Evet günlerden yine ekmek günüydü. Ekmegi yaparken iki komşum birşey sormak için ugradı, taptıklarımın birkısmını onlara verdim, buda demek gelecek haftasonu yine ekmek günü olacak
Eşim bugün ördek pişirdi. Bukadar lezzetli olacaginı beklememişdim, ama ocak tencere, fırın silmede bana kaldı tabiki abartmıyorum sabah 9 da mutfaga girdim bugün, kıza kahvaltı, bize, ekmek, ördek temizligi, yine kızı arada doyur, temizlik derken aksam 8 de mutfakdan cıktım.
Benim acilen çalışmam gerek
Yarın sabah 7 de usta gelip şu su olayını çözecek umarım. Ardındanda bardak, tabak filan cıkartırım paketlerden bulaşık makineme atarım (saygı duruşu), dolapları düzenlerim.
Gördüğünüz gibi kendimi iycene ev hanımlıgına kaptırmış buluyorum.
Yarın umarım size daha entersan şeyler anlata bilirim.

Ooo masallah
Su sendeki kilo mantigi birazcik da bende olsaydi keske

Kizlar altin daha düşer mi acaba.
Birkaç gün beklesem mi diyorum diğer ses bekleme al al dio
Şimdi baktım 411 tl gösteriyor en son 407tl yi gördü.Gün içinde takip et al bence al unut yap.Benimde banka promosyonu yatacak ama hala yatmadı bende yatınca hemen alacağım.Maaştan ne kalırsa onunlada alırım diyorum kısmet bakalım

Sabirsizim ben bekleyemiyorum
414 görünüyor şu an,dediğin gibi gün içinde alayim.

Arkadaşlar Merhaba,
12+1 günlük hamileyim kasık ağrılarım bir türlü dinmedi. Hatta yorulunca bel ağrısı da buna eşlik ediyor.
İlerleyen zamanlarda karın büyüdükçe daha da çoğalacak ama erken haftalarda bu sorunları yaşayanınız vardır. Varsa şuan durumunuz nasıl.

Herkese merabaaaa günaydin dostlar hepinize mutlu bir hafta diliyorum
Tesekkurler kizlar Amin inşallah
Halalik güzel de en çok teyzeligi merak ediyorum bizim küçük hanım evlenirse sevecez bebelerini

Tesekkurler cnm. Guzelmis bencede almalisin
Önümuzdeki ay dogum gunüm canim kendime bi d gunu hediyesi düsunuyorum hayirlisi bakalim
Pikap ve plaklarım bunlar
Cok teşk ler canim ajda ve z mureni bende düsundüm gulden karabocek pek dinledigimi soyleyemiycem ama once bi pikap almaliyim bwn klasik pikaplara bakiyorum ama sadece bakiyorum işte bi anda karar verirde alirsam şaşirmam kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…