- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.961
Ekliyorum bereketli olsun cnm.Benimde 6 aylık hedefim 12 gram altın ve 6 bn TL benide ekler sen sevinirim
Nora ameliyat ne zaman, patlamış artık alınması lazım değil mi.Allah'ım razı olsun inşallah.
nazlı bir insan asla değilim ama hakikaten ağrım var çok.
Bide oruca niyetlendim Rabbim yardım etsin de tutayım.
işyerinde azıtmaz inşallah hepten
krem götürücem yanıma
canım bugun hoca ile konuşucam en geç haftaya olurum gibi.Nora ameliyat ne zaman, patlamış artık alınması lazım değil mi.
benimki de geçen sene 11 gün tuttu,Selamlar arkadaşlar,hayırlı ramazanlar hepinize
Küçük kuzumla kalktık sahura. Geçen sene 10 gün tutabilmişti bu sene tam tutmak istiyormuş
Bugün ramazan kolisi işlerini hallederim,3 gündür ağrıdan evden çıkamadım. Ha deyince geçmiyor .
çalışıyor sun canımSelâm kızlar.
Hayirli ramazanlar olsun inşallah.
Cümbür cemaat uyandik sahura sabah kahvalti hazirladik, rabbim kolaylığını verir inş.
Büyük oğlumu dün sabah okula gitmesi için durağa çıkardım.
Bu sabah gelmemi ister misin yoksa kendin gidebilecek misin dedim, giderim dedi.
Ama vesveseli ana durur mu çocuğu gönderdikten sonra takildim peşine
Haberi yok tâbi.
Biraz böyle deneyeceğim artik alışsın ufaktan.
Bindi gitti bende sakince döndüm eve,gelir artik birazdan.
Yatıp uyudum sonra, uykumu da almışım.
Öğlenden sonra işe gideceğim zaten.
Özel sektördeyim nora.merde
çalışıyor sun canım
Allah yardimcin olsun canım, patlayinca daha da ağrı olur dimigünaydın kızlar
hayırlı ramazanlar
çok seviniyorum Ramazan geldi diye
Bir okadar da korkuyorum
Sahurda Ağrı kesici içtim
İnşallah kolay geçer
çok çok ağrılı olveriAllah yardimcin olsun canım, patlayinca daha da ağrı olur dimi
Ekliyorum bereketli olsun cnm.
Tanışalım mi,biraz kendinden bahseder misin?
Selam cnim ağustosta 40 olacam ve agostista 4 yıl olacak evleneli, çocuğum yok maalesefEkliyorum bereketli olsun cnm.
Tanışalım mi,biraz kendinden bahseder misin?
Hoşgeldin tekrar aramiza,ortalama yaslarimiz hep bu araliklarda:) dönüm noktası da diyebiliriz 30dan sonrasi için.Selam cnim ağustosta 40 olacam ve agostista 4 yıl olacak evleneli, çocuğum yok maalesefözel eğitim ogretmeniyim.izmirde yaşıyorum, eşim gıda mühendisi bı fabrijada çalışıyor.ikimizde birikim yapmayı bilmeyiz düğün takılarını bile değerlendiremedik.altinlar dışında sadece 20bin Euro takılmıştı ama elde var sıfır.son bir yıldır ben ufak ufak birikim yapmaya başladım.simdi sizlerle beraber hedef koyarak birikim yapacam inşallah
Tenkyu bebisimBereketli olsun cancazim
bugün cok yorucuydu, cok fazla detail bilgisi yüklediler bize bugün. Ama ben bu isi simdiden seviyorum sankigünaydın kuzum
nasıl gidiyor işin
bereketli olsun canimGunaydin
Hayirli Ramazanlar Kizlar
karamelli_turta canim bana nisan ayı için 5gr eklermisin.
Yarin faizler aciklanicak bugun almakla iyimi ettim kotumu ettim bilemedimki
oysss büyümüsde yanliz gidermisSelâm kızlar.
Hayirli ramazanlar olsun inşallah.
Cümbür cemaat uyandik sahura sabah kahvalti hazirladik, rabbim kolaylığını verir inş.
Büyük oğlumu dün sabah okula gitmesi için durağa çıkardım.
Bu sabah gelmemi ister misin yoksa kendin gidebilecek misin dedim, giderim dedi.
Ama vesveseli ana durur mu çocuğu gönderdikten sonra takildim peşine
Haberi yok tâbi.
Biraz böyle deneyeceğim artik alışsın ufaktan.
Bindi gitti bende sakince döndüm eve,gelir artik birazdan.
Yatıp uyudum sonra, uykumu da almışım.
Öğlenden sonra işe gideceğim zaten.
hic ni düzelme yok canim? Benimki 3 günden sonra gecmisdi sükürSelamlar arkadaşlar,hayırlı ramazanlar hepinize
Küçük kuzumla kalktık sahura. Geçen sene 10 gün tutabilmişti bu sene tam tutmak istiyormuş
Bugün ramazan kolisi işlerini hallederim,3 gündür ağrıdan evden çıkamadım. Ha deyince geçmiyor .
allah gönlüne göre, saglikli, hayirli evlat verir insallah canim.Selam cnim ağustosta 40 olacam ve agostista 4 yıl olacak evleneli, çocuğum yok maalesefözel eğitim ogretmeniyim.izmirde yaşıyorum, eşim gıda mühendisi bı fabrijada çalışıyor.ikimizde birikim yapmayı bilmeyiz düğün takılarını bile değerlendiremedik.altinlar dışında sadece 20bin Euro takılmıştı ama elde var sıfır.son bir yıldır ben ufak ufak birikim yapmaya başladım.simdi sizlerle beraber hedef koyarak birikim yapacam inşallah
Canım çok sağol inşallah aminallah gönlüne göre, saglikli, hayirli evlat verir insallah canim.
Ben 42 yasinda anne oldum. Benden sonra anne olanlarida cok gördüm. Stresse sokma kendini, halen cok zamanin var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?