Selam kizlar
Sesim çıkmıyorsa para harcamışım demektir
2 çanta 1 beyaz spor ayakkabi egzama şampuanı parfum kızıma gumus kolye ve bileklik 500tl tuttu
Neyseki promosyon yatacak
Selâm witch
Güle güle kullan canım foto bekliyorum çantaların

Selâm witch
Güle güle kullan canım foto bekliyorum çantaların
Teswkkur ederim canim.
Gule gule kullan tavalarini
Bu gidişle topigin adi değişecek
Alisveris yapmaktan altin alamayanlar topigi

Günaydın kızlar
Aksama ne yemek yapsam diye düşünüyorum kara kara
Bende kofte kizarticam patlıcan salatasi falan yeriz.
Biktim hergun ne yapcam diye düşünmekten.
Bizimkiler kış sebzesi de yemezler bezdum da

Bu hafta evdeydim
Ders çalıştınmı derseniz cık
Cam silecektim haftaya yogun yagis varmış vazgectim . Sadece balkon camlarını sildim
Ne kadar dolap varsa döktüm içlerini sildim yerlestirdim. En cok mutfak ve balkon zorluyor. O kadar çok mutfak esyasi varki
Mutfak eşyasının kölesi olmuş bir witcher bırakıyorum suratına tükürün

Günaydın güzeller
İyi günlerde kullanın aldıklarınizi kızlar.
Benim akşam menüm nohut pilav turşu saricivcivim.
Yarına da keşkek istediler. Düdüklü tencerede pişiriyorum. Güzel oluyor.
Kolay gelsin canım, ananem çok yapardi

Kolay gelsin canım
Dinlen biraz da.
Mutfak eşyalarını azaltiyorum bende günlük yemek kv ye yolladim, kendime yenisini alacağım nasil azaltmak buu

Kolay gelsin canım
Dinlen biraz da.
Mutfak eşyalarını azaltiyorum bende günlük yemek tk üç ye yolladim, kendime yenisini alacağım nasil azaltmak buu
Gunluk 1 yemek takimim var
1de misafir takimi var
Ama o kadar çok küçük kase bardak sunumluk ıvır zıvır varki nasil kime dağıtmam bilemedim
Özellikle inanılmaz cok bardak almışım manyak gibi

Bence gayet iyi hedef.
Haydi gel tanışalım ben turta
Ben firuze :)) Bugün "altın dip yaptı" diye haberleri görünce, öğleden sonra 1 cumhuriyet altını almaya karar verdim. Sonra da en iyisi bunu her ay yarım altın yapmak dedim. Cumhuriyet altını alma sebebim ocak ve şubat aylarının birikimini elde etmek, yıl sonu hedefinden şaşmamak :)

Tam yerindesin.
Bayılırız sari kızlara
Bereketi bol olsun birikiminin de.
Ilk sayfada aylik birikim,6aylik hedefler ve yillik hedeflerimizi yazdim dilersen ekleyebilirim seni de.
Evli misin çocuk varm

Tam yerindesin.
Bayılırız sari kızlara
Bereketi bol olsun birikiminin de.
Ilk sayfada aylik birikim,6aylik hedefler ve yillik hedeflerimizi yazdim dilersen ekleyebilirim seni de.
Evli misin çocuk varm
Evliyim, çocuk istiyoruz hayırlı zamanda gelsin acelemiz yok :)) Olur tabi ekleyebilirsiniz, teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…