- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #78.301
daha iyileri sizin olsun canimkaramelli_turta turtişim teyze olmak da çok güzel bir duygudur eminim, hayırlı uğurlu olsun, ailenize şans getirsin minnak canım bir de benim şubat ayı birikimim 0.5 gr altın
A Asmin75 mutfağın çoook güzel Asminim, bereketli olsun, güzel günlerde kullanın
canim haftada 700g cok iyi!Kızlar sizleri çok özledim, ufak ufak okuyup gidiyorum bir süredir. Çok yoğun geçiyor, bir gün kaç parçaya bölünüyor ben de bilmiyorum.
Diyette dirençli zamanlara eriştim, uyuyorum ama en fazla 700 gr kaybedebiliyorum haftada. 1 ay daha devam edeceğim artık kaç kiloya ulaşırsam tamam diyeceğim
Anlamadığım bir şekilde takip ettiğim konular silinmiş, ekledim şimdi yeniden.
daha güzeli sizin olsun canimHayırlı olsun canım güle güle kullan inşallah çok güzel olmuş
iyi günlerde kullanin canimSelâm can kizlar, tatlislarim
Kendi konumu,topigimi ben bile takipten çıkmışımotomatik oldu sanırım.
Bu aralar ihtiyaç alışverişleri yapiyorum harcamalardayim
Oğlana kendime eşofman ve takımlarıaldık,hepimize birer bot,kendime 4 adet çanta,iç çamaşırları vs aldık.
Sırada mevsimlik mont var,boynerde güzel modeller var gidip bir ara bakacağım.
Utumu yeniledim bir de ne zamandir kullandigimin performansini beğenmiyordum.
Bir sonraki aya da elektrikli süpürgeyi aldım listeye
Allah tamanina erdirsin canimTesekkur ederim cnm yegenler çoğalıyor
Sekil a mesela buna benziyo ama tam aynisi degil bi kac yere baktim. Birde cuma gunu kuyumcular tiklim tiklimdi vallahi. Kartım kesilmedigi icin alamadım.
Bende de hem pcos hem reaktif hipoglisemi var Asminim, sende troid vardı ama değil mi? Diyeti hipoglisemiye uygun verdi bana bazı haftalar duruyor bazı haftalar daha çok veriyorum değişiyor. Hızla kilo alıyordum son zamanlarda yaptığım en doğru şey bir diyetisyene gitme işi oldu sanırımcanim haftada 700g cok iyi!ben onu nerdese 1 ayda veriyorum oda ac kalarak, karbonhydrat yemiyerek düsün.
Hayirli olsun güle güle kullansin oglusun canimSelam kızlar.Günün menüsü orman kebabı,tavuk suyu çorba.Sabah harcamalı basladı.Oğlusun oto koltuğu küçük geliyordu 15-36kg modelden aldık ebebekte indirim var britax romer 1150tl ona gitti.5 yılda bunu kullanır sonra kemere geçer artık.Eski olanıda satarız bakalım satılırsa oda britax romer baya vermiştik onada 5yıl önceAlmak isteyen arkadaşlara fikir olur diye foto ekledim Bu markanın ürünleri güvenli testlerinden başarıyla geçmiş.
Ooooo hracama listesi kalabalik canimSelâm can kizlar, tatlislarim
Kendi konumu,topigimi ben bile takipten çıkmışımotomatik oldu sanırım.
Bu aralar ihtiyaç alışverişleri yapiyorum harcamalardayim
Oğlana kendime eşofman ve takımlarıaldık,hepimize birer bot,kendime 4 adet çanta,iç çamaşırları vs aldık.
Sırada mevsimlik mont var,boynerde güzel modeller var gidip bir ara bakacağım.
Utumu yeniledim bir de ne zamandir kullandigimin performansini beğenmiyordum.
Bir sonraki aya da elektrikli süpürgeyi aldım listeye
Hayırlı olsun canımPlak tutkusu basladı bende nasıl iyi geliyor eski şarkılar plak dinlemekKeske daha önce baslasaymısım.Her ay düzenli 1 plak alıyorum bu ay 4.plağımı alacagım inş.
Hosgeldiniz birikimleriniz bol bereketli olsunOnca zamandır kadınlar kulübündeyim bu formun asla farkında değildim. 2 3aydir borsa ile ilgileniyorum eşim yıllardır bitcoin ile ilgileniyor şu an inanılmaz heyecanlıyım beni de aranıza alınCook fazla mesaj var ne yapıyoruz nasıl yapıyoruz
Hayirli olsun canim şimdiden
Ne güzel olurducanim inanki bende ilk kez böyle birsey yasiyorumgel kiz münihde is bulun, sizde buraya tasinin
SahaneHayirli olsun canim şimdidenbenim de 2 yarım ata liralı makrome bilekligim var annemle babamdan hediye 3 ceyregim var onlara çerceveli bileklik mi alsam diye düsünüyorum uzun zamandir şöyle bisey aklimdaki
Inşallah cnmkücük yerin avantaji kesinlikle canim! Insallah senin alacagin evin komsulari benimki gibi olur
Günaydın kızçeler
Cennetmeyvesii canım hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin ben de halayım ve halalığı çok seviyorum. Doğayı sev halayı koru
Tesekkurler kizlar Amin inşallahAllah tamanina erdirsin canim
Tesekkurler cnm. Guzelmis bencede almalisinHayirli olsun canim şimdidenbenim de 2 yarım ata liralı makrome bilekligim var annemle babamdan hediye 3 ceyregim var onlara çerceveli bileklik mi alsam diye düsünüyorum uzun zamandir şöyle bisey aklimdaki
Simdiden bereketli olsun o zaman canimMerhaba kizlar,
Pazar rutini temizlik,çamaşır, ev işlerini bitirdim.
Yemekler hazir birde tatlı yaptim
Birkac kış kilomu aldığım gibi vermem lâzım, dikkat etmeliyim biraz.
Sağım solum pirtlasin hiç sevmiyorum
Şişmanlık benlik değil umarım da olmasin.
Bütçeyi yaptim 5 gram altin alacağım yarin.
Ihtiyaç listesinin üstünü de yavaş yavaş çizmeye devam:)
Pikap ve plaklarım bunlarHayırlı olsun canımbende uzun zqmandır düsünüyorum ama masraflar bitmiyor birazda alıp kenara koyarim diye korkuyorum hangi plaklari alsin merak ettim birde plak in fotosunu paylasir misin
Gülden KaraböcekPikap ve plaklarım bunlar
Çok güzel sesiGülden Karaböcek
Onlari hiç bilmiyorumÇok güzel sesiFerdi Özbeğen ve Belkıs özener kestirdim gözüme onları almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?