Eveeeet delidir ne yapsa yeridir
Bileklik almaya gittim 2 bileklikle döndüm
Yazin aldığım bileklikte ezilmeler olmustu hoş durmuyordu baska bileklige degistirdimEki Görüntüle 2778806
Çok güzel güle güle güzel günlerde kullanMartta doğum günüm bende kendime bir güzellik yapmak istiyorum

Eveeeet delidir ne yapsa yeridir
Bileklik almaya gittim 2 bileklikle döndüm
Yazin aldığım bileklikte ezilmeler olmustu hoş durmuyordu baska bileklige degistirdimEki Görüntüle 2778806
Çok güzelmiş canım zincir kısmının modelide harika gule güle kullan canım kac gram geldi ne kadara aldin tam olarak canım

Güle güle kullan canım, gözüm gönlüm açıldı
Tesekkur ederim bebisim daha iyileri senin olsun
Çok güzelmiş canım zincir kısmının modelide harika gule güle kullan canım kac gram geldi ne kadara aldin tam olarak canım
Tesekkur ederim canim
Grlari hic akkimda degil inan
Ceyrekli 2440
Dorikali 2470 tuttu
Ben eski bilekliğimi verince ikisine toplam 3.500 odedim

Tesekkur ederim bebisim daha iyileri senin olsun

Tesekkur ederim canim
Grlari hic akkimda degil inan
Ceyrekli 2440
Dorikali 2470 tuttu
Ben eski bilekliğimi verince ikisine toplam 3.500 odedim
Hayırlı olsun canım tekrardan anneme attim fotosunu git yaptır dedim aynısını

Selam kizlaer
Promosyon belli olmuş 4800tl
Robot supurge ve fisler düdüklü dusunuyorum.
Kullanan varsa yorumları Merak ediyorum
Aydınlatın beni
Gule gule harca canim cok iyi. Ben 6 yildir fissler kullaniyorum. Kesinlikle almalisin acayip kolaylik.Robot supurge hakkinda yorum yapamayacim bende yok

İyi geceler kızlar. Aylık kaza oruçlarını tutuyorum yine. Her ay ilk 2 günü fena oluyorum,sonra alışıyorum. Şu menapoza bir girsem seriye bağlayacağım inşallah. Kesintisiz mis gibi tutmak daha kolay oluyor.
Cennetmeyvesii iyi günlerde kullan güzelim Altın sever topik hatunları hiç begenmez mi

Tesekkur ederim cnm
Allah kabul etsin kaza oruclarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…