- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.721
Aklimda canimcim not aldimcanım doktorlar hep tavsiye ediyor burda, gerçekten de fayda ediyor. Eşimde sünüzüt sorunu var, o bile rahat nefes alıyor sogan yakınında olunca
Ahahahaaha
ahaha gel gel,bol ekşınlı günler geçiyor
ufaktan forklift öğrenmeye başladım bşle ben ama başarılı değilim
Amir çok dalga geçiyor sağını solunu öğren diye
bende panik oluyorum laf söylemesin diye işler sarpa sarıyor
Alışırsınız canım ikinizde biraz zamana ihtiyacınız var sadecetüm hafta geç geldim eve, kızım akşamları biraz hırcın davranıyor. Özlüyor beni tüm gün belli.
Ikimizede zor geliyor, ama alışacağız mecbur. Onun gelecegi için herşey.
kapı komşumla eskiden her sabah kahve içiyorduk. Kaç gündür görmüyordu beni. Bugün kapısına tıkladım eve geldigimde, beni görünce nasıl sarıldıoda özlemiş belli
Sorma kuzum yaaa katya ne ki amele gibiyim bildiğinAnlaşıldı seni Katya yapmış annen
Bitsin inşallah görüşürüz sahilde ne de güzel olur
Karacanın ürünlerine çeligine bende mesafeliyim canim ama yıllar önce bu konularda çok bilgili değilken bi düdüklü tenceresini almıstim arkadas cevrem filan bosuna almissin benimki şöyle paslandi böyle arizalandi filan dediler hep ama maşallahi var 6 yıldir beni hiç üzmedikaramelli_turta karaca var memnun değilim alma derim net bir şekilde.
Ar yıldız ıyidir ama fiyatları yüksektir.
Aciliyeti yoksa gelip gittikce ya da gelenle gidenle getirtirsinBnde evde şuan gumuserin ve mimarsinan kullaniyorum çeyizim daha turkiyede maalesef yavaş yavaş getircem inşallah
Bizde şunu kullaniyoruz canimBak bu canım aynısının turkuaz rengi olanı var bizdekaramelli_turta
Ahahahahcalismak güzel gercekten, ama iste insan bebegini cok özlüyor gercekten.ikimizde alisiriz insallah.
Eve geldim esim nereleri sildigini sayiyor banabileydim bende hergün nereleri sildigimi anlatirdim ayrica henüz ne alisverise gitti (ben hal ettim eve gelirken), ne camasir yikadi, ne banyo sildi bence benim haftasonu yapmami bekliyor cakal
Evet canim türk kahvesi makinelerinden bahsediyoruzsu türk kahvesi icin olan makinelerden bahs ediyorsunuz di mi? Bende almayi düsünüyorumda, cimrilikten henüz almadim
AhahahaBende istiyorum kocam bey gereksiz buluyor onunki var filtre kahve için bende alırım kaşla göz arasında ama bir ara
Oooo tebrikler asminim yakışırkizlarrrrrrrrr champagner leri patlatın bakim !!!! begeni kralicesi 2. sevyeye girmisim ben.
Haydin, sebehe kadar dens, dens, dens
Ondan bende türk kahvesi içtim canim beğendim açıkcası ama benim favorim arzum okkaArcelik Telve kullaniyorum canim ben
Cok memnunum
Gel turtisim gel buyurNoracigima bak sen
Yapar göçmen kızı
Çok zor asminim
Ay sen yazdin ben kötü oldum.
Ne zor analık,birakip gitmek ama ah,hayat şartları işte.
Alışacak akıllı kizimiz o bizim.
Ama amaa ben çok kiskandim
Bende geleceğimtanirsiniz beni dimi gördüğünüzde
Ar yıldız birkaç ürünün var cnm memnunum hatta şu an kullandığım çaydanlık aryildi memnunum ama değiştireceğim.
AhahahaBenim kahve makinesi klasik olanlardan prize takilip,kahve hazir oldugunda kendi otomatik durmayan
Ama fakir marka makinede gözüm var bakalim.
Vayyyy hemşerim benimİkimizde buraliyiz hemserim
Gel turtisim gel buyuro günler gelsin davet ederiz herbirinizi başim gözüm gözüm üstüne bebiş
Ahahahaal turtis al patlat bi tane fakir kaave yakışir
Vayyyy hemşerim benimgel bi kocaman sarilayim witcherim topragim
sorma canim, esimle komsum bazen cocuklarin videosunu yolluyorlar bana disarda oynarken...daha kötü oluyorum gördükce. Gecende komsumun evinde beni aramis kuzumNoracigima bak sen
Yapar göçmen kızı
Çok zor asminim
Ay sen yazdin ben kötü oldum.
Ne zor analık,birakip gitmek ama ah,hayat şartları işte.
Alışacak akıllı kizimiz o bizim.
Ama amaa ben çok kiskandim
Bende geleceğimtanirsiniz beni dimi gördüğünüzde
Ar yıldız birkaç ürünün var cnm memnunum hatta şu an kullandığım çaydanlık aryildi memnunum ama değiştireceğim.
canim sadece dükkanlari kapatiyorlar, ise devam yani. Ben odamda zaten yanliz oturuyorum, derslerin coguda internet üzeri mümkün olunca yinede ise gide biliriz.Günaydin kizlarrrr herkese hayirli cumalar dostlar
Aklimda canimcim not aldimilk kez sayende oğrendim bu bilgiyi ama benim icin cok önemli alerjim soguk alginligim burun tıkanikligim bitmez hic
Ahahahasorma ya panikleyince benimde elim ayağim birbirine dolaşır senin amiri çıldırtmayalım birlikte
Alışırsınız canım ikinizde biraz zamana ihtiyacınız var sadeceburda haberlerde almanyada tam kapanmanin gündemde olduğu konuşuluyor öyle bisey var mi eğer öyleyse işe alışamadan tekrar eve döneceksin bi yandan iyi sizin icin bi yandan kötü olur öyleyse alışma süreci için komşun ne güzel öyle sen anlattikca maşallah diyorum kardes gibi ne kadar candan icten nazar değmesin dostlugunuza
Sorma kuzum yaaa katya ne ki amele gibiyim bildiğin
Karacanın ürünlerine çeligine bende mesafeliyim canim ama yıllar önce bu konularda çok bilgili değilken bi düdüklü tenceresini almıstim arkadas cevrem filan bosuna almissin benimki şöyle paslandi böyle arizalandi filan dediler hep ama maşallahi var 6 yıldir beni hiç üzmedişans işte
Aciliyeti yoksa gelip gittikce ya da gelenle gidenle getirtirsintr de bi ev kurma dusünceniz varsa burda da birakabilirsin kargo ücretleri pek uygun değil maalesef işim olduğu için biliyorum
Bu sene yaz gelemeyecek anlaşıldıayyy kış geri geldi
dışarda bi kar bi yağmur var
markete alışverişe gitmem gerekiyordu büyükbaştan kartı almayı unutmuştum yarın halledicem artık
lcwda güzel pastel renkli tunikler pantolonlar etekler vardı bayıldım ama çok pahalıydı bazılarının fiyatlarını görünce az kalsın bayılayazdım
oğluşun gözlük numarası değişecek tahtayı göremiyorum diyo ona randevu aldım birazdan götüreceğim
akşama nohut pilav salata turşu var
büyükbaş köfteci yusuftan kaymaklı ekmek kadayıfı ve köfte, Afyondan kaymaklı lokum almış
köfteyi yarın yapacağım artık
Aaaa anladim canim sağlık olsun da zaten almanya her şekilde bizden iyicanim sadece dükkanlari kapatiyorlar, ise devam yani. Ben odamda zaten yanliz oturuyorum, derslerin coguda internet üzeri mümkün olunca yinede ise gide biliriz.
Oyyyy
Bereketli olsun canimcim birikimlerin463 ten 2 gram aldım. İki gram da 15 inden sonra almak istiyorum inşallah.
Rossman dan alacaklarım vardı 100 onlar tuttu.
Eve geldim ufaklık kulağımı deldirelim diye tutturdu. Canı tatlı,kaç senedir ben diyorum deldirelim diye,hatta küpeleri bile hazır,ancak karar verdi Allah'ın ikizler Burcu.
Dünya eczaneye sordum, bir tane buldum ,o da uzak ama gideceğim mecbur.Hazır karar vermişken halledelim.
Afiyet bal şeker bereketli olsun topragimayyy kış geri geldi
dışarda bi kar bi yağmur var
markete alışverişe gitmem gerekiyordu büyükbaştan kartı almayı unutmuştum yarın halledicem artık
lcwda güzel pastel renkli tunikler pantolonlar etekler vardı bayıldım ama çok pahalıydı bazılarının fiyatlarını görünce az kalsın bayılayazdım
oğluşun gözlük numarası değişecek tahtayı göremiyorum diyo ona randevu aldım birazdan götüreceğim
akşama nohut pilav salata turşu var
büyükbaş köfteci yusuftan kaymaklı ekmek kadayıfı ve köfte, Afyondan kaymaklı lokum almış
köfteyi yarın yapacağım artık
burasida cok iyi degil artik canim. Insanlar yoruldu, eskisi gibi dikatli deyiller artik.Aaaa anladim canim sağlık olsun da zaten almanya her şekilde bizden iyiburda vakalar 55bini geçti bizimkiler hala maskesiz çarsi pazarda dip dibeler
Oyyyy❤
Bereketli olsun canimcim birikimlerin
Afiyet bal şeker bereketli olsun topragimbende sabah sabah alısveris yaptim eve ve abimlere götürmelik ☺ mal adettendir şehir dısına çıkılinca alınir illa oraya özgü ne varsa tadimlikda olsa
Deme canim ya konyada da kar yağiyor sehir merkezine 2 saattirBu sene yaz gelemeyecek anlaşıldı
Geçmiş olsun kuzuna. Benim büyük de miyop astigmat,14 yaşından beri numara büyümedi çok şükür.
Çarşıya 2. ye gittim bugün. Tam eve girdim fırtına yağmur başladı. Akşam dersi var kızın,yemeği koydum ocağa,üstünden bir süpüreceğim. İŞ bitmeeeez.
Dinlen asmincim kizida al saril yat olmadi ☺ burdaki havalari görsen çok soğuk dişarda bisey yapamayinca bende sobanin basinda oturdum elimde tel geziniyorum kk daBugün erken ciktim isden ama önce markete ugramam gerek ordan eve. 4 saat uykuyla dolasiyorum. Bi yarim saat uyuya bilsem güzel olur. Sonrada sadece kizimla ilgilencem.
Isdeyken hava günesliydi, isden ciktim bulutlu
Anliyorum hak da veriyorum sıkılmakta bunalmaktayız ancak dikkat etmekten baska caremizde halen yokburasida cok iyi degil artik canim. Insanlar yoruldu, eskisi gibi dikatli deyiller artik.
burasida son günler cok soguktuda bi bugün ve yarin iyi görünüyor, ardindan yine yagmurla kar gelcekmis.Deme canim ya konyada da kar yağiyor sehir merkezine 2 saattirkış bu yıl kışlığının hakkini verdi gerçi hatirliyorum geç gelmişti hatta şubatta ılık geçen haftalari hatirliyorum
Dinlen asmincim kizida al saril yat olmadi ☺ burdaki havalari görsen çok soğuk dişarda bisey yapamayinca bende sobanin basinda oturdum elimde tel geziniyorum kk da
burdada henüz cok asi yok malesefAnliyorum hak da veriyorum sıkılmakta bunalmaktayız ancak dikkat etmekten baska caremizde halen yoktr de aşılama hızi düştü yeterli aşı gelmedi
Yine mi yağmur yine mi karburasida son günler cok soguktuda bi bugün ve yarin iyi görünüyor, ardindan yine yagmurla kar gelcekmis.
Işte kalabalik nüfuslu olmanin dezavantajiburdada henüz cok asi yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?