Nora muhteşem, afiyet olsun.
O künefenin tarifini rica edeceğim.
 
inanlar çok aç gözlü hakikaten.
1 senede çiftlerini yenilemiştir belki
 
Colombre kuzum geçmiş olsun
geçen sordum hangi şehirde sin görmedin sanırım

ben geç geldim topiğe ama
yıl sonuna kadar hedefim
30 gr altın
10 bin tl para olsun hedefim
Net okuyamadım 2 gündür canım.
Balıkesir deyim ben,yazmıştım önceden de.
Hedefin de hayırlı olsun,güzel yerlere harcansin inşallah.
 
Ben hedef koyardım kendim için. Mesela çocuk varsa eğitim hesabı,ev alınacaksa ona birikim,acil durum parası vs. diye. Yalanın ömrü kısa olur,güven sarsar sonradan. Tavsiye etmem.
Haklısın fakat hiç birikim yapmayı sevmiyor.malesf çocuk yok çok istiyoruz orası ayrı örnek verim 800 TL bı ayakkabı alır bana hiç acımz ama bı çeyrek al kenara koy desem asla almaz.mesrla onun hesebindan 250 TL kesiliyor bıc farkında bile değil. Paranın hesabını bilmez.
Başka seçenek kalmiyo gibi
 
Gelir gider hesabını siz üstlenseniz, madem kendisi ilgisiz,bu ayki kalan bütçe bu deyip ,geri kalan belli bir miktarı değerlendirseniz olmaz mı.
Bazı insanlara birikim gereksiz geliyor,oysa ekonominin hali ortada. Kimsenin işi garanti değil aslında. Aklı olan geleceğe yatırım yapar.
 
Başta ona verdim sorumluluğu.kira mutfak giyim faturalar evin tüm ihtiyaçları onda zaten benim maaşıma karışmaz ben tüp bebek için biriktiriyorum maaşın bı kısmını
Geri kalan da bir gram altın alıyorum işte anca
 
Bir de çocuk demek masraf demek, anne karnına düşmeden düşünmeye başlıyorsun. Doktoru, vitaminleri,kontrolleri,a dan Z ye çeyiz düzer gibi alınan eşyaları,akla gelmeyen ihtiyaçları. Anne sütü almazsa mama masrafı ise dudak uçuklatir.ki bunlar devede kulak. Ben sadece büyük kızıma 1 asgari maaş harcıyorum eğitimi için. buradan pay biçin. Eşiniz bekar gibi yaşamayı bırakmalı artık 4 sene olmuş. Allah'tan akıllı eşi var,bahtlı adam.
 
İnşallah sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza.
 
Kaçan uykuların şerefine Merhaba
bir tek İngilizce açıklamamıştı çok üzgünüm
46 almış nedir ya 46
ortalama 5 puan düşmüş 81 di 76 olmuş
20 dakika da çıkarsan bütün sınavalrdan 40 dk hakkın varken olacağı bu
ben şimdi napayım
hocasına mı yazayım
bir karışıklık yoktur dimi ya
hakikaten olan keyfim hep kaçtı
 
iyi dayaniyorsun bu tempoya canim
Dinlenmegide ihmal etme ama
 
İyi akşamlar kızlar.
Boynum ve sırtım tutuldu,RoboCop gibi geziyorum
Ciddi ağrı yapıyor yahu. İlaç aldım, ısı bandı yapıştırdım. Bir kaç günden önce geçmez sanırım.
gecmis olsun canim bende gecen öyle olmusdum fena ya
 
madem bonkör, arada bir bilezik aldirdir, cok begendim diyerek
 
Günaydin kizlar,

felaket uykusuzum. Gece 12 de uyudum, 2 de uyandim 3 den 4 de kadar full uyaniktim.1 saatde parca parca uymusum. 8 saat seminer var bugün, insallah gözlerim kapanmaz.
Esimin bugün ehliyet sinavi var, adamin sansina kar yagiyor insallah gecer.
Haftasonu cok hizli gecti, ama kizimla cok vakit gecirdim. Doya doya öptüm tüm gün
Esim bitcoindan 2000tl kazandi. Kaynima 1000€ yollamistik o bizim icin al sat yapiyor. Burda fazla vergisi varcünkü. Umarim kazanmaya devam eder. Izin paramiz ciksa oandemiden sonra, süper olur.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…