selam kızlar ben geldim
bu akşam artık Ameliyat günüm belli oldu,
haftaya Çarşamba nasipse inşallah.
Biraz ağrım oldu iftara yakın ama hamdolsun sonra geçti...
hem başım hem boynum.

Ağrı kesiciler sağolsun.
Özel sigorta karşıladı Ameliyat ı,sadece 2000 civarı Doçent farkı ödeyecek mişim...
olsun, öderiz...

12.30 gibi eve geldim
az oturmadan hemen hamur yoğurdum
az kıyma ve haşlamış patatesim vardı,biraz da kaşar rendeledim...
Sade kaşarlı,sade kıymalı,patatesli, patatesli kaşarlı, kaşarlı kıymalı pideler yaptım sahura ,çay da demliyorum yeter,
gene biraz ağrım var,
herkese hayırlı sahurlar

Selam kizlar
Maaşlar yattı ve bitti
Zekat ve fitremi verdim Allah kabul ederse
İftara da yogurt çorbası dolma ve yaprak sarma yaptim yanına yoğurt tursu yeter tatlı olarak balparmak tatlısı var dünden
Ben bugun sahuru 3 hurma 1 incir 2 cevizle yaptim. Midem çok rahatladi tavsiye ederim. Çokta acıkmadım.

arkadaşlar bir soru sormaya geldim altın alınır mı bu seviyeden 458 olmuş 452 ye falan tekrar düşer mi kapanışta yarın
Bu aralar 450 460 arası gidip geliyor
Uzun vadede alacaksanız alın. İllaki yukselecek Alınan alınmış oluyor Ytd.

Bu aralar 450 460 arası gidip geliyor
Uzun vadede alacaksanız alın. İllaki yukselecek Alınan alınmış oluyor Ytd.
bir miktar para geçti elime de alma hedefim vardı sabah 450ydi işngüç uğraşırken 458 olmuş biraz düşerse alayım çok teşekkür ederim

İyi akşamlar kızlar.
Çorba,kavurma,pilav,hoşaf vardı bu akşam iftarda. Tatlı olarak da irmikli muhallebi ile kadayıf var. Kendime höşmerim aldım,2 iftarda yedim hemen şiştim tabii. İrmik var içinde. Canımız bir şey de çekemiyor yav. Hemen bir tepki vücuttan.
Öğleden sonra gitti benim oruç,izine ayrıldım. Bir kere iftara beş dakika varken olmuştu, ya sabır dedik oturduk tabii,ne yapacan başka.

bir miktar para geçti elime de alma hedefim vardı sabah 450ydi işngüç uğraşırken 458 olmuş biraz düşerse alayım çok teşekkür ederim
İlle alacaksanız fiyata bakmayın. Ben öyle yapıyorum. Amaç eldeki paranın değeri düşmesin. Ytd.

Bu arada esnek çalışmaya gectik ben yarım gün gideceğim yine. En azından yemekler ve dinlenme için epey süre oluyor. Cok halsiz kalıyorum. Bi saatten sonra iyi oldu benim icin
Ramazan böyle geçer büyük ihtimalle.
Okul falan da açılmaz gibi geliyor.

Selam arkadaşlar nasılsınız. bugün eşim bir gtam altın alacak iş cikisi .otomatik talimatla bankadan bir gram aldım bende bugün.
Bereketli olsun
Allah kabul etsin canım. Bu hafta biz de vereceğiz inşallah.
Ne güzel hafif sahur menüsü olmuş. 2 kaşık ev yoğurdu da eklesen daha tok tutar mı acaba.

Yemek kötü oldu deyince Kokusu kötü geldi anladım. Beğenmeyen kendi mi yapsa acaba. En ünlü aşçılar erkek değil mi.
Kendi benim yaptığımı beğenmedi.iki gün sonra kendi yaptı onunkide güzel olmadı acaba bişey mi var dedik tesadüf belkide

Bereketli olsun

Allah kabul etsin canım. Bu hafta biz de vereceğiz inşallah.
Ne güzel hafif sahur menüsü olmuş. 2 kaşık ev yoğurdu da eklesen daha tok tutar mı acaba.
Evet unutmuşum küçük kasede yogurt yedim 4 yada 5 kasik kadar

Selam kizlar,
tüm günüm yine seminarda gecdi. Beynimde kanunlar dönüyor, hepsini birbirine karistiriyorum artik haftasonu bi tekrarlamam gerek kesinlikle.
Uykusuzluk fena sekilde zorluyor beni. Günü resmen 2 red bull ve saat basi bir kahveyle kurtariyorum.
Kizim öglen uyumayinca aksam 9 da uyudu, bende tam dalacakken komsu aradi, gittim ona birseyde yardimci oldum ve tabiki uykum kacdi.
Allahdan yarin cuma, biraz erken cikacagim.
500€ eksige girmisiz bu ay. Yarin ek hesaptan para aktarmam gerek. Ihtiyaclarda bitmiyor ayni zamanda. Is icin biraz daha kiyafete ihtiyacim var, kizin odasina bir iki raf almaliyiz, esim tekrardan ehliyet sinavina girecek. Berden baksan yine bi 500€ harcama bizi bekliyor. bi türlü bi düzelemedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…