- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #78.341
Çok güzel güle güle güzel günlerde kullanEveeeet delidir ne yapsa yeridir
Bileklik almaya gittim 2 bileklikle döndüm
Yazin aldığım bileklikte ezilmeler olmustu hoş durmuyordu baska bileklige degistirdimEki Görüntüle 2778806
Tesekkur ederim cnmÇok güzel güle güle güzel günlerde kullanMartta doğum günüm bende kendime bir güzellik yapmak istiyorum
Güle güle kullan canım, gözüm gönlüm açıldıEveeeet delidir ne yapsa yeridir
Yazin aldığım bileklikte ezilmeler olmustu hoş durmuyordu baska bileklige degistirdimEki Görüntüle 2778806
Bende martÇok güzel güle güle güzel günlerde kullanMartta doğum günüm bende kendime bir güzellik yapmak istiyorum
Çok güzelmiş canım zincir kısmının modelide harika gule güle kullan canım kac gram geldi ne kadara aldin tam olarak canımEveeeet delidir ne yapsa yeridir
Evet koçumBende mart
Koçsun o zamansa
Tesekkur ederim bebisim daha iyileri senin olsunGüle güle kullan canım, gözüm gönlüm açıldı
Tesekkur ederim canimÇok güzelmiş canım zincir kısmının modelide harika gule güle kullan canım kac gram geldi ne kadara aldin tam olarak canım
Hayırlı olsun canım tekrardan anneme attim fotosunu git yaptır dedim aynısınıTesekkur ederim bebisim daha iyileri senin olsun
Tesekkur ederim canim
Grlari hic akkimda degil inan
Ceyrekli 2440
Dorikali 2470 tuttu
Ben eski bilekliğimi verince ikisine toplam 3.500 odedim
Hayirli olsun canım güle güle kullanEveeeet delidir ne yapsa yeridir
Insallah sagolasin cnm daha iyileri sizin olsunHayirli olsun canım güle güle kullanbayildim daha güzelleri de olur insallah
o nasıl birsey varmı resmî merak ettimInsallah sagolasin cnm daha iyileri sizin olsun
Sirada 22 ayar Samanyolu bileklik var neyse oda yaza insallah
Gule gule harca canim cok iyi. Ben 6 yildir fissler kullaniyorum. Kesinlikle almalisin acayip kolaylik.Robot supurge hakkinda yorum yapamayacim bende yokSelam kizlaer
Promosyon belli olmuş 4800tl
Robot supurge ve fisler düdüklü dusunuyorum.
Kullanan varsa yorumları Merak ediyorum
Aydınlatın beni
Ben olsam alirdim turta. Fena bir seviye sayilmazKizlar altin daha düşer mi acaba.
Birkaç gün beklesem mi diyorum diğer ses bekleme al al dio
Çok guzel buraya da yaziyim bayildimEveeeet delidir ne yapsa yeridir
Evet valla iyi oldu kucuk eksikleri tamamlayalım diorumGule gule harca canim cok iyi. Ben 6 yildir fissler kullaniyorum. Kesinlikle almalisin acayip kolaylik.Robot supurge hakkinda yorum yapamayacim bende yok
Tesekkur ederim canim daha güzelleri sizlerin olsunÇok guzel buraya da yaziyim bayildimgüzel gunlerde kullan
Tesekkur ederim cnmİyi geceler kızlar. Aylık kaza oruçlarını tutuyorum yine. Her ay ilk 2 günü fena oluyorum,sonra alışıyorum. Şu menapoza bir girsem seriye bağlayacağım inşallah. Kesintisiz mis gibi tutmak daha kolay oluyor.
Cennetmeyvesii iyi günlerde kullan güzelim Altın sever topik hatunları hiç begenmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?