Ohhh süpersin canim temiz ev gibisi var mi bende istiyorum ayda birde olsa temizlige birini almayi ama ona para vermeye üşeniyorum o para icinde ben calısıyorum diyorum yatak keydi en sevdigim

Ahahahaha haklisin canimcim annelik zor zanaat ☺ arada babaya birakip kacsan mi bi yerlere
Acele etme canim fizik tedavi icin kendine dikkat et yorma zorlama bana da bel ve boyun fıtigı icin fizik tedavi dedi dr ama uygun zaman degil corona biraz durulsun sonra demisti
Sefan olsun şekerim
Cok sevinirim turtisim anne tarifi en iyisidir
çok mutlu oldular arkadaşları da yaşıtları olunca daha çok eğlendiler
yemekte falan ayrı masalara oturdular
ay büyüyolar yaaa
gözyaşım pıt
Ahahhahaha bağimsızlıgını ilan etmesine az kalmis canim senin yavrunun
Çok şansliymissin canim e kücük yerde yaşamanin avantaji büyükşehilerlerde çocuklari sokağa salmak ne mümkün

Hoşgeldin canim nasilsin haklisin eski enerjimiz yok pandemi bi yandan ekonomik kriz bi yandan sadece hayatta kalmaya calisiyoruz şu dönemde
evet canım ya valla sıka sıka kemer kalmadı Allah feraha cıkarsın hepımızı bugunumuzu aratmasın
dön gine aramiza canim, dagildik gittik
ben ise basladim canim, günler cok yogun geciyor, ama güzel
hayırlı olsun canım cok sevındım senın için degısıklık olur hem
Sen nerdesin kuzummmm
evet hepimiz de bir yoğunluk bir o kadar da bezginlik var...Havalar ısınsın gelir o neşemiz inşallah
sorma canım dün hava güzeldi valla içim ferahladı bugun yıne kapandık psıkolojıler desen yerlerde artık her gün 2-3 kısı duyuyoruz pozıtıf bıktık valla

Bende ayni fikirdeyim canim iyi yapmissin market kolilerini bende sevmiyorum evime doneyim benimde aklimda kendi ramazan kolimi hazirlayip oyle vermek
ay tobosoluu çok yakınsın banaaa
sana 100kmcik uzaktayım sadece
Ne diyorsun witcher im nerdesin bakeem sen
Ohhhh bereketli olsun canim aldiklarin sanirim bugün hepimizin çarşi pazar gunüydü bizde annemle alişverise ciktik geldik izmitle konya arasinda hicbir fark yok fiyatlarda nolcak bu hayat pahalalığıyla nereye kadar gidicez bilmem

5 M i olan markette 75 TL lik alışverişe 2 litre sıvıyağ 15 TL arkadaşlar. 4 tane aldım ben. Karta kampanyaları da güzeldi. 75 TL çay şeker alımına 15 TL puan vs gibi,incelersiniz isterseniz.
A... Olanda da 1 kilo tereyağı 48 küsur. Bildik marka ama kendi ürünlerinden değil. Ben hamur işi-yemek için falan için bunları kullanıyorum. Kahvaltıya Trabzon tereyağı alıyorum. Yine aynı markette 10 TL üstü indirimde finish tablet vardı,ihtiyacı olan bakar.
Haftasonu ş.k ta meyve sebze güzel fiyat oluyor. Pazar kalabaligina girmek istemeyenler yararlanabilir.
Ben yazayım da,bu zamanda indirim kovalamayan da burayı okumaz zaten.

Ufaklık az büyüdü mü rahatım inşallah. Şu an 11 olmak üzere. Ablası evdeyse babayı beklemiyorum,onlar memnun beraber kalmaktan. Abla üni ye gidince baba emekli olacak Allah'ın izniyle,sonra ben dağ bayır

Şehir olarak nerdesiniz canım

Bacım ben ayrı çıktım harcadim eşim ayrı gitmiş çay mercimek zeytin tursu almış simdide gene gitti markete durdurana ask olsun ne almissa gelirse eklerim hayat gerçekten pahalı valla

Ufaklık az büyüdü mü rahatım inşallah. Şu an 11 olmak üzere. Ablası evdeyse babayı beklemiyorum,onlar memnun beraber kalmaktan. Abla üni ye gidince baba emekli olacak Allah'ın izniyle,sonra ben dağ bayır
Ayyy senin hayallerini okudukca benim bile içim gitti canim şu corona bitsede dağ bayır cafe avm çarşi pazar gezsek
Benim tatilin keyfini annem cıkarıyor daha çok canimcım evime dönsemde dinlensem diyorum ahhh ne iyi olur tatlum müsait olsakda birlikte izmitte sahilde yürüsek cay kahve icip sohbet muhabbet vakit geçirsek en basit şeyler bile coronadan beri lüks oldu hepimize

Son düzenleme:
Eşime işyerinden Ramazan kolisi vermişler
Bana da Multinet yatırdılar
ramazan erzağı+Ayakkabı fişi toplam 756 tl tutarında.
Yarın doktor Dönüşü kaynımı Peynirci Baba'ya götürüp ne ihtiyacı varsa alacağız 400 500 tutar sanırım , benim Ramazan kolim de bu olur muhtemelen...
Kayınvalidem e çok kızgınım ama Kaynım ı severim,kalbimi Karartmak istemiyorum.

Eklentiler

• IMG-20210408-WA0000.webp
    83,6 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:
İş yerindeki memur hanımlar bana dün çikolata ikram etmişler di
bugun çay ile güzel gitti
Dün akşam tavuk çıkardım buzluktan
Eve geldim fırına attım sebzeli çok güzel ve kolay bir tarif
pirinç pilavı yaparım hep tuzsuz olur ve pek tutmaz.
bugun de tereyağlı yaptım,çok güzel tuttu ama ilk defa tuzlu olmuş yiyemedik.
Eşim söylendi biraz hemen susturdum
işyerinden pakette salata getirdim yağ limon tuz hazır
sütlü tatlı vardı ama almadım daha tiramisu lar bitmedi...
Yoğurdum azaldı,haftaya getiririm kalanlardan 3 4 küçük tekli yoğurtlar

Eklentiler

• IMG_20210408_145235_997.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG20210408182116.webp
    59,5 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…