Ellerine sağlık okyonuscum.
Indirimleri kaçırmamak iyi oluyor kovaliyoruz da bir bakıma.
Güle güle kullansın paşa

Son düzenleme:
Selâm can kizlar, tatlislarim
Kendi konumu,topigimi ben bile takipten çıkmışım otomatik oldu sanırım.

Bu aralar ihtiyaç alışverişleri yapiyorum harcamalardayim
Oğlana kendime eşofman ve takımlarıaldık,hepimize birer bot,kendime 4 adet çanta,iç çamaşırları vs aldık.
Sırada mevsimlik mont var,boynerde güzel modeller var gidip bir ara bakacağım.
Utumu yeniledim bir de ne zamandir kullandigimin performansini beğenmiyordum.
Bir sonraki aya da elektrikli süpürgeyi aldım listeye

Hepsini iyi günlerde kullanın turtacım
Alınacak listeleri hepimizde mevcut anlaşılan bitmiyordu mübarekler,al al bitmiyordu.

Sağlıkla kullansın kuzucuk. Ben kızlar büyüyünce hediye ettim arkadaşa. Birinin işine yarıyor,hele temiz kullanınca yeni gibi gidiyor bebek eşyaları.

Güle güle kullan cnm hepsi ihtiyaç...Ben geçen yıl bir mont vs almıştım... Bir ara oğlum için tekrar almalıyım büyüyor olmuyor. Mont ve botlara bende 15 inden sonra bakacağım

Biz de seni özledik, en yoğun zamanların şimdi,normaldir. Sen de rahatlarsın ileride.
Ne kadar verdin koalacim. Yeterince yağdan gittiyse korumaya geçersin. En zor kısmı orası zaten. Dikkat etmen lazım.

Sağlıkla kullansın kuzucuk. Ben kızlar büyüyünce hediye ettim arkadaşa. Birinin işine yarıyor,hele temiz kullanınca yeni gibi gidiyor bebek eşyaları.
İlk oto koltuğunu bende ihtiyaç sahibi arkadasa vermiştim ama şimdi yok çevremde satarız dedik ama kısmet bakalım

Güle güle kullan cnm hepsi ihtiyaç...Ben geçen yıl bir mont vs almıştım... Bir ara oğlum için tekrar almalıyım büyüyor olmuyor. Mont ve botlara bende 15 inden sonra bakacağım
Boyner’den ben mont aldım Boyner’de uygundu fiyatları.

Biz de seni özledik, en yoğun zamanların şimdi,normaldir. Sen de rahatlarsın ileride.
Ne kadar verdin koalacim. Yeterince yağdan gittiyse korumaya geçersin. En zor kısmı orası zaten. Dikkat etmen lazım.

2 minnakla günler 2şer 2şer geçiyor sanki

Toplamda 8 kilo verdim Colombrem, şu an 66 kilodayım tam, yağ oranım %22.1 o da biraz düşerse iyi olacak. Diyetisyen hedefim 62'ydi bakalım artık, motivasyonum iyiden iyiye azaldı

Amin koalacim ,kardeşim epeydir bekliyor bu bebisi sağlıkla gelsin.
Nasipse olacağım inş
Birikimin bereketli olsun ekliyorum
Bende tekrardan hala oluyomusummm dun ogrendik
Abiside pek kiskanc (3 yasinda) ne olacak bakalim
Benim kiz cok sevindi bana yeni bebis geliyo diye
Aldıklarını gule gule kullan kuzum
Evde eksikler bitmiyor. Promosyonu 4 gozle bekliyorum bende. Alacaklarim çok
Bende dun kendime kosu ayakkabısı
Kiza spor ayakkabisiyla ince bi mont aldım 400tl verdim. Gratisten bi kac eksik aldım 45 de oraya verdim.
Haftaya izin aldım 1 hafta. Pazartesi kuyumcuya gidip ceyrekli bileklik bakicam

Hayirli olsun sağlıkla gelsin bebisiniz, benim küçük de o kadar sevindi ki erkek olsunmus

Eksikler, ihtiyaçlar bitmiyor cnm sagolasin.
Sizde güzel günlerde kullanin.
Bilekligin temsili fotosunu isteriz, orjinali atma nazar değmesin

Tesekkur ederim cnm yegenler çoğalıyor
Sekil a mesela buna benziyo ama tam aynisi degil bi kac yere baktim. Birde cuma gunu kuyumcular tiklim tiklimdi vallahi. Kartım kesilmedigi icin alamadım.

Türk mahallesine mi düstün kız kapı önünde oturmalar falan

Gunaydin kızlar
A Asmin75 harika bence öyle bir yerde olmak. Çocuklar ne yazıkki yalnız büyüyor ve paylaşmayı bilmiyor. Ben de bu durumdan muzdaribim...Umarım bir gün öyle bir yerde olurum
kücük yerin avantaji kesinlikle canim! Insallah senin alacagin evin komsulari benimki gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…