- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #78.421
Selâm witchSelam kizlar
Sesim çıkmıyorsa para harcamışım demektir
2 çanta 1 beyaz spor ayakkabi egzama şampuanı parfum kızıma gumus kolye ve bileklik 500tl tuttu
Neyseki promosyon yatacak
Keyfini çıkar cnm oh şahanedir orasi şimdi.Günaydın kızlar ben de memleketteyim ama çok memnunum su an.
Soba keyfi bağ bahçe işlerine yardım ediyorum zevkle
Birazdan da köz de kahve keyfi baslar
komsularda okadar ödüyormus canimBnce onlar daha öderler sana canim 78 euro çok baya biz 40 euro ödüyoruz
Teswkkur ederim canim.Selâm witch
Güle güle kullan canım foto bekliyorum çantaların
Gule gule kullan tavalariniGünaydın kizlar
Gün geçmiyor ki alışveriş yapmadan.
Karacanin ikili tavasi indirimdeydi kaptim,yorumlari güzeldi şansıma artik.
Ev giyim ihtiyaçlarımı tamamladim.
Kedislerime mama aldım,nette fiyat daha uygun.
Bende kofte kizarticam patlıcan salatasi falan yeriz.Günaydın kızlar
Aksama ne yemek yapsam diye düşünüyorum kara kara
Kolay gelsin canım, ananem çok yapardiGünaydın güzeller
İyi günlerde kullanın aldıklarınizi kızlar.
Benim akşam menüm nohut pilav turşu saricivcivim.
Yarına da keşkek istediler. Düdüklü tencerede pişiriyorum. Güzel oluyor.
Ne yapiyoruz birikimi gelir geldiği gibi ayırıyoruzTeswkkur ederim canim.
Gule gule kullan tavalarini
Bu gidişle topigin adi değişecek
Alisveris yapmaktan altin alamayanlar topigi
Kolay gelsin canımBu hafta evdeydim
Ders çalıştınmı derseniz cık
Cam silecektim haftaya yogun yagis varmış vazgectim . Sadece balkon camlarını sildim
Ne kadar dolap varsa döktüm içlerini sildim yerlestirdim. En cok mutfak ve balkon zorluyor. O kadar çok mutfak esyasi varki
Mutfak eşyasının kölesi olmuş bir witcher bırakıyorum suratına tükürün
Benim şubat mart birikimi pert oldu ya tuhNe yapiyoruz birikimi gelir geldiği gibi ayırıyoruz
Sonrasi serbest
Gunluk 1 yemek takimim varKolay gelsin canım
Dinlen biraz da.
Mutfak eşyalarını azaltiyorum bende günlük yemek tk üç ye yolladim, kendime yenisini alacağım nasil azaltmak buu
Bence gayet iyi hedef.Hedef her ay bir yarım altın alabilmek. Yıl sonunda 42 gr altın yapar. Hiç yoktan iyidir :)) Tabi bunu altın fiyatları düştüğü için söylüyorum. Artarsa bir çeyrek zor alınır
Ben firuze :)) Bugün "altın dip yaptı" diye haberleri görünce, öğleden sonra 1 cumhuriyet altını almaya karar verdim. Sonra da en iyisi bunu her ay yarım altın yapmak dedim. Cumhuriyet altını alma sebebim ocak ve şubat aylarının birikimini elde etmek, yıl sonu hedefinden şaşmamak :)Bence gayet iyi hedef.
Haydi gel tanışalım ben turta
Yazdim gitti o bileklik boşuna alınmadı yaBenim şubat mart birikimi pert oldu ya tuh
Hunharca almisim
Neyse sen yine bu ay bana 3 gr yaz
Tam yerindesin.Ben firuze :)) Bugün "altın dip yaptı" diye haberleri görünce, öğleden sonra 1 cumhuriyet altını almaya karar verdim. Sonra da en iyisi bunu her ay yarım altın yapmak dedim. Cumhuriyet altını alma sebebim ocak ve şubat aylarının birikimini elde etmek, yıl sonu hedefinden şaşmamak :)
Evliyim, çocuk istiyoruz hayırlı zamanda gelsin acelemiz yok :)) Olur tabi ekleyebilirsiniz, teşekkürler :)Tam yerindesin.
Bayılırız sari kızlara
Bereketi bol olsun birikiminin de.
Ilk sayfada aylik birikim,6aylik hedefler ve yillik hedeflerimizi yazdim dilersen ekleyebilirim seni de.
Evli misin çocuk varm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?