- 21 Eylül 2009
- 9.863
- 10.314
- 773
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.681
göremedim canımBenimde yemeğim buydu cacık yapacaktim salata yaptım yerine ayran vardı bide süs biber
nora2010 benimde salatam çok tuzlu olmuştu afiyet olsun canım sanada
k...denAhahahahahabacım sizin işyerine nerden is başvurusunda bulunuyoruz
Sekereter tanımıyor tabi seni
Benimde favorim korkmaz canimgerçi şu an aryıldızı kullaniyorum ama misafir olunca korkmazi da cikariyorum
Bende tavsiye ediyorum turtis
Bu püf noktasini ilk kez duydum canim ama deniycem nezle grip vakti geldi mi nefes almakta cok zorlaniyorum tikanik burundan
Ahahahak...den
Kadın çalışan az 4ncü yü yeni aldılar daha iş öğretiyorum geçen ay deliriyor dum şimdi biraz daha iyi
canım doktorlar hep tavsiye ediyor burda, gerçekten de fayda ediyor. Eşimde sünüzüt sorunu var, o bile rahat nefes alıyor sogan yakınında oluncaAhahahahahabacım sizin işyerine nerden is başvurusunda bulunuyoruz
Benimde favorim korkmaz canimgerçi şu an aryıldızı kullaniyorum ama misafir olunca korkmazi da cikariyorum
Bu püf noktasini ilk kez duydum canim ama deniycem nezle grip vakti geldi mi nefes almakta cok zorlaniyorum tikanik burundan
ahaha gel gel,bol ekşınlı günler geçiyorAhahahaben yormam canim seni cabuk oğrenirim
göremedim canım
Anlaşıldı seni Katya yapmış annenAyyy senin hayallerini okudukca benim bile içim gitti canimşu corona bitsede dağ bayır cafe avm çarşi pazar gezsek
Benim tatilin keyfini annem cıkarıyor daha çok canimcımevime dönsemde dinlensem diyorum ahhh ne iyi olur tatlum müsait olsakda birlikte izmitte sahilde yürüsek cay kahve icip sohbet muhabbet vakit geçirsek en basit şeyler bile coronadan beri lüks oldu hepimize
Canım ilk zamanlar çocukta bu tepki normal. Hatta bir süre sonra tatil de bile niye gitmiyorsun demeye baslartüm hafta geç geldim eve, kızım akşamları biraz hırcın davranıyor. Özlüyor beni tüm gün belli.
Ikimizede zor geliyor, ama alışacağız mecbur. Onun gelecegi için herşey.
kapı komşumla eskiden her sabah kahve içiyorduk. Kaç gündür görmüyordu beni. Bugün kapısına tıkladım eve geldigimde, beni görünce nasıl sarıldıoda özlemiş belli
Bnde evde şuan gumuserin ve mimarsinan kullaniyorum çeyizim daha turkiyede maalesef yavaş yavaş getircem inşallahAhahahahahabacım sizin işyerine nerden is başvurusunda bulunuyoruz
Denerim canım beşiğin içine koyarim inşallah canim teşekkür ederimuzun sürüyor burun akması cocuklarda canım. Gece parça parça dogranmış soğan koy yatagının yanına. Gece rahat uyur kuzu
Herşey kızın için canım üzülmetüm hafta geç geldim eve, kızım akşamları biraz hırcın davranıyor. Özlüyor beni tüm gün belli.
Ikimizede zor geliyor, ama alışacağız mecbur. Onun gelecegi için herşey.
kapı komşumla eskiden her sabah kahve içiyorduk. Kaç gündür görmüyordu beni. Bugün kapısına tıkladım eve geldigimde, beni görünce nasıl sarıldıoda özlemiş belli
calismak güzel gercekten, ama iste insan bebegini cok özlüyor gercekten.Canım ilk zamanlar çocukta bu tepki normal. Hatta bir süre sonra tatil de bile niye gitmiyorsun demeye baslarçalışmak sana iyi geliyor bunu hissediyorum
eee komşular sana alıştı yoklugun farkediliyor
su türk kahvesi icin olan makinelerden bahs ediyorsunuz di mi? Bende almayi düsünüyorumda, cimrilikten henüz almadimkaramelli_turta karaca var memnun değilim alma derim net bir şekilde.
Ar yıldız ıyidir ama fiyatları yüksektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?