- 21 Eylül 2009
- 9.863
- 10.314
- 773
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #80.001
nasılsın canımSlm kızlar
Hayırlı ramazanlar
Bu aralar 450 460 arası gidip geliyorarkadaşlar bir soru sormaya geldim altın alınır mı bu seviyeden 458 olmuş 452 ye falan tekrar düşer mi kapanışta yarın
bir miktar para geçti elime de alma hedefim vardı sabah 450ydi işngüç uğraşırken 458 olmuş biraz düşerse alayım çok teşekkür ederimBu aralar 450 460 arası gidip geliyor
Uzun vadede alacaksanız alın. İllaki yukselecek Alınan alınmış oluyor Ytd.
İlle alacaksanız fiyata bakmayın. Ben öyle yapıyorum. Amaç eldeki paranın değeri düşmesin. Ytd.bir miktar para geçti elime de alma hedefim vardı sabah 450ydi işngüç uğraşırken 458 olmuş biraz düşerse alayım çok teşekkür ederim
Ramazan böyle geçer büyük ihtimalle.Bu arada esnek çalışmaya gectik ben yarım gün gideceğim yine. En azından yemekler ve dinlenme için epey süre oluyor. Cok halsiz kalıyorum. Bi saatten sonra iyi oldu benim icin
Bana da öyle geliyorRamazan böyle geçer büyük ihtimalle.
Okul falan da açılmaz gibi geliyor.
Bereketli olsunSelam arkadaşlar nasılsınız. bugün eşim bir gtam altın alacak iş cikisi .otomatik talimatla bankadan bir gram aldım bende bugün.
Allah kabul etsin canım. Bu hafta biz de vereceğiz inşallah.Selam kizlar
Maaşlar yattı ve bitti
Zekat ve fitremi verdim Allah kabul ederse
İftara da yogurt çorbası dolma ve yaprak sarma yaptim yanına yoğurt tursu yeter tatlı olarak balparmak tatlısı var dünden
Ben bugun sahuru 3 hurma 1 incir 2 cevizle yaptim. Midem çok rahatladi tavsiye ederim. Çokta acıkmadım.
Kendi benim yaptığımı beğenmedi.iki gün sonra kendi yaptı onunkide güzel olmadı acaba bişey mi var dedik tesadüf belkideYemek kötü oldu deyinceKokusu kötü geldi anladım. Beğenmeyen kendi mi yapsa acaba. En ünlü aşçılar erkek değil mi.
Evet unutmuşum küçük kasede yogurt yedim 4 yada 5 kasik kadarBereketli olsun
Allah kabul etsin canım. Bu hafta biz de vereceğiz inşallah.
Ne güzel hafif sahur menüsü olmuş. 2 kaşık ev yoğurdu da eklesen daha tok tutar mı acaba.
bereketli olsun canimSelam arkadaşlar nasılsınız. bugün eşim bir gtam altın alacak iş cikisi .otomatik talimatla bankadan bir gram aldım bende bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?