433tl doğalgaz geldi

Çokmuş ya birim para olarak ortalama bir evin yıllık faturasına denk geliyor neredeyse. Bizim geçen yıl 50 ıdı bu yıl 35 e düşürmüşler ama bence bi yankişlik var
Biz bu arada hem doğalgaz hem de soba kullanıyoruz.

Odunumuz bitti kizlar, sparis vermiştik bir iki saate gelir eşim işte olacağı için ben taşiyacam hepsini mecbur, şansima hava -1 derece
Kolay gelsin. Şömine mi soba mi kullaniyorsun. Döküm sobalara bayılıyorum. Görüntü muhteşem ama temizlik olayı zor işte. Arada keyfi yakılır tabii.

Merhaba kızlar pek sessiz buralar... Nasilsiniz
Kendi adıma daha yeni oturdum diyeyim.
Ufaklığın hikaye kitabı yazma projesini yaptık,hem editör,hem dizgici,hem kapak tasarımcısı ben olunca kim yoruldu bilin bakalım.
Onu bitirince izin saati bitmeden biraz gezindik kuzuyla dışarıda,hem hava aldık hem bir kaç parça şey.
Dışarıdan gelince evi süpürüp toz aldım. Lavabo,banyo derken bu saati ettim işte.
Namazı kılıp mercimek çorba ile mantı haşlayacağım. Dünden şambali yapmıştım,bir de leblebi tozu kurabiyesi,tatlı da var yani çayın yanına. Allah bereket versin.

Kolay gelsin. Şömine mi soba mi kullaniyorsun. Döküm sobalara bayılıyorum. Görüntü muhteşem ama temizlik olayı zor işte. Arada keyfi yakılır tabii.
Döküm soba kullanıyorum ben çok sevdiğim için temizliği sorun etmiyorum ama haklısın sürekli yemizşemekgereliyor. Bu yıl nerdeyse hiç calişmadigim için aralıksız yaktım hergün.

Canim Allah kabul etsin. Esin icinde cok sevindim

Selam kizlar,

bendecok vakit bulamiyorum yazmaya. Sabahlari komsum kiziyla geliyor erkenden, cocuklar oynuyor. Benim islerim kaliyor blylece tabiki. Anca aksama digru hal ede biliyorum. Kizimida erkenden uyandiriyorumki, uyku saatleri degissin, amabenimde böylece tabi gece hemen gözlerim kapaniyor.
Komsu konudada 100 sayfa filan geride kaldim
Yeni bir düzen kurmaliyim kendime, komsu iliskileri, kizin uyku saatleri karistirdi rutinimi yine
Esim halen maasini almadi. Güya cuma veya pazartesi alcakmis. Deli etdiler adami, hergün küfür ede ede ise gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…