- 28 Mart 2020
- 6.384
- 24.792
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.741
Sagol topraamAaaa anladim canim sağlık olsun da zaten almanya her şekilde bizden iyiburda vakalar 55bini geçti bizimkiler hala maskesiz çarsi pazarda dip dibeler
Oyyyy❤
Bereketli olsun canimcim birikimlerin
Afiyet bal şeker bereketli olsun topragimbende sabah sabah alısveris yaptim eve ve abimlere götürmelik ☺ mal adettendir şehir dısına çıkılinca alınir illa oraya özgü ne varsa tadimlikda olsa
Üzülme yasorma canim, esimle komsum bazen cocuklarin videosunu yolluyorlar bana disarda oynarken...daha kötü oluyorum gördükce. Gecende komsumun evinde beni aramis kuzum
Sagolasin hemşerimSagol topraam
Mevlana şekeri mi aldın yoksa
Geçmiş olsun canimAy geldik hastaneden
Çocuğuma ne olmuş öyle
Gözünün biri 2.5 diğeri 3 olmus çok uzuldum ya daha 8 yasinda
Acayip modum dustu
Ders dışında bilgisayar telefonu yasakladik
Yeni çerçeveye beraber 350tl gozlukcuye ödedim.
Burda simdilik yagmurla karışık kar vardi ama yağmurda durdu fena soğuk var topraamKizlar konyadan bildiriyorumöglen saatlerinden beri araliksiz kar yağiyor yerler ıslak olmasina rağmen 2-3 cm kar tutmuş sabaha kadar nolucak merak ediyorum boyle yağarsa sizlerde durum nedir
Sagol canimSagolasin hemşerimevde vardi mevlana şekeri her yerde bulunuyor diye almadim ama bilirsin burda gofret kurabiye şekerleme meşhurdur ya Allah ne verdiyse aldim tahin helva ve çekilmiş haşhaş filan da aldim
Geçmiş olsun canimsıkma canını inşallah daha fazla ilerlemez dilerim yavrunun gozlerini tv pc tel kısıtlaması en iyisi ama umarim cözüm olur belki sadece bundan kaynakli değildir sen yinede gözlemlemeye devam et canim
AhahahahaSagol canim
Insallah daha çok ilerlemez çok uzuldum elimde olmadan
Kısıtlamalar başladı hemen odevin başına geçti kucukbas
Kar size de geliyor bacim haberin olsun gardinizi iyi alinSagol canim
Insallah daha çok ilerlemez çok uzuldum elimde olmadan
Kısıtlamalar başladı hemen odevin başına geçti kucukbas
Korkuttum tabiAhahahahagözünü çok mu korkuttun çocugun bakiim topraam
Kar size de geliyor bacim haberin olsun gardinizi iyi alindonduk vallahi burda sabahtan beri sürekli sobanın altını harliyorum
Ben de soğanı ikiye bölüp üzerine 6-7 tane karanfil saplayıp odaya yatağa yakın yerlere koyuyorum kesinlikle çok işe yarıyorcanım doktorlar hep tavsiye ediyor burda, gerçekten de fayda ediyor. Eşimde sünüzüt sorunu var, o bile rahat nefes alıyor sogan yakınında olunca
Witchim benim de öyleydiKorkuttum tabi
Sisedibi gözlükle mi gezcen oğlum kizlar beğenmez dedimdi
Soğuğu geldiyse kendisine yoldadır kar dayinin
Aman ben onu müfettiş Şevki Topuza çeviriyor umGünaydin kizlarrrr herkese hayirli cumalar dostlar
Aklimda canimcim not aldimilk kez sayende oğrendim bu bilgiyi ama benim icin cok önemli alerjim soguk alginligim burun tıkanikligim bitmez hic
Ahahahasorma ya panikleyince benimde elim ayağim birbirine dolaşır senin amiri çıldırtmayalım birlikte
Alışırsınız canım ikinizde biraz zamana ihtiyacınız var sadeceburda haberlerde almanyada tam kapanmanin gündemde olduğu konuşuluyor öyle bisey var mi eğer öyleyse işe alışamadan tekrar eve döneceksin bi yandan iyi sizin icin bi yandan kötü olur öyleyse alışma süreci için komşun ne güzel öyle sen anlattikca maşallah diyorum kardes gibi ne kadar candan icten nazar değmesin dostlugunuza
Sorma kuzum yaaa katya ne ki amele gibiyim bildiğin
Karacanın ürünlerine çeligine bende mesafeliyim canim ama yıllar önce bu konularda çok bilgili değilken bi düdüklü tenceresini almıstim arkadas cevrem filan bosuna almissin benimki şöyle paslandi böyle arizalandi filan dediler hep ama maşallahi var 6 yıldir beni hiç üzmedişans işte
Aciliyeti yoksa gelip gittikce ya da gelenle gidenle getirtirsintr de bi ev kurma dusünceniz varsa burda da birakabilirsin kargo ücretleri pek uygun değil maalesef işim olduğu için biliyorum
Ahahah tatlım yaa kıyamam463 ten 2 gram aldım. İki gram da 15 inden sonra almak istiyorum inşallah.
Rossman dan alacaklarım vardı 100 onlar tuttu.
Eve geldim ufaklık kulağımı deldirelim diye tutturdu. Canı tatlı,kaç senedir ben diyorum deldirelim diye,hatta küpeleri bile hazır,ancak karar verdi Allah'ın ikizler Burcu.
Dünya eczaneye sordum, bir tane buldum ,o da uzak ama gideceğim mecbur.Hazır karar vermişken halledelim.
Kuzum çok duygusal sın.hepimiz geçtik bu yollardan.sorma canim, esimle komsum bazen cocuklarin videosunu yolluyorlar bana disarda oynarken...daha kötü oluyorum gördükce. Gecende komsumun evinde beni aramis kuzum
AhahahahaKorkuttum tabi
Sisedibi gözlükle mi gezcen oğlum kizlar beğenmez dedimdi
Soğuğu geldiyse kendisine yoldadır kar dayinin
Ameliyattan sonra hiç ilerlemedi mi canım gözlerinSelam kızlar
Ben de soğanı ikiye bölüp üzerine 6-7 tane karanfil saplayıp odaya yatağa yakın yerlere koyuyorum kesinlikle çok işe yarıyor
Witchim benim de öyleydilise sondan sonra lens kullandım 16 yıl ardından da ameliyat oldum. Aslında astigmat baskın olunca numara çabuk ilerliyor, ben çok kitap okurdum az ışıkta belki de ondan da çok ilerlemiş olabilir benimki bilemiyorum ama ameliyat olduğumda da numarası tam oturmamıştı. Artık çözümü çok kolay ama tabii ilerlemeden durur inşallah
Ayyy yerim ben onuKuzum çok duygusal sın.hepimiz geçtik bu yollardan.
Az daha sabır,alışacaksın o d alışacak.
4 yaşındaki yeğenim kıyameti koparırdı annesi işe giderken.
şimdi soruyoruz anne ekmek kazanmaya gittş teyze diyor
Hastaları iyileştirme ye gitti gelcek diyor
çokk geçmiş olsun canım benimAy geldik hastaneden
Çocuğuma ne olmuş öyle
Gözünün biri 2.5 diğeri 3 olmus çok uzuldum ya daha 8 yasinda
Acayip modum dustu
Ders dışında bilgisayar telefonu yasakladik
Yeni çerçeveye beraber 350tl gozlukcuye ödedim.
çok özledim sormaaa....Ayyy yerim ben onu
Benim küçükbaş az değil kızlara ilgisi varAhahahahazalımsın witch
Yoldadir bacim sabaha bembeyaz bi örtüye gözlerinizi açabilirsiniz
Ameliyattan sonra hiç ilerlemedi mi canım gözlerinbenimde 3 numara sol miyop sağ hem astigmat hem miyop
Tesekkur ederim canimçokk geçmiş olsun canım benim
Cok cok gecmis olsun canimSelam kızlar ben geldim
beyin mr sıkıntısız sadece sağ tarafta burnum sinüsler dolu o çok baş ağrısı yapıyor muş.
yarın antibiyotik başlanacak.
boyun fıtığı m kötü ameliyat dedi
plastik takılacak mış
boynum öne doğru eğri, aradaki diskler kaymış . Ameliyat başka çaresi yok dedi.
Özel sigorta karşılamaz çünkü özel sigorta lı olmadan önce bu hastalık çıkmış tı.
Normal sgklı fiyat alın,onun üzerinden ben de yardımcı olurum dedi ama en iyi ihtimalle 15 bine iner mi bilmem?
Çok moralim bozuldu,tabi bekliyor dum ama
bir umut dedim belki iyileşme ne bileyim işte
umut fakirin ekmeği
Kardeşimin eşi cerrah arkadaşına danışacak,
e nabız dan baktı 2 senede çok fark göremedim abla dedi, bakalım o hoca ne diyecek,
işyeri hekimim de dr önereceğim dedi,
ama pandemi tavan şuan devlet hastaneleri ameliyat ları durdurdu
çıktık hastaneden alışveriş e gidecektik
kaynım siz alın kafanıza göre dedi.
Valide yi aradım açmadı.
Pazartesi artık ne lazımsa alırız.
Etli ekmek yemeye gittik nasıl güzeldi
3 tane etli ekmek 1 bıçak arası 2 çorba 1 ayran 1 şişe suya 135 tl ödedim.
Dönüşte Kaynım bize künefe pişirdi çok güzel yapar
Jumbo da eğitim gördü
Yedik geldik eve.
Harika olmuştu.dahada bişey yemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?