- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.561
Noracim maşallah ellerine sağlık çok güzel gözüküyorKv hala bende...
çok severim kendisini ama evde büyük olunca insan kafasına göre takılamıyor.
bugun süpürge yapar beyazları yıkar
mutfak dolapları nın altı kaldı onları siler
yarına hazırlık yaparım.
şimdi kahvaltı hazırlıyor um.
Dün akşam kuş başı kaşarlı pideler yaptım yaklaşık 8 10 adet çıktı
çok da güzel yaparım.
Tatlum o motivasyondan bana da gerek yürüyüşe başlamak istiyorum sürekli erteliyorum bakalim haftaya diye söz verdim kendime evime döneyim de memlekettenNasıl olsa evdeyiz diyerek perde yıkmaya başladım bugün...Dün dolaplar tertemiz oldu...
Ama su bir gerçek sürekli yemek telaşı olmasa diğer işler bir şekilde bitiyor
Aa bu arada sabahları erken yürüyüşe başladım bugün 3.günüm.
Zihin dağıtmak ve sandalye şekline bürünmüş kendimi açmak derdindeyim
Masallah canim sende cikarmissin dolaplari aradan bi ben kaldim sanirimGünaydın kızlar
Herkes dolaplara girişmiş hemen hemen bende bu sabah düzenledim küçükleri kaldırdım kisliklari genede montlari yıkamadım bir ayada yıkamam daha ne olur ne olmaz
Maşallah noracim ne hamarat kocalar var ne sanlisin hem kayinvalideden hemde kocadan yanabugun eşim den kek istedik yapacak bize.
kek, Trileçe, kurabiye, tiramisu, limonata, sütlaç,sufle çok güzel yapar.
ayrıca kokulutaş tan anahtar lık saat yapıp satıyor boş zamanlarında
Canım o senin güzelliğinNoracim maşallah ellerine sağlık çok güzel gözüküyor
Tatlum o motivasyondan bana da gerek yürüyüşe başlamak istiyorum sürekli erteliyorum bakalim haftaya diye söz verdim kendime evime döneyim de memleketten
Masallah canim sende cikarmissin dolaplari aradan bi ben kaldim sanirim
Maşallah noracim ne hamarat kocalar var ne sanlisin hem kayinvalideden hemde kocadan yanaama asil onlar şansli senin gibi bi eşe ve geline sahip olduklari icin
Aaaa oyle mi canim üzüldüm bak şimdiCanım o senin güzelliğin
kv den yana pek şanslı değil im anlatsamm dersin ki sen ne kadar iyisin kşn tutmuyor sn falan...
napalm bizede bu cıktı keseden,yinede severim,kabullendim çünkü
Daha kalacak herhalde nora.Canım o senin güzelliğin
kv den yana pek şanslı değil im anlatsamm dersin ki sen ne kadar iyisin kşn tutmuyor sn falan...
napalm bizede bu cıktı keseden,yinede severim,kabullendim çünkü
eşim iyi hamdolsun.Aaaa oyle mi canim üzüldüm bak şimdiöncrsini detaylarini bilmiyorum elbette ama son msj larindan senin memnuniyetini görümce araniz iyi sanmistim dedigin gibi seninde sansina o cikmis esinle aran iyiyse onu da idare edersin artik noracim sabirim uzakta da oturuyor sizden degil mi kuzucum
gitti canım dün.Daha kalacak herhalde nora.
Bile isteye kötülük yapmadiysa ben insanı affederim. Ama belli çizgiyi uyarmama rağmen geçiyorsa akrabalık derecesi benim için hiç farketmiyor. Evet yine affediyorum,öbür dünyaya bile bırakmıyorum hesabını ama hayatımdan tamamen çıkarıyorum. Yani gözümün görmemesi lazım. Kin tutmak insanı yıpratır.
Allahtan daha elimin altınlardı bugün kar yağıyordu giydirdim hemen kıza kendimeNoracim maşallah ellerine sağlık çok güzel gözüküyor
Tatlum o motivasyondan bana da gerek yürüyüşe başlamak istiyorum sürekli erteliyorum bakalim haftaya diye söz verdim kendime evime döneyim de memleketten
Masallah canim sende cikarmissin dolaplari aradan bi ben kaldim sanirim
Maşallah noracim ne hamarat kocalar var ne sanlisin hem kayinvalideden hemde kocadan yanaama asil onlar şansli senin gibi bi eşe ve geline sahip olduklari icin
Çok sevindim sana çok iyi gelecek bu iş hem maddi hem manevi anlamdaGünaydin kizlar,
artik kuslardan önce kalkan bir asmin birakayim buraya.
Kizim beni cok özlemis, eve geldigimde ilgimi cekmek icin büsürü simarikliklar yapti
Isseki bilgi yükleme yogun sekilde devam ediyor. Umarim ögrenirim.
Bel agrim dün gitti sükür. Nasil rahatladim.
Is yerinde herkesin kücük kahve makinesi var masada. Ortak mutfakda makine yok yani.
Bugün thermosa kahve doldurup getirdim kendimle, ama benimde bir makine almam gerek yoksa bu saatde kalkmaya dayanamam
Dün türk is arkadasimin odasina cok güldüm. Cocuk caymatik, kahve makinesi ve tost makinesi kurmus odasina
Valla iyiydi izmire cok gezmedim deniz kenarinda portal, zeytin agaclari arasinda keyif yaptim.Geçmiş soğum günün kutlu sun turtisimoğluşda zevkliymiş güle güle kullansin anneciği ☺
Kolay gelsin canimnasilsin daha iyi misin kızlarin hepsi kendini bahar temizligine ramazan oncesi bayram temizligine dolaplari düzenlemeye vermiş benimde firsat bulursam yapilacaklar listemin en üst sırasinda
Gecmis olsun asminim çok iyi anliyorum o bel agrisini yaşayan bilir egzersizleri ihmal etme derim naçizanene güzel komsunuz varmiş öyle dostlar basina aldiklarinizida güle güle kullanin uzun ömürlü olsun dilerim
Içli köfteyi yaptin mi koalambizde pek tüketilen bisey değildir yapmaai zahmetli oldugundan sanirim yemek kursunda öğrenmis tarifini alnistim ama tekrar yapmak kismet olmadi
Hoşgeldin canim nasilmis bakiim izmir yedigin ictigin senin olsun gezip gördüklerini anlat
Hayirli olsun canim insallah sonuçda güzel olurben MSÜ yü mimar sina üniversitesi diye okumustum ama Mlli savunma bakanligi hic aklima gelmedi
Sabah sabh msj ini okuyumca canim cekti colombremİyi geceler kızlar.
Gece gece pandispanya yaptım,ev mis gibi koktu.Yiyecekler böyle güzel kokmasa bu kadar çekici gelmezdi herhalde.
Alışverişe gitmem gerekiyor. Oruç tutunca enerjim olmuyor,hiç dışarıda dolaşmak istemiyorum. Ramazan öncesi iyi stok yapmam lazım. Peynir , tereyağ,bol süt alıp yoğurt hazırlamak iyi olur, donducuya börek, poğaça falan atayım fırsat bulunca,ben yemesem de eşim sahurda güzel yiyor ve hep çeşit arar. Kızlar ne olsa yerler, evde nimete burun kıvrılmasina izin vermiyorum zaten.
Ayyyy tamam noracim tamam şu örnekler bile yetti sözlerimi geri aldim kv den yana sansli olduguna daireşim iyi hamdolsun.
5 dk arabayla aramız.
ama kaç senedir evime geldiği yok.
küs değiliz ama mesela soğuktur
hastalığa merhameti yoktur
doğum yaptım bakmadı
ayağımı çatlattım bakmadı
ameliyat oldum camdan bile bakmaya gelmedi
şimdi geçen fıtık ameliyatı olabilir im
gelirsin dimi 1 2 gün bana merhamet edersin dedim
aman takma kafana gelirim yaa ne olacak falan asla demedi....
Ama mesela eşime geçen dıyoki Nora merhamet siz değil
Görümce m ilk birkaç sene herşeye çok karıştı bu da onu durdurmadı
Bana değişik psikolojik şiddet uyguladılar
Heleki görümcem nefret ediyorum ondan...
14 Senelik gelinleri yim
ne biri abla olabildi
Ne kv den 1 kerecik Kızım lafını duymadım.
Ama aramız kötü değil.
Gelmesine sevindim zaten ben çağırdım.
Ama kırıldım biliyor musunuz?
Teselli verse ama gelmesede olurdu...
Ahahaha çok güldüm yeminle o türk arkadasaGünaydin kizlar,
artik kuslardan önce kalkan bir asmin birakayim buraya.
Kizim beni cok özlemis, eve geldigimde ilgimi cekmek icin büsürü simarikliklar yapti
Isseki bilgi yükleme yogun sekilde devam ediyor. Umarim ögrenirim.
Bel agrim dün gitti sükür. Nasil rahatladim.
Is yerinde herkesin kücük kahve makinesi var masada. Ortak mutfakda makine yok yani.
Bugün thermosa kahve doldurup getirdim kendimle, ama benimde bir makine almam gerek yoksa bu saatde kalkmaya dayanamam
Dün türk is arkadasimin odasina cok güldüm. Cocuk caymatik, kahve makinesi ve tost makinesi kurmus odasina
Ohhhh miss yarasin bol bol enerji depolamaışsindir umuyorum zihninide boşaltabildiysen süperValla iyiydi izmire cok gezmedim deniz kenarinda portal, zeytin agaclari arasinda keyif yaptim.
MSÜ diyince aklima bir tek Mimar Sinan Üniversitesi gelir keske baska kisaltma yapsalardi savunmaya
Doğum günün kutlu olsun colombremmmGünaydın arkadaşlar
44 bitti bugün,45 e merhaba dedim. Ama sorun bakalım kaç hissediyorum.
Eskiden bu yaştaki insanlar torun torba sahibi olurdu yahu. Neyse gidip pasta yapayım ben.
Ahahaha aman acele etme civcivimAllahtan daha elimin altınlardı bugün kar yağıyordu giydirdim hemen kıza kendime
HahahahaGünaydın kızlar
Büyükbaş geçen hafta gidemedi dün sabah gitti yarın akşama kadar yok
ay evde bayram havası
hemen bi tatlı bi börekle kutlama yaptık bi kaç arkadaş çağırdım
akşamda sevinçten uyuyamadım umarım hiç geri gelmez
bugünde çocukları dışarda yemeğe götüreceğim havaları değişsin ramazanda çıkamayacağız nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?