Hiç deme valla bacım bide sipariş verir gibi biraz birikim yapin yaza ev alcaz diye e bizde almayı biliyoruz milletin derdi çekilmiyor valla

Günaydin kızlar hepinize mutlu pazarlar
Çok şık güzel günlerde kullan
Sağol canim benim daha güzelleri senin olsun
Sagol canim benim Allah razı olsun daha güzelleri sizin olsun esin düsünmüs belli hakkinizda en dogru karari vermistir mutlaka ev alip bağlama meselesine gelince ben o taktigi kayserili bi arkadasimdan almistim malum kayserililerin para konusunda aklı nasil calisir benimde aklima yatti ondan sonra biseyler almaya basladim cevreye de duyuruyorum borc ödüyorum taksit odüyorum diye inan kimse borc istemeye gelmedi ama araba aldim diye sıkısan ya arabayi istiyor ya arabayla gel bizi şurdan al buraya gotur filan ona bi çözüm bulamadim henuz

Vallahi millet tuhaf canım sanki bisey alırken bizlere güveniyorlar bakıyorum borçları var ama yandan yandan altın takısız kalmıyorlar e biz enayimiyiz o arabaya çözüm bulamazsın bacım en iyisi sat işte bu seferde insan arabasız rezil oluyor arabasiz da kötü oy valla allah ıslah ede bacım boyle düşünen milleti ne diyelim

Aynen canım halani anliyorum aslinda benimde bi teyzemle yengem var annemin emekli maaşı benim memur maasim surekli agizlarinda bi yerden sonra gerçekten insanin tahammül sınırlarını zorluyorlar
Kesinlikle canım kadınların neden çalişmasi ekonomik ozgürlügünü eline almasi gerektiğinin en güzel örneklerindensin

Amin canim amin biz dişimizden tirnagimizdan ayirip ele güne muhtac olmayalim calişiyorken biseyler biriktirelim diyoruz millet dedigin gibi altin takilarla 22 ayar bileziklerle geziyor ben arabami alirken 10 ar gr lik 2 bileziğim vardi onlari filan sattim milletten bisey istemiyim diye ne biriktirdiysem ama bakiyorum bizim eş dost akraba yemiyceksek niye calisiyoruz diyenler var ama sonra bakiyorsun surekli borc. yok kredi karti patladi yok faturayi ödeyemedim biraz borc versen diye kapima gelirler. işin daha da kotusu ben verdigim borcu da geri isteyemiyorum onlar bana borclari oldugu hale yok şuraya gittik yok burayı gezdik su kadar harcadik onu yapacaginiza borcunuzu odeyin diyemiyorum da ama tövbeliyim borc verme konusunda isteyene yeminliyim verdiklerimi alamiyorum diyorum artik

Vallahi her dediğine harfiyen katılıyorum bide sevseler insani sevmiyorlarda insanın kötülüğünü isteyip ayriyetende yararlanmak isteyen insanlarin içinde yaşıyoruz

Tünaydin biz de coluk cocuk karda dolastik geldik simdi soslu makarna yapiyorum oturup yiyecegiz, yaninda da bir kadeh kirmizi sarap.

Tesekkuler. Hepimizin birikimleri bereketli olsun insaallah. Ben de anlamiyorum. Esim de bir kac aydir inceliyordu. Bir denemek istdik.bakalim. umarim.pisman olmayiz.
Bazen günlerce tavan yaparak kapatıyor...Sabir dikkat ve risk aynı zaman da takip işi

Ben en son kredi kartına taksitle aldım. Peşin fiyatına...Ama alin ya da almay8n diyemiyorum kimseye cnm

Bazen günlerce tavan yaparak kapatıyor...Sabir dikkat ve risk aynı zaman da takip işi
Acikcasi benim bir yanim cok tedirgin. Evet denemek istiyorum ama ben mesela.maasim.uatinca 1000 tl ile deneyebilirim. Fakat diger fazla.miktar beni korkutuyor. Esim.daha rahat ve analiz yapiyor bir suredir. Insaallah iyi sonuclanir.

Ben en son kredi kartına taksitle aldım. Peşin fiyatına...Ama alin ya da almay8n diyemiyorum kimseye cnm
Ben bu ay subat ayi için yani kendime bir ceyrekli künye yaptırmayi düşünüyorum 400euro anneme gönderim kalanida Obur ay gönderirim kredi kartına gerek kalmaz bizim ordaki kuyumcular bisey demiyorlar genelde

Cennetmeyvesii canım o yüzüğü utanmadan alıp taktıysa daha da bir lafa gerek yok..
Sen bildiğin yoldan git
Vallahi aldi takti . Vermemi bekliyormuş herhalde
Ha el ha onlar. Gerci el dediklerimin daha çok faydası oldu bana ya neyse.

Selam kizlar
malum pazar temizliği yaptim.
Oglus kapilari sildi. Kiza yerleri sildirdim birde odasinin tozunu aldırdım. Buyukbas kanepeden diğer kanepeye geçiş yapti bu arada.

Hava çok güzeldi yarim saat yurudum geldim.

Aksam icinde kıymalı börek istedi buyukbas. cocuklarda peynirli istedi bende bir tepsinin yarisina kıymalı yarisina peynirli yaptim. aksam çayla yeriz yanına menemen canim cekti

Arabanın sigortasini ödeyemedim trafiğe çıkamam(borcunu vermeyen kişiyse sen ondan borç iste sigorta ödeyecem diye)
Arabanın lastiği patladı değiştiremem
Arabayı arkadas ödünç aldi taksiyle gelin
Cocuk arabaya kustu koltuklar islak gelemem
Al sana taktik

Havayı az güzel görünce cam sildim,balkon yıkadım. Eşime de halıları çırptırdim(giriş kattayim diye rahatım)ev temizliği bitince acıktık dediler. Hamburger istemiş canları kızların,onu da çıkardım aradan. Mutfağı da onlara bıraktım, temizleyecekler bakalım. Yoruldum biraz. Spor yapacaktım,halim kalmadi.
Büyük kız bot ufaklık siyah mont istiyor,hafta içi bakalım diyorum. Kız milleti işte istekler bitmiyor.Allah tan vardan yoktan anlayan çocuklar çok şükür. Üzmüyorlar bizi bu konularda.

tobosolu_dulcinea takılarını iyi günlerde kullan inşallah.
Borç konusunda sözünün eri olamayan insanlara çok kızıyorum. İsterken iyi de öderken kötü oluyorsun. İnsanda lafın bir şerefi olmalı. Çok şükür Allah muhtaç etmedi borç almadım kimseden,verdiğim geri gelmeyen de oldu ama güven gidiyor arada 3 kuruş için.Saglik,kaza ve acil durumlarda borç veririm ama bütçe denkleştirmeye tenezzül etmeyen,keyfine harcayan insana edemem. Herkes ayağını yorganına göre uzatsin.

Eş kişisi neden yatıyor,o evin insanı değil mi canım ya. Ayıp,bir insan işlenirken oturabilmek nasıl bir rahatlık yani.hic mi yapmaz evlendiğinizden beri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…