Soba ile uğraşmak zor ya.Hayat çok pahalı elektrik 170tl su 120tl geldi.

Canım sabah herkes ev işini,yemeğini halletse öğle uykusundan sonra buluşsa çocuklar. Daha rahat olursun belki.
Eşine de sana hayırlı,huzurlu işler diliyorum asmincim.

Keyfi olduğu içindir belki zor gelmiyor bana ama tek ısınma kaynağımız olsaydı bana da zor gelirdi muhtemelen, ateş yanmayınca evde bi eksik var sanki
O sobanın üstündeki kaynayan cayın ayrı bir tadı var ya iyi yapıyorsun valla canım

Günaydın kızlar
Bir haftadır tek göz odada misafir agirliyorum ve surekli bir asker durusundaydim rahat degildim
Sabah erkenden kalkıyoruz bugün pazar var evde eksigim çok gitmek istiyorum ama üst komşu adam ciğerleri sokulurcesine öksürüyor o yüzden ya asansörü kullanmışsa diye korkuyorum gitmicem galiba

esin gidemez mi? Veya o gelince sen gitsen?

Günaydin canlar,
bizede ayda 78€ keseceklermis ceyran icin. Umarim sene sonu üstüne ödemeyiz. Tüm ampullar LED umarim az gelir.
Cok güzel kar manzarasi var disarda, günesli, ama eksi 10 bugün. Cikamiyacagim cocukla.
Öglende kiz uyurken su is görüsmesini hazirlamaya baslamaliyim yavasdan.
Sirketden bir evrak eksik onu daha is kura yollamam gerek. Ardindan issizlik maasim belli olacak. Umarim öderler.
Benden bukadar canlar. Ev halki kahvalti, benim vücudumda 1 litre kahve bekliyor

Bnce onlar daha öderler sana canim 78 euro çok baya biz 40 euro ödüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…