Merhaba kızlar ev temizliği son sürat devam ediyor...
Bir türlü rahat uyuyamadım. Uyandım
benim kiz dün yine gec uyuyunca ben tabiki yine 5 saat uykuyla ise giderim
Ekmek sacim tamirde oldugu icin dün tavada biraz ekmek yaptim, ama tavam maf oldu. Yanliz anladimki benim sacim basdan beri iyi degilmis. Dünkü ekmeklerin hepsi incecik ve yumusacik oldu. Sacda ilk 3 ekmek öyle oluyordu, gerisi sertoluyordu, anlam veremiyordum. Herhalde sicakligini tutamiyordu
Bakalim tahmirden sonra nasil olacak.
Bir kac gündür bel agrim cok fena. Esim dün cok masaj yapti, sabun kalibiylada, öyle biraz rahatladim, ama halen kötü agriyor. Tamda yeni ise baslamisken, izin alip doktorada gidemiyorum.
Umarim gecer.
Bugün ikinci is günüm, bakalim nasil gececek.

Iyi aksamlar kızlar nasılsınız herkes iyi mi beni soracak olursaniz dün izmitten konyaya geldim annemle bu corona ortaminda malesef ama baba ocağının işleri var onlari halledebilirsek pazt ye dönüş kısmetse dün 6 saat araba kullandım bel ve boyun fıtığı olan birinin halini siz tahmin edin a dostlar

Selam kizlar iyi aksamlar nasilsiniz? Uzun zaman oldu yazamadim. Kosurmacadan ve birikim yapmadigimdan sanirim keyifler yerindedir umarim. Herkesin birikimleri bol bereketli olsun insaallah
Bende seninle ayni durumdayim canim duygularima tercüman oldun resmen

Teşekkür ederim kızlar

Benim küçük oglus beğenmiş, zevkli kuzum.
Bende çok beğendim tâbi.
Geçmiş soğum günün kutlu sun turtisim oğluşda zevkliymiş güle güle kullansin anneciği ☺
Ben de bugün tüm gardrobu soktum düzenledim ayikladim...
Mutfak dolaplarını da bosalttim sildim...Çamaşır vs derken gün bitti.
Kolay gelsin canim nasilsin daha iyi misin kızlarin hepsi kendini bahar temizligine ramazan oncesi bayram temizligine dolaplari düzenlemeye vermiş benimde firsat bulursam yapilacaklar listemin en üst sırasinda
Gecmis olsun asminim çok iyi anliyorum o bel agrisini yaşayan bilir egzersizleri ihmal etme derim naçizane ne güzel komsunuz varmiş öyle dostlar basina aldiklarinizida güle güle kullanin uzun ömürlü olsun dilerim
Asmin ben kızımı eşime bıraktığımda öğlen uykusunu 3 saat uyurlardı

Aldıklarınızı güle güle kullanın canım, içli köfteyi deneyince haber edicem kuzum sana da
Içli köfteyi yaptin mi koalam bizde pek tüketilen bisey değildir yapmaai zahmetli oldugundan sanirim yemek kursunda öğrenmis tarifini alnistim ama tekrar yapmak kismet olmadi
Slm canim izmirdeydim yeni döndüm. Herkesler nasil bakim
Hoşgeldin canim nasilmis bakiim izmir yedigin ictigin senin olsun gezip gördüklerini anlat
Günaydın arkadaşlar
Kızım MSÜ sınavına gitti,deneme gibi olacak asıl sınav öncesi. Bakalım nasıl geçecek.
Hayirli olsun canim insallah sonuçda güzel olur ben MSÜ yü mimar sina üniversitesi diye okumustum ama Mlli savunma bakanligi hic aklima gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…