Allah'ım razı olsun inşallah.
nazlı bir insan asla değilim ama hakikaten ağrım var çok.
Bide oruca niyetlendim Rabbim yardım etsin de tutayım.
işyerinde azıtmaz inşallah hepten
krem götürücem yanıma
Nora ameliyat ne zaman, patlamış artık alınması lazım değil mi.

benimki de geçen sene 11 gün tuttu,
yaşıtlar zaten
Allah kabul etsin inşallah,
benimkine haftasonu tutturacak teyzesi...

merde çalışıyor sun canım

Ekliyorum bereketli olsun cnm.

Tanışalım mi,biraz kendinden bahseder misin?

Ekliyorum bereketli olsun cnm.

Tanışalım mi,biraz kendinden bahseder misin?
Selam cnim ağustosta 40 olacam ve agostista 4 yıl olacak evleneli, çocuğum yok maalesef özel eğitim ogretmeniyim.izmirde yaşıyorum, eşim gıda mühendisi bı fabrijada çalışıyor.ikimizde birikim yapmayı bilmeyiz düğün takılarını bile değerlendiremedik.altinlar dışında sadece 20bin Euro takılmıştı ama elde var sıfır.son bir yıldır ben ufak ufak birikim yapmaya başladım.simdi sizlerle beraber hedef koyarak birikim yapacam inşallah

Hoşgeldin tekrar aramiza,ortalama yaslarimiz hep bu araliklarda:) dönüm noktası da diyebiliriz 30dan sonrasi için.
Rabbim hayirli zamanda isteyen herkese sana da evlât versin inş.
Izmir güzel şehir ayrica.
Birikim yapmanin önemini en çok da şu pandemide anladik.

Bir arkadaşım covid olmuş, biraz önce aradım.
Öyle kötü geliyordu sesi tüylerim diken diken oldu.
Bir an hatirladim kendimi.
Psikolojim çökmüştü resmen.
Tat koku kaybı da varmış, eklemlerimin her biri ağrıyor dedi öylede kıpır kıpır bir insan.
Şu mübarek günlerinyüzü suyu hürmetine tez zamanda azalip da bitsin artik

oysss büyümüsde yanliz gidermis

hic ni düzelme yok canim? Benimki 3 günden sonra gecmisdi sükür

allah gönlüne göre, saglikli, hayirli evlat verir insallah canim.
Ben 42 yasinda anne oldum. Benden sonra anne olanlarida cok gördüm. Stresse sokma kendini, halen cok zamanin var.

Kizlar su alinti olayini birtürlü sevemedim tek tek cevab yazdim
Oruclu olanlar: Allah kabul etsin canlar.
Dün baya harektli gecdi günümüz. Esim anahtari evde unutdu, ben seminerdeydim, kizim komsumda Neyse bi arkadas arabayla benim oldugum yere geldi anahtari esime götürdü. Komsum sagolsun hem kizimi hem onu misafir etmis. Aksam ilk isim komsuya yedek anahtari vermek oldu
Esim malesef sinavi yine gecemefi. Artik aksam ne kadar yorgun göründüysem, komsum uzun izun sarildi bana, üzme kendini fiye Seviyorum komsumu ya Sana yemek pisireyim mi diyede aradi bide telefonla sonradan
Bugün esim hepimizeyemek pisircekti, hep beraber yemek yiyelim dedik. Ben yine gec ciktim isden, siz baslayin dedim, ben sonradan katilirim diye.
O eve tasinmakla ne kadar iyi etdigimizi gercekten dün yine anladim.

allah gönlüne göre, saglikli, hayirli evlat verir insallah canim.
Ben 42 yasinda anne oldum. Benden sonra anne olanlarida cok gördüm. Stresse sokma kendini, halen cok zamanin var.
Canım çok sağol inşallah amin burası bereketli gelir her anlamda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…