Kahvaltıya sucuklu menemen istedi
Fesleğenli domatesli tost yaparım
Kahvaltılık lar yeter...

Arkadaşlar çağırdı Mangala ama kocacım yorgun muş gidesi yokmuş

Kıyma çıkardım
Ya Kayseri yağlaması yaparım
Ya da netten bakıp Etli ekmek
Salata dün işyerinden getirdim yağsız tuzsuz paketler de bugun yeriz
Mahlepli Şekerpare de getirdim yeter bize
çamaşır biraz ütü biraz banyo wc.
Kitap okuyup dizi izleyeceğim.

Gönül Dağı nı izleyemedik tekrar bakıcaz.
Kardeşlerim dizisi bide beni çok etkiliyor
Kahvaltı dan Sonra Kayınvalidem e alışverişe çıkıcaz, Dün liste yaptık, bugun de böyle geçer...

oğlumun kitapları kargoya verilmiş
benimkiler daha verilmemiş
herkes hangi il ve ilçe de yaşadığını yazsa kızlar
yakın olanlar kitaplarını takas etse veya ödünç verse birbirine

sonuçta burası birikim topiği
faydalı bir iş yapmış oluruz
hem para dan hem ağaçlardan tasarruf.

Ben Kocaeli Gebze...

Günaydın kızlar
Erkencisiniz valla ben uyuyorum kızım 7 de kalkıyor babası da o sekil erken kalkıyor idare ediyorlar birbirilerini bir kac ay sonra ikisi horul horul uyuyacak ben uyuyamicam nasılsa şimdiden uyuyorum valla
Kizim ne işse tekrar uyudu bende tekim kalkim kendime bir çay koyayım kahve degilde çay olmazsa olmuyor benim için
Hepinize iyi bir pazar diliyorum

Meraba kizlaaarrrrr herkese iyi pazarlar nasilainiz bakiim beni dün gece uyku tutmadi yatakta döndüm durdum içimde de bi sıkıntı vardi sabahta uyandim 7 gibi dedim "kizim manyak misin izindesin gezmelerdesin işin yok gücun yok yat uyu" çabalarim sonucu tekrar uyumusum bu seferde 11 gibi kalktim kahvalti ve sonrasindaki cay cekirdek tv derken ancak buraya bakabildim

Sagolasin noracim aynen oyle yaşlilik belirtileri bunlar
Yedim bacim yedim ama bi yere kadar üst uste en sevdigim yiyecekleri bile yiyemiyorum ama izmite gideyim özlerim tekrardan
Sagolasin turtisim bende bayildim o manzaraya soba gürül gurül yanarken penceren seyrettik annemle çay eşliğinde
Ayrıntıyı biliyor olmana sevindim desem :)
Sıra osmanlı torunlarina bulgar göçmeni kelimesini kullananlar öyle çok gördüm ki.
Ne demek canimcim aslinda türk olduğunuzu herkes biliyor sanirim yerlesik bi ağız oluşmuş toplumumuzun diline bulgaristan göçmeni daha doğru demi yoksa bulgar göçmeni değil tabi ki ☺
Bende onları seviyorum.1.5 sene 20 kişi ile tek bayan olarak çalıştım.2 ay önce bir bayan bir erkek alındı.
Bayanı bize veridiler 2 olduk
Ama benim yerim ayrıymış öyle derler hep
E tabi noracim ilk göz ağrilari oluyorsun sen
Haaha iyi olurdu ama titiz erkek de zor aslında.
Bir yandan çok güzel ama bir yandan herşeyi görüyor, sanki evde kaynana ile yaşıyor muşsun gibi
Ahahaha dırdırcıysa hiç çekilnez canim o erkegin titizliği başak burcu mu ya da haritasinda başak etkisi baskin mi acaba

Keyifli pazarlar

Kıskanılmicak gibi değil. Eve yardımcı aldığımda öyle temizlemiyor valla. Nora senin adam evde her temizlik yaptığında kumbaraya bi 150 lira atman lazım. Yardımcı parası
Ahahaha ilahi canim çok yaşa emi güldürdün beni
Ayrıca Kek kurabiye tiramisu Trileçe limonata ,sufle, sütlaç şam tatlısı bunları bize yemek için.

ayrıyeten kokulutaş tan da anahtarlık Saat falan yapıp satıyor
Maşallah maşallah nazar değmesin çok şanslisin bacim
Inst dan mi satiyor bacim kocisin bunlari

Yaaa bak etli ekmek bıçak arası çok severimmm...Bana da getirr
Oyyyy dayansa tazeligini kaybetmese vallahi getiririm tarlum lafı mi olur nora2010 yla sözleştik izmitte bikac yer var bayramdan sonra onlardan birinde yiyelim diyoruz senide davet etmek var aklimizda gelebilecek olan dostlar olursa elvette onlarda başim gözüm üstüne hesaplar benden canim
Kocaeli Kartepe kuzu

Izmitliler çocuklukta o zaman sanki
Şu pandemi sonrasi niye neden olmasin Tekirdağ'dan atlar gelirim belki

nora2010 Tekirdağ cnm ben.

Selam kızlar ben geldim
Çetinkaya markete 124
5kg şeker un, yumurta aburcubur
Peynir ci babaya140
Peynir sucuk tereyağı helva yufka
Kasaba 124 Kıyma tavuk Adana
Bime 45 pirinç ekmek makarna
Hakmara 28 tl peynir çekirdek
harcadık geldik.
Kendime sadece Adana kebab,1 küp şeker, salça,ekmek, çikolata,bitki çayı aldım.
Gerisini Kayınvalidem lere Ramazan kolisi niyetine aldım Rabbim kabul etsin.

İkizler burcu ve biraz dırdır cı
Ama çok iş yapıyor ya tolere ediyor

Selam kızlar.suzlere birşey danisacam.ama önce eşimden bahsedeyim azıcık asla birikim yapmayı sevmez.iki kurusu olsun.
hadi şunu alalım bunu yiyelim der bir de tüm sülalesi eşimi maddi yönden hep somurmus ve hala cabalari var bu yönde. Aylık on bin gibi bı gelirimiz var simdi ben eşimden gizli onun kartından aylık 250 TL ye altın alıyorum.kendi hesabımdan da bir gram altın.almaya baskadim. Ve şimdi asıl sorum şu: bugün eşime dedim ki apartmandaki hanimlarla güne gircem ve gram altın diye sayısını kaç desem ve yalanım ortaya cikarminot 4 yıl olacak çalışıyoruz ikimizinde kenarda bı kuruşu yok.cok şükür borcumuz da yok.

Selam kızlar, yine çok ara verdim ve özledim sizi.
Günlerim çok yoğun geçiyor, plaza hanfendisi olmayı böyle hayal etmemiştim ben. Birkaç beden büyük geldi bana ortam ve işler.
Ama kahvemsinin kitabında başarısızlık yazmaz. Çünkü bir oğlak kadını her şeyi başarır bu da açığı kapatmak için daha çok çalışmak demek. Haziran itibari ile artık tam düzenim olacak diye planlıyorum.
İlk üç aylık dönemdeki çalışmalarım için odul kazandim bu arada. Ama yetmez amacım en yüksek prim hedefine ulaşmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…