- 21 Eylül 2009
- 9.863
- 10.314
- 773
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.481
madalyonun içi ni okudum ben çok güzel.Çok güzel
Hele kitabin
Yazarin tüm kitaplarini aldim ama sadece camdaki kizi okudum.
güle güle kullan canım benim
aman kocadan hoca olmaz@Saricivcivim1 canikom bildirimi şimdi geldi yeni gördüm, çoook teşekkür ederimbu tarifle yapıcam ben de, sağolasın
Yani bilmesek inanıcaz
Benimki de beni çalıştırmaya çıkarmıştı ve semtteki en dik yokuşa götürüp buradan çıkarsan çok rahat kullanırsın demiştidaha da hocadan koca olmaz deyip bişe istemem. Ama haklıymış o ayrı
Çok güzel bir hediye...Ben dr bu ara plak bakıyorum8 sene önce çalışırken eşim hediye almıştı.
beyni gitmiş normalde fişsizde çalışırdı.durmaktan bozulmuş
Ben de bugün tüm gardrobu soktum düzenledim ayikladim...İyi akşamlar kızlar
Bugun dolapları elden geçirdim,küçülenleri ayırdım,kalın giysileri kaldırdım. İnce triko vs kaldı sadece. Yazlık kıyafetlere göz attım,eksikleri listeledim. Kime ne alınacak,adet şeklinde yazdım bakalım. Denk geldikçe alırım. Alınacaklar asla bitmiyor
Teşekkür ederim kızlarkaramelli_turta çok hoş güle güle.kullan. Ben çok severim gezegen yıldız gibi temalari
kimin dagmadiTeşekkür ederim kızlar
Benim küçük oglus beğenmiş, zevkli kuzum.
Bende çok beğendim tâbi.
Asmin ben kızımı eşime bıraktığımda öğlen uykusunu 3 saat uyurlardıSelam canlar,
büsürü alinti yapmisdim aslinda
Birikimleri iz bereketli olsun, aldiklarinizida iyi günlerde kullanin canlar.
Ben kac gündür yine bel agrilariyla ugrasiyorum. Kapi komsumun esi fiziktetavisciona bana bir iki hareket gösterirmisin bel icin diye sormusdum, sagolsun gelip muane etti, ardindan hareket gösterdi, burazda agriyan bölgeye masaj uyguladi. Daha iyiyim. Ardindan esimin agriyan omuzuylada ilgilendi, esimin tüm agrilari gitdi. En sevdigimiz komsuydu zaten, dahada cok sevdik
Benim dösegim cok kötüydü, esime gecen hafta yeni dösek almisdik, cok rahat, aynisindan kizimla kendimedeismarladim. Annemde boschun bir mutfak makinesini begenmis, onuda siparis ettim. Iki tiklamayla 500€ harcadik, evden cikmadan
Kizim yineöglen uykusuna geri döndü ve malesefgece yinegec uyumaya basladi. Sadece benimke gece uyudugu icin, haftaya maf olcam uykusuzluktan kesin.
Sabah erken uyandircam yarin, iycenede yorcam, öglen uykusunu erken uydunda, aksamda erjen uyusun diye. Tabi hafta arasi esim bunu uyguluya bilir mi bilmiyorum.
Bugün evi iycenebi temizledim. Yarinda biraz kiyafetlerimizi biraz düzene sokayim.
Baskada birsey yapmam.
minikkoala
canim icli köfteyi bende denemek istiyorum, tarif tutarsa banada yollarmisin?
Dün geceki sohbeti kacirmisim
Slm canim izmirdeydim yeni döndüm. Herkesler nasil bakim
Güzel günlerde kullan canim nice mutlu yillara
Günaydın canım,Günaydın arkadaşlar
Kızım MSÜ sınavına gitti,deneme gibi olacak asıl sınav öncesi. Bakalım nasıl geçecek.
Witcherim ellerine sağlık, kuzuna da afiyet olsunBenim kiz kore hayranı
Onun için noddle yapmayi öğrendim
Bugün ilk defa denedim ama suyu az olsada cooook lezzetliydi. Ben de sevdim.
Simdi farkettim suyu hiç kalmamış bu bildiğin anam babam spagettiye benzemiş resimde yaaaa neysem olsundu. Kızım mutlu oldu yeter o
Başarılar dilerim.Günaydın arkadaşlar
Kızım MSÜ sınavına gitti,deneme gibi olacak asıl sınav öncesi. Bakalım nasıl geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?