daha iyileri sizin olsun canim birikiminde bereketli olsun

canim haftada 700g cok iyi! ben onu nerdese 1 ayda veriyorum oda ac kalarak, karbonhydrat yemiyerek düsün.

iyi günlerde kullanin canim

canim haftada 700g cok iyi! ben onu nerdese 1 ayda veriyorum oda ac kalarak, karbonhydrat yemiyerek düsün.
Bende de hem pcos hem reaktif hipoglisemi var Asminim, sende troid vardı ama değil mi? Diyeti hipoglisemiye uygun verdi bana bazı haftalar duruyor bazı haftalar daha çok veriyorum değişiyor. Hızla kilo alıyordum son zamanlarda yaptığım en doğru şey bir diyetisyene gitme işi oldu sanırım

Sana özelden atayım benim diyetisyenin ig hesabını bir baksana troide uygun paylaşımlar da yapıyor

Günaydin kizlar iyi pazarlar herkes iyi demi
Hayirli olsun güle güle kullansin oglusun canim
Ooooo hracama listesi kalabalik canim güle güle kullanın turtis kendi topigini takipten cikmana cok güldüm muhtemelen siteyle ilgili bi sorundan kaynaklidir

Plak tutkusu basladı bende nasıl iyi geliyor eski şarkılar plak dinlemekKeske daha önce baslasaymısım.Her ay düzenli 1 plak alıyorum bu ay 4.plağımı alacagım inş.
Hayırlı olsun canım bende uzun zqmandır düsünüyorum ama masraflar bitmiyor birazda alıp kenara koyarim diye korkuyorum hangi plaklari alsin merak ettim birde plak in fotosunu paylasir misin

Hosgeldiniz birikimleriniz bol bereketli olsun takim kapranımız karamelli_turta sizi de listemize ekliycektir aylik 6 aylik ve senelik birikim hedefimiz harcama konularinda sohbetlerimiz var

Eklentiler

• 20210207_144626.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 65
canim inanki bende ilk kez böyle birsey yasiyorum gel kiz münihde is bulun, sizde buraya tasinin
Ne güzel olurdu artik ziyarete geliriz birgün insallah. Burdan yillar önce tanistigim bir arkadasim ailesiyle bizi ziyarete geldi mesela. Cok sevindim, öyle candan kafa dengim bir insan ki O da.

Merhaba kizlar,
Pazar rutini temizlik,çamaşır, ev işlerini bitirdim.
Yemekler hazir birde tatlı yaptim
Birkac kış kilomu aldığım gibi vermem lâzım, dikkat etmeliyim biraz.
Sağım solum pirtlasin hiç sevmiyorum
Şişmanlık benlik değil umarım da olmasin.

Bütçeyi yaptim 5 gram altin alacağım yarin.
Ihtiyaç listesinin üstünü de yavaş yavaş çizmeye devam:)

Günaydın kızçeler

Cennetmeyvesii canım hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin ben de halayım ve halalığı çok seviyorum. Doğayı sev halayı koru

Allah tamanina erdirsin canim
Tesekkurler kizlar Amin inşallah
Halalik güzel de en çok teyzeligi merak ediyorum bizim küçük hanım evlenirse sevecez bebelerini
Hayirli olsun canim şimdiden benim de 2 yarım ata liralı makrome bilekligim var annemle babamdan hediye 3 ceyregim var onlara çerceveli bileklik mi alsam diye düsünüyorum uzun zamandir şöyle bisey aklimdaki
Tesekkurler cnm. Guzelmis bencede almalisin

Simdiden bereketli olsun o zaman canim

Bende temizliği yapip yürüyüşe çıktım
Simdide ocakta ıspanaklı gözleme yapacağım
1 ay sonra sınavım var ders çalışmaya vaktim yok

Hayırlı olsun canım bende uzun zqmandır düsünüyorum ama masraflar bitmiyor birazda alıp kenara koyarim diye korkuyorum hangi plaklari alsin merak ettim birde plak in fotosunu paylasir misin
Pikap ve plaklarım bunlar

Eklentiler

• BF0AED37-034B-401A-B11C-E12FE02A883B.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 65
  • EA6A55A8-E96A-41A4-B85F-723343834BB3.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…