aman kocadan hoca olmaz

Ben de bugün tüm gardrobu soktum düzenledim ayikladim...
Mutfak dolaplarını da bosalttim sildim...Çamaşır vs derken gün bitti.

Selam canlar,

büsürü alinti yapmisdim aslinda
Birikimleri iz bereketli olsun, aldiklarinizida iyi günlerde kullanin canlar.
Ben kac gündür yine bel agrilariyla ugrasiyorum. Kapi komsumun esi fiziktetavisci ona bana bir iki hareket gösterirmisin bel icin diye sormusdum, sagolsun gelip muane etti, ardindan hareket gösterdi, burazda agriyan bölgeye masaj uyguladi. Daha iyiyim. Ardindan esimin agriyan omuzuylada ilgilendi, esimin tüm agrilari gitdi. En sevdigimiz komsuydu zaten, dahada cok sevdik
Benim dösegim cok kötüydü, esime gecen hafta yeni dösek almisdik, cok rahat, aynisindan kizimla kendimedeismarladim. Annemde boschun bir mutfak makinesini begenmis, onuda siparis ettim. Iki tiklamayla 500€ harcadik, evden cikmadan
Kizim yineöglen uykusuna geri döndü ve malesefgece yinegec uyumaya basladi. Sadece benimke gece uyudugu icin, haftaya maf olcam uykusuzluktan kesin.
Sabah erken uyandircam yarin, iycenede yorcam, öglen uykusunu erken uydunda, aksamda erjen uyusun diye. Tabi hafta arasi esim bunu uyguluya bilir mi bilmiyorum.
Bugün evi iycenebi temizledim. Yarinda biraz kiyafetlerimizi biraz düzene sokayim.
Baskada birsey yapmam.
minikkoala
canim icli köfteyi bende denemek istiyorum, tarif tutarsa banada yollarmisin?
Dün geceki sohbeti kacirmisim

Asmin ben kızımı eşime bıraktığımda öğlen uykusunu 3 saat uyurlardı

Aldıklarınızı güle güle kullanın canım, içli köfteyi deneyince haber edicem kuzum sana da

Witcherim ellerine sağlık, kuzuna da afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…