- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.641
Ohhh süpersin canimtobosolu_dulcinea canım bir güçle tüm ev aklandı paklandi. Yardıma bayan aldım dolap içleri bitince tabiki..
Sabah sporu yalan oldu bugün. Hava atıştırıyor. Okula yetişemem diye yatak keyfi yapıyorum
Sen de canım isteyince yaparsın...Zorla olmuyor kendimden biliyorum
AhahahahaT tatlu venora2010 geçmiş olsun kızlar. Az dikkat edin kendinize. Havalar da dengesiz zaten.
tobosolu_dulcinea oh ne güzel tatil modu. Biz hep evdeyiz sözüm ona ama çocuklar evden gitmeden anneler tatil moduna giremiyor
Acele etme canim fizik tedavi icin kendine dikkat et yorma zorlama bana da bel ve boyun fıtigı icin fizik tedavi dedi dr ama uygun zaman degil corona biraz durulsun sonra demistiTabi yine bel agrım fena tuttu. Fizik tedavilerin bir çoğu kapalıymış burda. Zaten bu dönem de gitmek istemiyorum ama ayağıma vurması rahatsız edici...
Yavaştan hazırlanayım çiçeklerim böceklerim beni bekler
Sefan olsun şekerimDun cok eglendik
Arkadaslarla once cocuklari parkurları olan büyük bi oyun alanına götürdük çok eglenmisler
Bizde onları beklerken kahve içtik
Sonra baska yere gectik yemek yedik 5 yetişkin 7 cocukkafam kazan
Eve geldiğimizde hava kararmisti.
Cocuklar uzun bir aradan sonraçıkınca mutlu oldular.
tabi bu arada en az 200tl harcadık. Olsundu
Cok sevinirim turtisimÇok severim hele kifla bayilirim
Benim kv 'den tarifini alabilirimtobosolu_dulcinea
Macirin haslari
Geçmiş olsun canım boyun fıtığı çok sıkıntı bende de var.
Kan çekiyor bebeğimne güzel sürprizler olmuş insan çok duygulaniyor
Geçmiş olsun canım
Iyi eğlenceler beybisi
Ne eglenmistir minikler
Ahahhahahaçok mutlu oldular arkadaşları da yaşıtları olunca daha çok eğlendiler
yemekte falan ayrı masalara oturdular
ay büyüyolar yaaa
gözyaşım pıt
Çok şansliymissin canimEn çok çocukların ihtiyacı var eğlenmeye. Evde kapalı kalmak fıtratlarına ters bir kere. Ben bir iki ay tuttum evde sonra sokağa saldım çocuğu. Normalde park bahçe çocuğu olan kızım artık sokak çocuğu oldu.O da memnun ben de. Mahalle iyi olunca çocuklar da terbiyeli,güzel çocuklar. Sıkıntı yaşamadık böylece.
evet canım ya valla sıka sıka kemer kalmadı Allah feraha cıkarsın hepımızı bugunumuzu aratmasınHoşgeldin canim nasilsinhaklisin eski enerjimiz yok pandemi bi yandan ekonomik kriz bi yandan sadece hayatta kalmaya calisiyoruz şu dönemde
hayırlı olsun canım cok sevındım senın için degısıklık olur hemdön gine aramiza canim, dagildik gittik
ben ise basladim canim, günler cok yogun geciyor, ama güzel
sorma canım dün hava güzeldi valla içim ferahladı bugun yıne kapandık psıkolojıler desen yerlerde artık her gün 2-3 kısı duyuyoruz pozıtıf bıktık vallaSen nerdesin kuzummmm
evet hepimiz de bir yoğunluk bir o kadar da bezginlik var...Havalar ısınsın gelir o neşemiz inşallah
Bende ayni fikirdeyim canim iyi yapmissin market kolilerini bende sevmiyorumÖğleden önce alışverişe gittim. Et, deterjan vs yok 700 TL tuttu. Ramazan kolisi de yaptim ama, o da içinde. Marketlerin hazır ramazan kolilerini inceledim,yok bulyon,yok kola,hazır çorba gibi sağlıksız şeyler vardı. Şeker-yağ küçük paket,makarna ve bakliyat tanınmamış,pek kaliteli olmayan markalar olunca kendim hazırlamaya karar verdim. Kendi yedigimizden ikram etmeyi seviyoruz. Yerine de ulaştırırsam rahatlayacagim.
Ne diyorsun witcher imay tobosoluu çok yakınsın banaaa
sana 100kmcik uzaktayım sadece
Ohhhh bereketli olsun canim aldiklarinMerhaba kızlar
Sabah sabah pazara gittim domates yeşil fasulye patlican kabak salatalık bide elma aldım gelirken De kasaba uğradım evde tavuk yoktu hiç komsum yeni doğum yaptı dedim pişirir götürürüm oda eve daha gelmemiş dolaba attım gelirse yaparım artık kahvaltı kız bulaşık sil süpür anca artık oturdum akşama ne yapcam onu düşünüyorum etli bulgur pilavı aklimdan geçiyor yanınada cacık dundende az nohut yemeği var yeter li
Mağazaların açılmasını bekleye bekleye bir hal oldum ama acilmiyorlar
Ufaklık az büyüdü mü rahatım inşallah. Şu an 11 olmak üzere. Ablası evdeyse babayı beklemiyorum,onlar memnun beraber kalmaktan. Abla üni ye gidince baba emekli olacak Allah'ın izniyle,sonra ben dağ bayırAhahahahahaklisin canimcim annelik zor zanaat ☺ arada babaya birakip kacsan mi bi yerlere
Acele etme canim fizik tedavi icin kendine dikkat et yorma zorlama bana da bel ve boyun fıtigı icin fizik tedavi dedi dr ama uygun zaman degil corona biraz durulsun sonra demisti
Sefan olsun şekerim
Cok sevinirim turtisimanne tarifi en iyisidir
Ahahhahahabağimsızlıgını ilan etmesine az kalmis canim senin yavrunun
Çok şansliymissin canime kücük yerde yaşamanin avantaji büyükşehilerlerde çocuklari sokağa salmak ne mümkün
ohhh sefanız bol olsunçok mutlu oldular arkadaşları da yaşıtları olunca daha çok eğlendiler
yemekte falan ayrı masalara oturdular
ay büyüyolar yaaa
gözyaşım pıt
Şehir olarak nerdesiniz canımEn çok çocukların ihtiyacı var eğlenmeye. Evde kapalı kalmak fıtratlarına ters bir kere. Ben bir iki ay tuttum evde sonra sokağa saldım çocuğu. Normalde park bahçe çocuğu olan kızım artık sokak çocuğu oldu.O da memnun ben de. Mahalle iyi olunca çocuklar da terbiyeli,güzel çocuklar. Sıkıntı yaşamadık böylece.
gecmis olsun annesi. Bagisikligi gücleniyorKızıma bir kıs boyunca dikkat ettim ama bu ayda hasta ettim mevsim değişikliği ve soğuklar mahvetti bizi valla
cok gecmis olsun canimGünaydın kızlar,
bu sabah yoğun ağrı ile uyandım,
hava birden 12 derece soğudu...
hiç keyfim yok bugun,zorla kalktım kahvede içemedim.
Akşam içeceğiz Zaten arkadaşla
cok gecmis olsun canimTabi yine bel agrım fena tuttu. Fizik tedavilerin bir çoğu kapalıymış burda. Zaten bu dönem de gitmek istemiyorum ama ayağıma vurması rahatsız edici...
Yavaştan hazırlanayım çiçeklerim böceklerim beni bekler
Bacım ben ayrı çıktım harcadim eşim ayrı gitmiş çay mercimek zeytin tursu almış simdide gene gitti markete durdurana ask olsunBende ayni fikirdeyim canim iyi yapmissin market kolilerini bende sevmiyorumevime doneyim benimde aklimda kendi ramazan kolimi hazirlayip oyle vermek
Ne diyorsun witcher imnerdesin bakeem sen
Ohhhh bereketli olsun canim aldiklarinsanirim bugün hepimizin çarşi pazar gunüydü bizde annemle alişverise ciktik geldik izmitle konya arasinda hicbir fark yok fiyatlarda nolcak bu hayat pahalalığıyla nereye kadar gidicez bilmem
Teşekkür ederim canımgecmis olsun annesi. Bagisikligi gücleniyor
Ayyy senin hayallerini okudukca benim bile içim gitti canimUfaklık az büyüdü mü rahatım inşallah. Şu an 11 olmak üzere. Ablası evdeyse babayı beklemiyorum,onlar memnun beraber kalmaktan. Abla üni ye gidince baba emekli olacak Allah'ın izniyle,sonra ben dağ bayır
Benim tatilin keyfini annem cıkarıyor daha çok canimcımtobosolu_dulcinea cnm tatilin keyfini çıkar. Çok soğudu ve yağmurlu bugün. Her tenefüste bahçe de durmaktan sıcak soğuk hasta olurum yakında...
Izmit i bir gezip dolaşasın alışveriş yapasım sahil kahve keyfi yapasım var ama ne mümkün
Tesekkur ederimohhh sefanız bol olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?