- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #80.021
Ne hatirladimYatamadımortalık toparlamak tam zamanlı iş Ben de dağınıklığı hiç sevmem. Evdekiler yatacak ki benim mesai bitsin. Ben yatarım davulcu gelir. İmsak 5 te adam 2.20 de bizim kapının önünde. Börek baklava mı açacağız sahura,bu ne geniş hazırlanma imkanı sunmadir ey davulcu. Bir de gitmiyor mübarek.
Hayirlisi olsun canım.selam kızlar ben geldim
bu akşam artık Ameliyat günüm belli oldu,
haftaya Çarşamba nasipse inşallah.
Biraz ağrım oldu iftara yakın ama hamdolsun sonra geçti...
hem başım hem boynum.
Ağrı kesiciler sağolsun.
Özel sigorta karşıladı Ameliyat ı,sadece 2000 civarı Doçent farkı ödeyecek mişim...
olsun, öderiz...
12.30 gibi eve geldim
az oturmadan hemen hamur yoğurdum
az kıyma ve haşlamış patatesim vardı,biraz da kaşar rendeledim...
Sade kaşarlı,sade kıymalı,patatesli, patatesli kaşarlı, kaşarlı kıymalı pideler yaptım sahura ,çay da demliyorum yeter,
gene biraz ağrım var,
herkese hayırlı sahurlar
Eskiden, biz çocukken ramazanlar bayramlar bile daha güzeldi..Hepimizin orucu kabul olsun inşallah arkadaşlar.
Fırında pide sırasına girip beklemek çocukluğuma götürdü bugün beni. Nostalji yaşadım,ne güzel günlerdi be. O komşuluklar, dayanışma,kimde ne varsa onu paylaşmak. Dünyanın son güzel zamanlarını görmüş nesiller biziz sanırım. Bizim çocuklarımıza pek de bir şey kalmadı. Aileden ne alırlarsa o. Toplumun verecek değerleri yok artık.
Bereketli olsun cnmmbu arada mart ayında 300 tl biriktirebildimama nisan için 1 gr yazarsan sevinirim canım
Bereketli olsun inş.Selam arkadaşlar nasılsınız. bugün eşim bir gtam altın alacak iş cikisi .otomatik talimatla bankadan bir gram aldım bende bugün.
Allah kabul etsin canom.Selam kizlar
Maaşlar yattı ve bitti
Zekat ve fitremi verdim Allah kabul ederse
İftara da yogurt çorbası dolma ve yaprak sarma yaptim yanına yoğurt tursu yeter tatlı olarak balparmak tatlısı var dünden
Ben bugun sahuru 3 hurma 1 incir 2 cevizle yaptim. Midem çok rahatladi tavsiye ederim. Çokta acıkmadım.
Asmincim tekrar tekrar denesin eşin, şimdi değilse sonrakinde olur illaki olacakSelam kizlar,
tüm günüm yine seminarda gecdi. Beynimde kanunlar dönüyor, hepsini birbirine karistiriyorum artikhaftasonu bi tekrarlamam gerek kesinlikle.
Uykusuzluk fena sekilde zorluyor beni. Günü resmen 2 red bull ve saat basi bir kahveyle kurtariyorum.
Kizim öglen uyumayinca aksam 9 da uyudu, bende tam dalacakken komsu aradi, gittim ona birseyde yardimci oldum ve tabiki uykum kacdi.
Allahdan yarin cuma, biraz erken cikacagim.
500€ eksige girmisiz bu ay. Yarin ek hesaptan para aktarmam gerek. Ihtiyaclarda bitmiyor ayni zamanda. Is icin biraz daha kiyafete ihtiyacim var, kizin odasina bir iki raf almaliyiz, esim tekrardan ehliyet sinavina girecek. Berden baksan yine bi 500€ harcama bizi bekliyor.bi türlü bi düzelemedik.
Bir oglak kadini olarak ben de üzerime alayim bariHoşgeldin canım .
Diyene kadar ,
Ve hemen kaçtı
Bir oğlak kadınının başaramayacağı yoktur.
Tebrik ederim ayrıca.
Kendini çok yorma,özlüyoruz seni
Al tâbi, güçlü kadınları severizBir oglak kadini olarak ben de üzerime alayim bari
Selâm mavimlim, bizde özlüyoruz hoş sohbetlerimiziSelam kizlar ben de yogun calistigimdan cok bakamiyorum buraya. Özlüyorum muhabbeti.
ooo harikasın canımGünaydin dostlar herkese iyi h sonlariramazan benim düzenimi fena sarsti siz ne durumdasıniz ☺
karamelli_turta elim bos gelmedim benim birikimime 1 adet tam altin ve 20 $ ekler misin annecigim sağolsun tam altin hediye etti iyi ki seni doğurmusum diyerek kumbaramdaki bozukluklardan 20 $ yaptim ha birde birikime dahil mi bilemem ama yüzük aldım görselini de paylasayim
Eki Görüntüle 2827719
Akilli ,hesaplı kadinlarin hâli bir başka oluyorSelam arkadaşlarbenim plan tuttu. ayda bir gram altın için 8 kişi (hayali) bir tek ev sahibiyle konuştum sağolsun hemen tamam dedi ve bı gün sonra da kapıya geldi.
Eşimde artık iyice emin oldu.her ayın on beşi alacak altını eşim, birde eşimin iş arkadaşının esiylende ortak kumpas kurdukher ayın 2 sinde 2 yüz TL diye gün 6 kişilik eşim verecek onuda.
Selâm tobosolumGünaydin dostlar herkese iyi h sonlariramazan benim düzenimi fena sarsti siz ne durumdasıniz ☺
karamelli_turta elim bos gelmedim benim birikimime 1 adet tam altin ve 20 $ ekler misin annecigim sağolsun tam altin hediye etti iyi ki seni doğurmusum diyerek kumbaramdaki bozukluklardan 20 $ yaptim ha birde birikime dahil mi bilemem ama yüzük aldım görselini de paylasayim
Eki Görüntüle 2827719
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?