hoşgeldiniz
geç olsun da güç olmasın
hayırlısı olsun birikimleriniz

yemekte
oruç açmak için zeytin hurma, kaşar su
çorba bulgur pilavı patatesli kuru tavuk
salata yoğurtelma vardı
3 bardak su zeytin hurma
salata tavuk yedim ekmek yemedim
koca 2 bardak limonlu çay içtim
biraz kitap okudum biraz arkadaşlarla gülüştük
Allah hepimizin orucunu kabul etsin...
Rabbim korktuğumdan uğramadı beni tutabildim orucumu

Hepimizin orucu kabul olsun inşallah arkadaşlar.
Fırında pide sırasına girip beklemek çocukluğuma götürdü bugün beni. Nostalji yaşadım,ne güzel günlerdi be. O komşuluklar, dayanışma,kimde ne varsa onu paylaşmak. Dünyanın son güzel zamanlarını görmüş nesiller biziz sanırım. Bizim çocuklarımıza pek de bir şey kalmadı. Aileden ne alırlarsa o. Toplumun verecek değerleri yok artık.

bu arada mart ayında 300 tl biriktirebildim ama nisan için 1 gr yazarsan sevinirim canım

herkese hayırlı ramazanlar canlarım rabbim oruçlarımız kabul eylesin inşallah.Bayrama kavuştursun (amin).
İftar yemeğimiz(dün)
ıspanak -- karnıbahar kızartması -- yoğurt pek bişeyler yenmedi bizde sanırım ilk gün diye:)
bugün de
et ızgara--pilav--çorba--salata--ayran

Selamlar güzeller
Bugün biraz ev temizleme, düzenleme,toz almayla geçti. Devam ettiğim hatimim ve çektiğim tesbihlerim var,onlarla uğraşıyorum gün içinde. Küçüğün derslerini de takip ediyorum bir yandan. Yaş itibariyle kaytarmaya meyilli oluyorlar. Bunaldı çocuklar, onlara da hak veriyorum.
Akşama tarhana çorbası,karışık dolma,pide, yoğurt, turşu var. Tatlı olarak kaymaklı kadayıf var.
Büyük kızımın matematik netleri düzenli artış gösterdi,çok seviniyoruz. Özel öğretmen gerekliymiş bize. Bayağı zor ikna ettim,keşke daha önce başlasaymışım diyor şimdi. Ergen işte,her şeyin doğrusunu onlar biliyor.

Maşallah ona, çok da güzel geçecek sınavı Allahın izniyle

Allah kabul etsin

Maşallah ona, çok da güzel geçecek sınavı Allahın izniyle

Allah kabul etsin
Amin koalacim. Çocuklar pandemide çok demoralize oldular. Üni kazanıp gidememek falan. Hayaller hep yarım. En çok çocuk ve gençlere üzülüyorum. Biz doyasıya yaşadık her şeyi.

Yatamadım ortalık toparlamak tam zamanlı iş Ben de dağınıklığı hiç sevmem. Evdekiler yatacak ki benim mesai bitsin. Ben yatarım davulcu gelir. İmsak 5 te adam 2.20 de bizim kapının önünde. Börek baklava mı açacağız sahura,bu ne geniş hazırlanma imkanı sunmadir ey davulcu. Bir de gitmiyor mübarek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…