k...den
Kadın çalışan az 4ncü yü yeni aldılar daha iş öğretiyorum geçen ay deliriyor dum şimdi biraz daha iyi

canım doktorlar hep tavsiye ediyor burda, gerçekten de fayda ediyor. Eşimde sünüzüt sorunu var, o bile rahat nefes alıyor sogan yakınında olunca

aha
Ahahaha ben yormam canim seni cabuk oğrenirim
ahaha gel gel,bol ekşınlı günler geçiyor
ufaktan forklift öğrenmeye başladım bşle ben ama başarılı değilim
Amir çok dalga geçiyor sağını solunu öğren diye
bende panik oluyorum laf söylemesin diye işler sarpa sarıyor

tüm hafta geç geldim eve, kızım akşamları biraz hırcın davranıyor. Özlüyor beni tüm gün belli.
Ikimizede zor geliyor, ama alışacağız mecbur. Onun gelecegi için herşey.
kapı komşumla eskiden her sabah kahve içiyorduk. Kaç gündür görmüyordu beni. Bugün kapısına tıkladım eve geldigimde, beni görünce nasıl sarıldı oda özlemiş belli

Anlaşıldı seni Katya yapmış annen
Bitsin inşallah görüşürüz sahilde ne de güzel olur

Canım ilk zamanlar çocukta bu tepki normal. Hatta bir süre sonra tatil de bile niye gitmiyorsun demeye baslar çalışmak sana iyi geliyor bunu hissediyorum
eee komşular sana alıştı yoklugun farkediliyor

Bnde evde şuan gumuserin ve mimarsinan kullaniyorum çeyizim daha turkiyede maalesef yavaş yavaş getircem inşallah

Herşey kızın için canım üzülme

Canım ilk zamanlar çocukta bu tepki normal. Hatta bir süre sonra tatil de bile niye gitmiyorsun demeye baslar çalışmak sana iyi geliyor bunu hissediyorum
eee komşular sana alıştı yoklugun farkediliyor
calismak güzel gercekten, ama iste insan bebegini cok özlüyor gercekten. ikimizde alisiriz insallah.
Eve geldim esim nereleri sildigini sayiyor bana bileydim bende hergün nereleri sildigimi anlatirdim ayrica henüz ne alisverise gitti (ben hal ettim eve gelirken), ne camasir yikadi, ne banyo sildi bence benim haftasonu yapmami bekliyor cakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…