- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #78.281
Ellerine sağlık okyonuscum.Selam kızlar.Günün menüsü orman kebabı,tavuk suyu çorba.Sabah harcamalı basladı.Oğlusun oto koltuğu küçük geliyordu 15-36kg modelden aldık ebebekte indirim var britax romer 1150tl ona gitti.5 yılda bunu kullanır sonra kemere geçer artık.Eski olanıda satarız bakalım satılırsa oda britax romer baya vermiştik onada 5yıl önceAlmak isteyen arkadaşlara fikir olur diye foto ekledim Bu markanın ürünleri güvenli testlerinden başarıyla geçmiş.
Hepsini iyi günlerde kullanın turtacımSelâm can kizlar, tatlislarim
Kendi konumu,topigimi ben bile takipten çıkmışımotomatik oldu sanırım.
Bu aralar ihtiyaç alışverişleri yapiyorum harcamalardayim
Oğlana kendime eşofman ve takımlarıaldık,hepimize birer bot,kendime 4 adet çanta,iç çamaşırları vs aldık.
Sırada mevsimlik mont var,boynerde güzel modeller var gidip bir ara bakacağım.
Utumu yeniledim bir de ne zamandir kullandigimin performansini beğenmiyordum.
Bir sonraki aya da elektrikli süpürgeyi aldım listeye
Sağlıkla kullansın kuzucuk. Ben kızlar büyüyünce hediye ettim arkadaşa. Birinin işine yarıyor,hele temiz kullanınca yeni gibi gidiyor bebek eşyaları.Selam kızlar.Günün menüsü orman kebabı,tavuk suyu çorba.Sabah harcamalı basladı.Oğlusun oto koltuğu küçük geliyordu 15-36kg modelden aldık ebebekte indirim var britax romer 1150tl ona gitti.5 yılda bunu kullanır sonra kemere geçer artık.Eski olanıda satarız bakalım satılırsa oda britax romer baya vermiştik onada 5yıl önceAlmak isteyen arkadaşlara fikir olur diye foto ekledim Bu markanın ürünleri güvenli testlerinden başarıyla geçmiş.
Güle güle kullan cnm hepsi ihtiyaç...Ben geçen yıl bir mont vs almıştım... Bir ara oğlum için tekrar almalıyım büyüyor olmuyor. Mont ve botlara bende 15 inden sonra bakacağımSelâm can kizlar, tatlislarim
Oğlana kendime eşofman ve takımlarıaldık,hepimize birer bot,kendime 4 adet çanta,iç çamaşırları vs aldık.
Biz de seni özledik, en yoğun zamanların şimdi,normaldir. Sen de rahatlarsın ileride.Kızlar sizleri çok özledim, ufak ufak okuyup gidiyorum bir süredir. Çok yoğun geçiyor, bir gün kaç parçaya bölünüyor ben de bilmiyorum.
Diyette dirençli zamanlara eriştim, uyuyorum ama en fazla 700 gr kaybedebiliyorum haftada. 1 ay daha devam edeceğim artık kaç kiloya ulaşırsam tamam diyeceğim
Anlamadığım bir şekilde takip ettiğim konular silinmiş, ekledim şimdi yeniden.
İlk oto koltuğunu bende ihtiyaç sahibi arkadasa vermiştim ama şimdi yok çevremde satarız dedik ama kısmet bakalımSağlıkla kullansın kuzucuk. Ben kızlar büyüyünce hediye ettim arkadaşa. Birinin işine yarıyor,hele temiz kullanınca yeni gibi gidiyor bebek eşyaları.
Boyner’den ben mont aldım Boyner’de uygundu fiyatları.Güle güle kullan cnm hepsi ihtiyaç...Ben geçen yıl bir mont vs almıştım... Bir ara oğlum için tekrar almalıyım büyüyor olmuyor. Mont ve botlara bende 15 inden sonra bakacağım
Teşekkürler ben de bakayım kendime hep boynerden indirim zamanı alıyorum.Boyner’den ben mont aldım Boyner’de uygundu fiyatları.
Biz de seni özledik, en yoğun zamanların şimdi,normaldir. Sen de rahatlarsın ileride.
Ne kadar verdin koalacim. Yeterince yağdan gittiyse korumaya geçersin. En zor kısmı orası zaten. Dikkat etmen lazım.
Bende tekrardan hala oluyomusummm dun ogrendikAmin koalacim ,kardeşim epeydir bekliyor bu bebisi sağlıkla gelsin.
Nasipse olacağım inş
Birikimin bereketli olsun ekliyorum
Aldıklarını gule gule kullan kuzumSelâm can kizlar, tatlislarim
Hayirli olsun sağlıkla gelsin bebisiniz, benim küçük de o kadar sevindi ki erkek olsunmusBende tekrardan hala oluyomusummm dun ogrendik
Abiside pek kiskanc (3 yasinda) ne olacak bakalim
Benim kiz cok sevindi bana yeni bebis geliyo diye
Aldıklarını gule gule kullan kuzum
Evde eksikler bitmiyor. Promosyonu 4 gozle bekliyorum bende. Alacaklarim çok
Bende dun kendime kosu ayakkabısı
Kiza spor ayakkabisiyla ince bi mont aldım 400tl verdim. Gratisten bi kac eksik aldım 45 de oraya verdim.
Haftaya izin aldım 1 hafta. Pazartesi kuyumcuya gidip ceyrekli bileklik bakicam
Tesekkur ederim cnm yegenler çoğalıyorHayirli olsun sağlıkla gelsin bebisiniz, benim küçük de o kadar sevindi ki erkek olsunmus
Eksikler, ihtiyaçlar bitmiyor cnm sagolasin.
Sizde güzel günlerde kullanin.
Bilekligin temsili fotosunu isteriz, orjinali atma nazar değmesin
Türk mahallesine mi düstün kız kapı önünde oturmalar falanSelam kizlar,
buraya tasinmakla ne iyi etmisiz. Sabahlari kapi komsumla kahve iciyoruz, cocuklar oyun oynuyor. Kizim paylasmayi ögrendi
öglen uykusundan sonrada tüm binanin cocuklari ve anneler kapinin önünde oynamaya bulusuyor. Yan binadaki kosulari bile tanimaya basladim
Kizim hep yanlizdi eskiden, simdi büsürü cocuk görüyor hergün. Cok mutlu.
Bende komsularimla iycene kaynasdim. Cok iyi anlasiyoruz.
Mutfagi sildim bugün, tencerelerimi yerlestirdim. Gerisinide yavas yavas artikbugün pizza, balik ve ardindanda pasta yapip, firinin hakkini verdim
Yarinda münihe gitcem kizimla, 2 arkadasimla ve onlarin cocuklariyla parkda bulusacagiz.
Benden bukadar canlar, günler güzel geciyor
canim inanki bende ilk kez böyle birsey yasiyorumAlmanyada olduguna emin misinyoksa ben mi baska yerdeyim ya? Sadece cok sanslisin demek istiyorum yada ben cok sanssizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?