- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.921
Nora muhteşem, afiyet olsun.geldim çok kolay ve güzel oldu.
Valide den çıkınca kaynıma uğradık Dükkana gene bize künefe pişirdi.orda yedik kalanını da eve getirdim.
Etli ekmek lerin resimleri ni atmış kaynım a eşim hemen de geldi yedik.
Şimdi kuşburnu çayı ile künefe vakti
5;kg verdim dikkat ediyorum ama aç kalmadan.
işyeri yemekleri facia,bide günlük 10 bin adım minimum atıyorum.ekmeği sade ve kahvaltıda tüketimde gitti kilolar ama 5 6 kg daha versem iyi olur.
inanlar çok aç gözlü hakikaten.1 yıl önce beğendiğim 300 binlik araziye 700 bin fiyat yazmışlar. E yuh,bunun bir kontrol mekanizması yok mu ya. Haksiz kazanç resmen. Gerçi insanlar da salak değil almazlar,bekletir elinde. Pandemi iyi bahane oldu bu açgözlü tayfasina.
Net okuyamadım 2 gündür canım.Colombre kuzum geçmiş olsun
geçen sordum hangi şehirde sin görmedin sanırım
ben geç geldim topiğe ama
yıl sonuna kadar hedefim
30 gr altın
10 bin tl para olsun hedefim
Canım kaynım J.....o olan markanın şubesini açtı.Nora muhteşem, afiyet olsun.
O künefenin tarifini rica edeceğim.
Ne güzel yerdesin ohhh misss.Net okuyamadım 2 gündür canım.
Balıkesir deyim ben,yazmıştım önceden de.
Hedefin de hayırlı olsun,güzel yerlere harcansin inşallah.
Haklısın fakat hiç birikim yapmayı sevmiyor.malesf çocuk yok çok istiyoruz orası ayrıBen hedef koyardım kendim için. Mesela çocuk varsa eğitim hesabı,ev alınacaksa ona birikim,acil durum parası vs. diye. Yalanın ömrü kısa olur,güven sarsar sonradan. Tavsiye etmem.
Gelir gider hesabını siz üstlenseniz, madem kendisi ilgisiz,bu ayki kalan bütçe bu deyip ,geri kalan belli bir miktarı değerlendirseniz olmaz mı.Haklısın fakat hiç birikim yapmayı sevmiyor.malesf çocuk yok çok istiyoruz orası ayrıörnek verim 800 TL bı ayakkabı alır bana hiç acımz ama bı çeyrek al kenara koy desem asla almaz.mesrla onun hesebindan 250 TL kesiliyor bıc farkında bile değil. Paranın hesabını bilmez.
Başka seçenek kalmiyo gibi
Başta ona verdim sorumluluğu.kira mutfak giyim faturalar evin tüm ihtiyaçları onda zaten benim maaşıma karışmaz ben tüp bebek için biriktiriyorum maaşın bı kısmınıGelir gider hesabını siz üstlenseniz, madem kendisi ilgisiz,bu ayki kalan bütçe bu deyip ,geri kalan belli bir miktarı değerlendirseniz olmaz mı.
Bazı insanlara birikim gereksiz geliyor,oysa ekonominin hali ortada. Kimsenin işi garanti değil aslında. Aklı olan geleceğe yatırım yapar.
İnşallah sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza.Başta ona verdim sorumluluğu.kira mutfak giyim faturalar evin tüm ihtiyaçları onda zaten benim maaşıma karışmaz ben tüp bebek için biriktiriyorum maaşın bı kısmını
Geri kalan da bir gram altın alıyorum işte anca
Amin inşallahİnşallah sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza.
iyi dayaniyorsun bu tempoya canimSelam kızlar, yine çok ara verdim ve özledim sizi.
Günlerim çok yoğun geçiyor, plaza hanfendisi olmayı böyle hayal etmemiştim ben. Birkaç beden büyük geldi bana ortam ve işler.
Ama kahvemsinin kitabında başarısızlık yazmaz. Çünkü bir oğlak kadını her şeyi başarırbu da açığı kapatmak için daha çok çalışmak demek. Haziran itibari ile artık tam düzenim olacak diye planlıyorum.
İlk üç aylık dönemdeki çalışmalarım için odul kazandim bu arada. Ama yetmez amacım en yüksek prim hedefine ulaşmak.
sagol canim
gecmis olsun canimİyi akşamlar kızlar.
Boynum ve sırtım tutuldu,RoboCop gibi geziyorum
Ciddi ağrı yapıyor yahu. İlaç aldım, ısı bandı yapıştırdım. Bir kaç günden önce geçmez sanırım.
madem bonkör, arada bir bilezik aldirdir, cok begendim diyerekHaklısın fakat hiç birikim yapmayı sevmiyor.malesf çocuk yok çok istiyoruz orası ayrıörnek verim 800 TL bı ayakkabı alır bana hiç acımz ama bı çeyrek al kenara koy desem asla almaz.mesrla onun hesebindan 250 TL kesiliyor bıc farkında bile değil. Paranın hesabını bilmez.
Başka seçenek kalmiyo gibi
GünaydınGünaydın kızlarhayırlı haberler alacağımız, sağlıklı, huzurlu ve bereketli bir hafta olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?