- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #78.441
Menün harika valla aslinda karnıyarık aklima düştude bndemi etli nohut yapsam iyi fikir ikisi arasinda karar vercemGünaydın güzeller
İyi günlerde kullanın aldıklarınizi kızlar.
Benim akşam menüm nohut pilav turşu saricivcivim.
Yarına da keşkek istediler. Düdüklü tencerede pişiriyorum. Güzel oluyor.
Eşimde hic bisey yemez begenmez canim meecimekli köfte ceker evde olmadığı gün tek basima yapar yerim makarna ister gene evde olmadığı zaman yerim bilmiyorum belki restorantta çalıştığı için tiksinmiş yemeklerden ama.zor bir midesi var herseyi yemezBende kofte kizarticam patlıcan salatasi falan yeriz.
Biktim hergun ne yapcam diye düşünmekten.
Bizimkiler kış sebzesi de yemezler bezdum da
Bizede bir 24 parcalik bir gunluk takim lazım iki uc gündür bakıyorum sade ayni zamanda şık bisey bulamadım misafir için yemek takımına gerek yok bizde zaten kalabalik kimsede gelmez bizeGunluk 1 yemek takimim var
1de misafir takimi var
Ama o kadar çok küçük kase bardak sunumluk ıvır zıvır varki nasil kime dağıtmam bilemedim
Özellikle inanılmaz cok bardak almışım manyak gibi
hosgeldinEvliyim, çocuk istiyoruz hayırlı zamanda gelsin acelemiz yok :)) Olur tabi ekleyebilirsiniz, teşekkürler :)
Aa çok güzelSöyle bisey guzel olur baya pahali ama
canımm iyiyim şükürler olsun iş yerim aşırı aşırı yogun güya kış dönemi telefonu elime pek alamıyorum eve gıder gtmezde cocukla ugras et pek bıse yapamıyorum acıkcasıGünaydın kızlarMaaşa son 3gün Bugün mesai var yarın evdeyim inş.
kronikuykucu nasılsın canım görünmüyorsun merak ettim moralin iyi değildi kendine geldin mi biraz
Tenkyu bebisim daha iyileri sizin olsunAldiklarinizi iyi günlerde kullanin tüketim canavarlari
Misafir icin neden özel takim kullaniyorsunuz? Bizim bir takimimiz var. Misafire laik gördügümü kendimede laik görmeligim bencetürkyede sunum cok önemli anladigim kadariyla, burda kimse ilgilenmiyor sunumla. Maksat biraraya gelip, birlikte birseyler yemek. Böyle daha rahat bence
Benimde bir kac sey almam gerekde, erteliyorum. Acikcasi kargo beklemeyi sevmiyorum ve 4 üncü kat oldugu icin zaten nadiren yukari getiriyorlar paketleri. Cocukla in, al zor oluyor.
Dün evi parlatdim, bugün yine pis. Anlamiyorum, sanki gece birileri eve girip, evi dagitiyor biz uyurken
Felaket uykum, amacok isim var bugün.
Yemekte Kuzu incik haslamasi var bizde. Öglen bide makarna vardi. Aksam kizima ne pisireyim hic bilmiyorum. Son disi cikiyor, pek birseyde yemiyor bugün.
Bende cok beğendim belki turkiyeden temin ederim arabayla giden olursa getirtiririmAa çok güzel
Benim sadece günlük yemek takimim var o da takim degil aslinda ortaya karisik. Aslinda dogrusu takimlari hic sevmiyorumGunluk 1 yemek takimim var
1de misafir takimi var
Ama o kadar çok küçük kase bardak sunumluk ıvır zıvır varki nasil kime dağıtmam bilemedim
Özellikle inanılmaz cok bardak almışım manyak gibi
Misafir icin takim Türkiyeye özelAldiklarinizi iyi günlerde kullanin tüketim canavarlari
Misafir icin neden özel takim kullaniyorsunuz? Bizim bir takimimiz var. Misafire laik gördügümü kendimede laik görmeligim bencetürkyede sunum cok önemli anladigim kadariyla, burda kimse ilgilenmiyor sunumla. Maksat biraraya gelip, birlikte birseyler yemek. Böyle daha rahat bence
Benimde bir kac sey almam gerekde, erteliyorum. Acikcasi kargo beklemeyi sevmiyorum ve 4 üncü kat oldugu icin zaten nadiren yukari getiriyorlar paketleri. Cocukla in, al zor oluyor.
Dün evi parlatdim, bugün yine pis. Anlamiyorum, sanki gece birileri eve girip, evi dagitiyor biz uyurken
Felaket uykum, amacok isim var bugün.
Yemekte Kuzu incik haslamasi var bizde. Öglen bide makarna vardi. Aksam kizima ne pisireyim hic bilmiyorum. Son disi cikiyor, pek birseyde yemiyor bugün.
Hoşbulduk :))hosgeldin
Oyle gercektenMisafir icin takim Türkiyeye özelmisafire verilen önem
Hoj geldinizHoşbulduk :))
banada özel olsun dersen bir takim yeterMisafir icin takim Türkiyeye özelmisafire verilen önem
o artik plaza hanimi, bizi unutdu...sadece arada okuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?