- 27 Mart 2020
- 388
- 2.115
- 113
- 45
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #78.381
433tl doğalgaz geldi
Kolay gelsin. Şömine mi soba mi kullaniyorsun. Döküm sobalara bayılıyorum. Görüntü muhteşem ama temizlik olayı zor işte. Arada keyfi yakılır tabii.Odunumuz bitti kizlar, sparis vermiştik bir iki saate gelir eşim işte olacağı için ben taşiyacam hepsini mecbur, şansima hava -1 derece
Kendi adıma daha yeni oturdum diyeyim.Merhaba kızlar pek sessiz buralar... Nasilsiniz
Ben 800 civarı bekliyorum bakalım.433tl doğalgaz geldi
Haklısın eskiden okumaya fırsat bulamazdım, bizde ailecek yürüyüş yaptık ama çok soguk, oduncu aradı yoldaymiş:)Merhaba kızlar pek sessiz buralar... Nasilsiniz
Döküm soba kullanıyorum ben çok sevdiğim için temizliği sorun etmiyorum ama haklısın sürekli yemizşemekgereliyor. Bu yıl nerdeyse hiç calişmadigim için aralıksız yaktım hergün.Kolay gelsin. Şömine mi soba mi kullaniyorsun. Döküm sobalara bayılıyorum. Görüntü muhteşem ama temizlik olayı zor işte. Arada keyfi yakılır tabii.
Niye buladar çokBen 800 civarı bekliyorum bakalım.
Gel tabihayırlı gunler kızlar bu topıkte ılk zamanları vardım sonra uzun bır sure ara verdim ve tekrar katılabılırmıyım
Tesekur ederim canım hos buldukGel tabiPolo33 , hatta hosgeldin:)
Birim fiyat 2.2 TL şu an. Günlük hava sıcaklığına göre 12 ila 16 M3 arası yakılıyor. Ev büyük ve yalıtımsız bu da etkili.Niye buladar çok
Ben hep fiziki alıyorum. Görmem,saymam lazim.önceden yatırımın altın hesabıydı. ama artık kuyumcudan alıyorum..
Canim Allah kabul etsin. Esin icinde cok sevindimGünaydın arkadaşlar
Sahura kalktım,ev ahalisi uykuda. Sabahın bu saatleri hem güzel hem bereketli geliyor bana oldum olası.
Eşimden 2. Testi istediler,o da negatif çok şükür. Aynı odadaki bir arkadaşı iyi değilmiş maalesef. Allah şifa versin bütün hastalara,diyecek başka bir şey yok.
en son 10 yil önce köyde odun cekmisdimOdunumuz bitti kizlar, sparis vermiştik bir iki saate gelir eşim işte olacağı için ben taşiyacam hepsini mecbur, şansima hava -1 derece
hosgeldin tekrardanönceden yatırımın altın hesabıydı. ama artık kuyumcudan alıyorum..
Hos bulduk canımhosgeldin tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?