- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.901
her ay bir tam veya ata altına girdik de olsun bitsinSelam kızlar.suzlere birşey danisacam.ama önce eşimden bahsedeyim azıcıkasla birikim yapmayı sevmez.iki kurusu olsun.
hadi şunu alalım bunu yiyelim derbir de tüm sülalesi eşimi maddi yönden hep somurmus ve hala cabalari var bu yönde. Aylık on bin gibi bı gelirimiz var simdi ben eşimden gizli onun kartından aylık 250 TL ye altın alıyorum.kendi hesabımdan da bir gram altın.almaya baskadim. Ve şimdi asıl sorum şu: bugün eşime dedim ki apartmandaki hanimlarla güne gircem ve gram altın diye sayısını kaç desem ve yalanım ortaya cikarmi not 4 yıl olacak çalışıyoruz ikimizinde kenarda bı kuruşu yok.cok şükür borcumuz da yok.
sizde hoşgeldiniz...
Turtisim geldim, durumu ozetledim ve gidiyorumKaçaklar toplanin bakalım neredesiniz
K kahvemsi mutluluk
@mavimli
@okyonus
@babyloading87
@asivemai
@planli
Canim hosgeldin özlüyoruz ya yetti gariSelam kızlar, yine çok ara verdim ve özledim sizi.
Günlerim çok yoğun geçiyor, plaza hanfendisi olmayı böyle hayal etmemiştim ben. Birkaç beden büyük geldi bana ortam ve işler.
Ama kahvemsinin kitabında başarısızlık yazmaz. Çünkü bir oğlak kadını her şeyi başarırbu da açığı kapatmak için daha çok çalışmak demek. Haziran itibari ile artık tam düzenim olacak diye planlıyorum.
İlk üç aylık dönemdeki çalışmalarım için odul kazandim bu arada. Ama yetmez amacım en yüksek prim hedefine ulaşmak.
Cok gecmis olsun canimİyi akşamlar kızlar.
Boynum ve sırtım tutuldu,RoboCop gibi geziyorum
Ciddi ağrı yapıyor yahu. İlaç aldım, ısı bandı yapıştırdım. Bir kaç günden önce geçmez sanırım.
Hoşgeldin canım .Selam kızlar, yine çok ara verdim ve özledim sizi.
Günlerim çok yoğun geçiyor, plaza hanfendisi olmayı böyle hayal etmemiştim ben. Birkaç beden büyük geldi bana ortam ve işler.
Ama kahvemsinin kitabında başarısızlık yazmaz. Çünkü bir oğlak kadını her şeyi başarırbu da açığı kapatmak için daha çok çalışmak demek. Haziran itibari ile artık tam düzenim olacak diye planlıyorum.
İlk üç aylık dönemdeki çalışmalarım için odul kazandim bu arada. Ama yetmez amacım en yüksek prim hedefine ulaşmak.
Geçmiş olsun canım, sicak iyi gelir.İyi akşamlar kızlar.
Boynum ve sırtım tutuldu,RoboCop gibi geziyorum
Ciddi ağrı yapıyor yahu. İlaç aldım, ısı bandı yapıştırdım. Bir kaç günden önce geçmez sanırım.
Iyi akşamlar cnm,bir o kadar da ben harcadim.Iyi aksamlar kızlar
Kahvaltıdan sonra markete gittim 700tl harcamışım
Sonra temizliğe giristim aksami ettim. Yemek bulasik derken bu saat oldu yeni oturdum.
Yaşasın yarin pazartesi
HoşgeldinizSelam kızlar.suzlere birşey danisacam.ama önce eşimden bahsedeyim azıcıkasla birikim yapmayı sevmez.iki kurusu olsun.
hadi şunu alalım bunu yiyelim derbir de tüm sülalesi eşimi maddi yönden hep somurmus ve hala cabalari var bu yönde. Aylık on bin gibi bı gelirimiz var simdi ben eşimden gizli onun kartından aylık 250 TL ye altın alıyorum.kendi hesabımdan da bir gram altın.almaya baskadim. Ve şimdi asıl sorum şu: bugün eşime dedim ki apartmandaki hanimlarla güne gircem ve gram altın diye sayısını kaç desem ve yalanım ortaya cikarmi not 4 yıl olacak çalışıyoruz ikimizinde kenarda bı kuruşu yok.cok şükür borcumuz da yok.
Hoş buldumHoşgeldiniz
Birikim sevmeyen, har vurup harman savurani ya borca sokacaksin ya da tam miktarı söylemeden birikim yapacaksin.
Bende her ay yarim yada tam altin al derim.
Giderlere de bağlı tâbi.
Miktarını söylemezsen sorun eder mi,gizli olduğunda problem çıkar mi onu bilemem ama.
Bizde ben bakiyorum o konulara
Miktarını bilme,sormaz,merak etmez brnde söylemem.
Söylesem de gerçeği olmayabilir söylediğim miktar
Yoksa harcayacak yer bulabilir.
Ben hedef koyardım kendim için. Mesela çocuk varsa eğitim hesabı,ev alınacaksa ona birikim,acil durum parası vs. diye. Yalanın ömrü kısa olur,güven sarsar sonradan. Tavsiye etmem.Hoş buldumHiç bilmiyorum sorun olurmu olmazda parasını o verecek kafadan 7 kişiyiz desem mesela.7 ay olur bu da 7 gram demek
Sağol arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?