- 21 Eylül 2009
- 9.863
- 10.314
- 773
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.881
günaydın Eski dostumIyi pazarlar kizlar. 3 te yattim 6:45 te cocuklar uyandirdibugün burda hava 19 derece ve parka gidecegiz güzel günesli havayi özledim.
Günaydingünaydın Eski dostum
ne güzel hava varmış... Öğlen belki biraz uyursun
Teşekkür ederim canım allah razi olsun rabbim seninde gönlüne göre versin inşallahinsallah gönlüne göre güzel bir ev cikar sanada canim
Sagolasin noracim aynen oyle yaşlilik belirtileri bunlarSağol canım tabi benden önemli değil para nedir.
elimdeki ni altına yatırınca elimde tl kalmadı.
Var hamdolsun ama yetersiz, kardeşim sen düşünme hallederiz deyince rahatladım...
E kaynağında sın yesene etli ekmeği
Sana da geçmiş olsun yaş ilerledikçe çıkıyor sıkıntılar...
Sagolasin turtisim bende bayildim o manzarayaGüzel günlerde kullanasin cnm.
Hayati kolaylaştıracak ürünler gerek zaten bize.
Tobosolum manzara nefis,müthiş
Keyfiniz bol olsun kuzum.
Konya tarafi aslında göçmenlerin ilk anayurdu diye bilinir tarihte.
E karaman,akşehir de yan tarafi:)
Ne demek canimcimAyrıntıyı biliyor olmana sevindim desem :)
Sıra osmanlı torunlarina bulgar göçmeni kelimesini kullananlar öyle çok gördüm ki.
E tabi noracim ilk göz ağrilari oluyorsun senBende onları seviyorum.1.5 sene 20 kişi ile tek bayan olarak çalıştım.2 ay önce bir bayan bir erkek alındı.
Bayanı bize veridiler 2 olduk
Ama benim yerim ayrıymış öyle derler hep
AhahahaHaaha iyi olurdu ama titiz erkek de zor aslında.
Bir yandan çok güzel ama bir yandan herşeyi görüyor, sanki evde kaynana ile yaşıyor muşsun gibi
Keyifli pazarlarMeraba kizlaaarrrrrherkese iyi pazarlar nasilainiz bakiim beni dün gece uyku tutmadi yatakta döndüm durdum içimde de bi sıkıntı vardi sabahta uyandim 7 gibi dedim "kizim manyak misin izindesin gezmelerdesin işin yok gücun yok yat uyu" çabalarim sonucu tekrar uyumusum bu seferde 11 gibi kalktim kahvalti ve sonrasindaki cay cekirdek tv derken ancak buraya bakabildim
AhahahaKıskanılmicak gibi değil. Eve yardımcı aldığımda öyle temizlemiyor valla. Nora senin adam evde her temizlik yaptığında kumbaraya bi 150 lira atman lazım. Yardımcı parası
Maşallah maşallah nazar değmesinAyrıca Kek kurabiye tiramisu Trileçe limonata ,sufle, sütlaç şam tatlısı bunları bize yemek için.
ayrıyeten kokulutaş tan da anahtarlık Saat falan yapıp satıyor
OyyyyYaaa bak etli ekmek bıçak arası çok severimmm...Bana da getirr
Kocaeli Kartepe kuzuoğlumun kitapları kargoya verilmiş
benimkiler daha verilmemiş
herkes hangi il ve ilçe de yaşadığını yazsa kızlar
yakın olanlar kitaplarını takas etse veya ödünç verse birbirine
sonuçta burası birikim topiği
faydalı bir iş yapmış oluruz
hem para dan hem ağaçlardan tasarruf.
Ben Kocaeli Gebze...
Izmitliler çocuklukta o zaman sankiOyyyydayansa tazeligini kaybetmese vallahi getiririm tarlum lafı mi olur nora2010 yla sözleştik izmitte bikac yer var bayramdan sonra onlardan birinde yiyelim diyoruz senide davet etmek var aklimizda gelebilecek olan dostlar olursa elvette onlarda başim gözüm üstüne hesaplar benden canim
Kocaeli Kartepe kuzu
İkizler burcu ve biraz dırdır cıSagolasin noracim aynen oyle yaşlilik belirtileri bunlar
Yedim bacim yedim ama bi yere kadarüst uste en sevdigim yiyecekleri bile yiyemiyorum ama izmite gideyim özlerim tekrardan
Sagolasin turtisim bende bayildim o manzarayasoba gürül gurül yanarken penceren seyrettik annemle çay eşliğinde
Ne demek canimcimaslinda türk olduğunuzu herkes biliyor sanirim yerlesik bi ağız oluşmuş toplumumuzun diline bulgaristan göçmeni daha doğru demi yoksa bulgar göçmeni değil tabi ki ☺
E tabi noracim ilk göz ağrilari oluyorsun sen
Ahahahadırdırcıysa hiç çekilnez canim o erkegin titizliği başak burcu mu ya da haritasinda başak etkisi baskin mi acaba
yok canım instadan örneklere bakıyorlar yakın cevremize...kargoya koysa kırılır çünküAhahahailahi canim çok yaşa emi güldürdün beni
Maşallah maşallah nazar değmesinçok şanslisin bacim
Inst dan mi satiyor bacim kocisin bunlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?