- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.521
burasida iyi degil canim. 20 binlerde sayilar günlük. Bilinen sadece bunlar. Asilar cok yavas ilerliyor.
Bende 450 alt limit bundan sonra diye tahmin ediyorum. Cuma 455ten aldim beklemek istemedim ki zaten beklemeden, seviyeye bakmadan aliyorum elde olunca.Altın sanki tutundu gibi 450 bandında. Çok extrem durumlar olmazsa yön yukarı gibi duruyor.
Dünyayı sanal paraya alıştırarak yeni sisteme hazırlık yapıyorlar,her şey bir plan dahilinde de Allah'ın planı daha büyüktür. Önce zalimlere iyice azitmasi için zaman verir,sonra perişan eder. İzleyip göreceğiz.
Kolay gelsin canım.Temizliğin çoğunu bitirdim az mola verdim. Çamaşır makinesi ve kurutucuya iç dış temizlik yaptım. Makine temizleyici ile boş çalıştırdım. Onlar da çıktı aradan.
nora2010 maşallah eşine. Böyle eşine destek olan kocalar çok yaşasın. Oturup sürekli hizmet bekleyenleri hiç sevmiyorum hiç. Onları yetiştiren annelerin de vizyonsuz olduğunu düşünüyorum.
Milli savunma üniversitesi sınavına girdi kızım bu arada. Fena geçmedi diyor şimdilik.
Akşama yemek yok. Birazdan ikindi de okunur. Namaz sonrası gireyim mutfağa.
Afiyet olsun canim. Dur aklima getirdin ben de yaptim yarinmavimli senin yer fıstıklı kurabiye tarifini kızlar çok beğendiler. Dediğin gibi 1 cup şeker fazla geliyor. Ben de çok şekerli şeyleri sevmiyorum. 3/2 koyacagim bundan sonra.
Hazır yemek candır,yemek yapan koca altın bulsun.Kolay gelsin canım.
Bende de bugün temizlik günüydü hallettik.
Akşam yemeği bugün bana yine hazirabu kez eşimden. Yine herşeyi tek başına yapamaz da neyse.
Allah razı olsun.Temizliğin çoğunu bitirdim az mola verdim. Çamaşır makinesi ve kurutucuya iç dış temizlik yaptım. Makine temizleyici ile boş çalıştırdım. Onlar da çıktı aradan.
nora2010 maşallah eşine. Böyle eşine destek olan kocalar çok yaşasın. Oturup sürekli hizmet bekleyenleri hiç sevmiyorum hiç. Onları yetiştiren annelerin de vizyonsuz olduğunu düşünüyorum.
Milli savunma üniversitesi sınavına girdi kızım bu arada. Fena geçmedi diyor şimdilik.
Akşama yemek yok. Birazdan ikindi de okunur. Namaz sonrası gireyim mutfağa.
sağol canım benim evetnya sağolsun genede, yanaklarını sevdim bugunMmm harika görünüyor
Ellerine sağlık canım.
Evde misafir olunca öyle oluyor hele seninki ağır misafir
evi süpürdü ya keki yapmadı sağolsunMaşallah maşallah
ben birikimimizi n hepsi ile 464 ten aldım sonra 300 küsürlere düştü,eşim baya söylendiBende 450 alt limit bundan sonra diye tahmin ediyorum. Cuma 455ten aldim beklemek istemedim ki zaten beklemeden, seviyeye bakmadan aliyorum elde olunca.
Afiyet bal olsunYorgunluk kahvemle geldim.
Eşim evi süpürdü,yüklüğü boşalttı ki,hava alsın.
Mutfağı temizledim,yerleri sildim.
Halıya temiz su döküldü mutfakta,kv aldı silkeledi balkona astı.
Açız dediler,kalan yemekleri ısıttım kurdum kaldırdım.
3 tabak 3 tencere var yıkamaya üşeniyorum.
Makinada bulaşık yıkanıyor.
Beyazları yıkadım dinleneyim asıcam...
Eşim gece işe gidecek,
onun eşyaları ütülü poşete koyarım.kendi şeylerimi de hazırlarım.
Hakikaten çok yoruldum ama tertemiz oldu yaa,ütülerim i de 2 gün önce yaptım
9 gibi yarının yemeğini ocağa koyarım.
Yarın gidecek sanırım kvdem
Çok dua etti Allah çok versin,hizmet edenin olsun
Gecen de eşime diyor Nora merhamet siz değil
sağolasın... birgün keşke tanışma sansımız olsa... şuradaki kızlarla...Afiyet bal olsun
Misafir eve berekettir,çok severim birilerini ağırlamayı.
Ben de çayı bekliyorum demlensin diye.
Tenk yu bebisimWitcherim ellerine sağlık, kuzuna da afiyet olsun
Oh mis eline saglikKv hala bende...
çok severim kendisini ama evde büyük olunca insan kafasına göre takılamıyor.
bugun süpürge yapar beyazları yıkar
mutfak dolapları nın altı kaldı onları siler
yarına hazırlık yaparım.
şimdi kahvaltı hazırlıyor um.
Dün akşam kuş başı kaşarlı pideler yaptım yaklaşık 8 10 adet çıktı
çok da güzel yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?