- 28 Mart 2020
- 6.386
- 24.796
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.541
Burda da dolu yagiyorGünaydın arkadaşlar
Geceden beri yağmur yağıyor,bahçe toprağı suyu çekemez hale gelmiş maşallah. Dolsun barajlar.
Bereketli olsun cnm
Havalar ısındıgından beridir her fırsatta bahçedeyim, yada dişarda öyle olunca haliyle diğer işler zaman alıyor ama ara ara bakıyorum Asmincim.. Herkesler iyidir umarim
özletdirme kendini yinede canimHavalar ısındıgından beridir her fırsatta bahçedeyim, yada dişarda öyle olunca haliyle diğer işler zaman alıyor ama ara ara bakıyorum Asmincim.. Herkesler iyidir umarim
benim kiz dün yine gec uyuyunca ben tabiki yine 5 saat uykuyla ise giderimMerhaba kızlar ev temizliği son sürat devam ediyor...
Bir türlü rahat uyuyamadım. Uyandım
o ev isi malesef hic bitmiyorMerhaba kızlar ev temizliği son sürat devam ediyor...
kolay gelsin canımcım ev temizliği nankörMerhaba kızlar ev temizliği son sürat devam ediyor...
Bende seninle ayni durumdayim canim duygularima tercüman oldun resmenSelam kizlar iyi aksamlar nasilsiniz? Uzun zaman oldu yazamadim. Kosurmacadan ve birikim yapmadigimdan sanirimkeyifler yerindedir umarim. Herkesin birikimleri bol bereketli olsun insaallah
Geçmiş soğum günün kutlu sun turtisimTeşekkür ederim kızlar
Benim küçük oglus beğenmiş, zevkli kuzum.
Bende çok beğendim tâbi.
Kolay gelsin canimBen de bugün tüm gardrobu soktum düzenledim ayikladim...
Mutfak dolaplarını da bosalttim sildim...Çamaşır vs derken gün bitti.
Gecmis olsun asminim çok iyi anliyorum o bel agrisini yaşayan bilir egzersizleri ihmal etme derim naçizaneSelam canlar,
büsürü alinti yapmisdim aslinda
Birikimleri iz bereketli olsun, aldiklarinizida iyi günlerde kullanin canlar.
Ben kac gündür yine bel agrilariyla ugrasiyorum. Kapi komsumun esi fiziktetavisciona bana bir iki hareket gösterirmisin bel icin diye sormusdum, sagolsun gelip muane etti, ardindan hareket gösterdi, burazda agriyan bölgeye masaj uyguladi. Daha iyiyim. Ardindan esimin agriyan omuzuylada ilgilendi, esimin tüm agrilari gitdi. En sevdigimiz komsuydu zaten, dahada cok sevdik
Benim dösegim cok kötüydü, esime gecen hafta yeni dösek almisdik, cok rahat, aynisindan kizimla kendimedeismarladim. Annemde boschun bir mutfak makinesini begenmis, onuda siparis ettim. Iki tiklamayla 500€ harcadik, evden cikmadan
Kizim yineöglen uykusuna geri döndü ve malesefgece yinegec uyumaya basladi. Sadece benimke gece uyudugu icin, haftaya maf olcam uykusuzluktan kesin.
Sabah erken uyandircam yarin, iycenede yorcam, öglen uykusunu erken uydunda, aksamda erjen uyusun diye. Tabi hafta arasi esim bunu uyguluya bilir mi bilmiyorum.
Bugün evi iycenebi temizledim. Yarinda biraz kiyafetlerimizi biraz düzene sokayim.
Baskada birsey yapmam.
@minikkoala
canim icli köfteyi bende denemek istiyorum, tarif tutarsa banada yollarmisin?
Dün geceki sohbeti kacirmisim
Içli köfteyi yaptin mi koalamAsmin ben kızımı eşime bıraktığımda öğlen uykusunu 3 saat uyurlardı
Aldıklarınızı güle güle kullanın canım, içli köfteyi deneyince haber edicem kuzum sana da
Hoşgeldin canim nasilmis bakiim izmir yedigin ictigin senin olsun gezip gördüklerini anlatSlm canim izmirdeydim yeni döndüm. Herkesler nasil bakim
Hayirli olsun canim insallah sonuçda güzel olurGünaydın arkadaşlar
Kızım MSÜ sınavına gitti,deneme gibi olacak asıl sınav öncesi. Bakalım nasıl geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?