- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.701
canim hafif seyleri kargoyla yollat. Akrabam buraya geldiginde kiyafetlerini misal kargoyla yollatdirmisdi buraya.Bnde evde şuan gumuserin ve mimarsinan kullaniyorum çeyizim daha turkiyede maalesef yavaş yavaş getircem inşallah
cok fazla yaklastirma canim. Besigin yakinlarina koy yeterli gelirDenerim canım beşiğin içine koyarim inşallah canim teşekkür ederim
Bende istiyorum kocam bey gereksiz buluyor onunki var filtre kahve için bende alırım kaşla göz arasında ama bir arasu türk kahvesi icin olan makinelerden bahs ediyorsunuz di mi? Bende almayi düsünüyorumda, cimrilikten henüz almadim
Iki yıl olucak geleli canım kıyafet falan eşim gittimi getiriyor zaten ama Obur çeyizi bir sene arabayla gidip almak istiyor kargo desemde yok dicek eminimcanim hafif seyleri kargoyla yollat. Akrabam buraya geldiginde kiyafetlerini misal kargoyla yollatdirmisdi buraya.
benimki al diyorda, cimriligim fena tutuyor. Nerdese 50€ ya burdaBende istiyorum kocam bey gereksiz buluyor onunki var filtre kahve için bende alırım kaşla göz arasında ama bir ara
Olur canım Sağolasıncok fazla yaklastirma canim. Besigin yakinlarina koy yeterli gelir
Kız benimki bisey aldırmaz gereksiz onun için çoğu şey cimriliginden de değil yanibenimki al diyorda, cimriligim fena tutuyor. Nerdese 50€ ya burda
seninki sert kaya belliKız benimki bisey aldırmaz gereksiz onun için çoğu şey cimriliginden de değil yani
Fransizlar felisitasyon diyorlar tebrikler demek, tebrikler asmincim bu okunuşu yazılışını bilmiyomkizlarrrrrrrrr champagner leri patlstin bakim !!!! begeni kralicesi 2. sevyeye girmisim ben.
Haydin, sebehe kadar dens, dens, dens
Kız bana gelince öyleseninki sert kaya belli
merci diyeyim ben fransızca biliyormuşum gibi bir hava yaratayımFransizlar felisitaston diyorlar tebrikler demek, tebrikler asmincim bu okunuşu yazılışını bilmiyom
Iyi geceler canım Bnde yatayımben 5 saat sonra yine kalkcam. biraz uyumaya çalışayım. Iyı geceler kızlar
De rien rica ederimmerci diyeyim ben fransızca biliyormuşum gibi bir hava yaratayım
Noracigima bak senaha
ahaha gel gel,bol ekşınlı günler geçiyor
ufaktan forklift öğrenmeye başladım bşle ben ama başarılı değilim
Amir çok dalga geçiyor sağını solunu öğren diye
bende panik oluyorum laf söylemesin diye işler sarpa sarıyor
Çok zor asminimtüm hafta geç geldim eve, kızım akşamları biraz hırcın davranıyor. Özlüyor beni tüm gün belli.
Ikimizede zor geliyor, ama alışacağız mecbur. Onun gelecegi için herşey.
kapı komşumla eskiden her sabah kahve içiyorduk. Kaç gündür görmüyordu beni. Bugün kapısına tıkladım eve geldigimde, beni görünce nasıl sarıldıoda özlemiş belli
Ama amaa ben çok kiskandimAnlaşıldı seni Katya yapmış annen
Bitsin inşallah görüşürüz sahilde ne de güzel olur
Ar yıldız birkaç ürünün var cnm memnunum hatta şu an kullandığım çaydanlık aryildi memnunum ama değiştireceğim.karamelli_turta karaca var memnun değilim alma derim net bir şekilde.
Ar yıldız ıyidir ama fiyatları yüksektir.
Benim kahve makinesi klasik olanlardan prize takilip,kahve hazir oldugunda kendi otomatik durmayanbenimki al diyorda, cimriligim fena tutuyor. Nerdese 50€ ya burda
İkimizde buraliyiz hemserimAfiyet olsun canimcimpilavda da gelisme icin tebrik ederim
Aaaa oyle mikaramanlı mısınız kuzucum yoksa büyükbas mı orali ya da iş nedeniyle mi
Ahahahagerekli gereksiz ne kadar bilgi yüklemissin kafana
Arcelik Telve kullaniyorum canim benKislik,baharlık ev giyim alışverişlerimiz epey tamamlandı.
Küçük ev aletlerinde değişimler devam ediyor
Sirada kahve makinesi ve çaydanlık var.
Önerileriniz varsa alabilirim.
Gözüm fakir kaave makinesinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?