yapiyor bir suredir. Insaallah iyi sonuclanir.Bazen günlerce tavan yaparak kapatıyor...Sabir dikkat ve risk aynı zaman da takip işi
Ben bu ay subat ayi için yani kendime bir ceyrekli künye yaptırmayi düşünüyorum 400euro anneme gönderim kalanida Obur ay gönderirim kredi kartına gerek kalmaz bizim ordaki kuyumcular bisey demiyorlar geneldeBen en son kredi kartına taksitle aldım. Peşin fiyatına...Ama alin ya da almay8n diyemiyorum kimseye cnm
Vallahi aldi takti . Vermemi bekliyormuş herhaldeCennetmeyvesii canım o yüzüğü utanmadan alıp taktıysa daha da bir lafa gerek yok..
Sen bildiğin yoldan git
Arabanın sigortasini ödeyemedim trafiğe çıkamam(borcunu vermeyen kişiyse sen ondan borç iste sigorta ödeyecem diyeGünaydin kızlar hepinize mutlu pazarlar
Sağol canim benim daha güzelleri senin olsun
Sagol canim benim Allah razı olsun daha güzelleri sizin olsunesin düsünmüs belli hakkinizda en dogru karari vermistir mutlaka ev alip bağlama meselesine gelince ben o taktigi kayserili bi arkadasimdan almistim malum kayserililerin para konusunda aklı nasil calisir benimde aklima yatti ondan sonra biseyler almaya basladim cevreye de duyuruyorum borc ödüyorum taksit odüyorum diye inan kimse borc istemeye gelmedi ama araba aldim diye sıkısan ya arabayi istiyor ya arabayla gel bizi şurdan al buraya gotur filan ona bi çözüm bulamadim henuz
Eş kişisi neden yatıyor,o evin insanı değil mi canım ya. Ayıp,bir insan işlenirken oturabilmek nasıl bir rahatlık yani.hic mi yapmaz evlendiğinizden beri.Selam kizlar
malum pazar temizliği yaptim.
Oglus kapilari sildi. Kiza yerleri sildirdim birde odasinin tozunu aldırdım. Buyukbas kanepeden diğer kanepeye geçiş yapti bu arada.
Hava çok güzeldi yarim saat yurudum geldim.
Aksam icinde kıymalı börek istedi buyukbas. cocuklarda peynirli istedi bende bir tepsinin yarisina kıymalı yarisina peynirli yaptim.aksam çayla yeriz yanına menemen canim cekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?