- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #78.401
Soba ile uğraşmak zor ya.Hayat çok pahalı elektrik 170tl su 120tl geldi.Çokmuş ya birim para olarak ortalama bir evin yıllık faturasına denk geliyor neredeyse. Bizim geçen yıl 50 ıdı bu yıl 35 e düşürmüşler ama bence bi yankişlik var
Biz bu arada hem doğalgaz hem de soba kullanıyoruz.
Canım sabah herkes ev işini,yemeğini halletse öğle uykusundan sonra buluşsa çocuklar. Daha rahat olursun belki.Selam kizlar,
bendecok vakit bulamiyorum yazmaya. Sabahlari komsum kiziyla geliyor erkenden, cocuklar oynuyor. Benim islerim kaliyor blylece tabiki. Anca aksama digru hal ede biliyorum. Kizimida erkenden uyandiriyorumki, uyku saatleri degissin, amabenimde böylece tabi gece hemen gözlerim kapaniyor.
Komsu konudada 100 sayfa filan geride kaldim
Yeni bir düzen kurmaliyim kendime, komsu iliskileri, kizin uyku saatleri karistirdi rutinimi yine
Esim halen maasini almadi. Güya cuma veya pazartesi alcakmis. Deli etdiler adami, hergün küfür ede ede ise gidiyor
Keyfi olduğu içindir belki zor gelmiyor bana ama tek ısınma kaynağımız olsaydı bana da zor gelirdi muhtemelen, ateşSoba ile uğraşmak zor ya.Hayat çok pahalı elektrik 170tl su 120tl geldi.
Burcun ateş grubu mu yoksa.Keyfi olduğu içindir belki zor gelmiyor bana ama tek ısınma kaynağımız olsaydı bana da zor gelirdi muhtemelen, ateşyanmayınca evde bi eksik var sanki
Baktim, havaymis:) kesin yukselenim ateşBurcun ateş grubu mu yoksa.
O sobanın üstündeki kaynayan cayın ayrı bir tadı var ya iyi yapıyorsun valla canımKeyfi olduğu içindir belki zor gelmiyor bana ama tek ısınma kaynağımız olsaydı bana da zor gelirdi muhtemelen, ateşyanmayınca evde bi eksik var sanki
Hayırlı olsun canım inşallahGünaydin kizlar bugün uzun zamandan sonra yeniden borsaya girdim
Günaydin kizlar bugün uzun zamandan sonra yeniden borsaya girdim
esin gidemez mi? Veya o gelince sen gitsen?Günaydın kızlar
Bir haftadır tek göz odada misafir agirliyorum ve surekli bir asker durusundaydim rahat degildim
Sabah erkenden kalkıyoruz bugün pazar var evde eksigim çok gitmek istiyorum ama üst komşu adam ciğerleri sokulurcesine öksürüyor o yüzden ya asansörü kullanmışsa diye korkuyorum gitmicem galiba
Hayırlı olsun cnmGünaydin kizlar bugün uzun zamandan sonra yeniden borsaya girdim
Eşim okulda canim yarin giderim artık ogleden sonra napim adaminda sesi kesildi de pazar kalmadi artık canim yas pasta istiyor malzemede alacaktim yarina kaldi artikesin gidemez mi? Veya o gelince sen gitsen?
Bnce onlar daha öderler sana canim 78 euro çok baya biz 40 euro ödüyoruzGünaydin canlar,
bizede ayda 78€ keseceklermis ceyran icin. Umarim sene sonu üstüne ödemeyiz. Tüm ampullar LED umarim az gelir.
Cok güzel kar manzarasi var disarda, günesli, ama eksi 10 bugün. Cikamiyacagim cocukla.
Öglende kiz uyurken su is görüsmesini hazirlamaya baslamaliyim yavasdan.
Sirketden bir evrak eksik onu daha is kura yollamam gerek. Ardindan issizlik maasim belli olacak. Umarim öderler.
Benden bukadar canlar. Ev halki kahvalti, benim vücudumda 1 litre kahve bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?