Ne hatirladim
Ben çocukken daha mahalle davulcusu bizim evin önüne geldiğinde babamın ismiyle çalardı
.... abi kalk sahur vakti diye yeminle oda ışığı görmeden gitmezdi de.

Hayirlisi olsun canım.
Özel hastane,özel sigorta da var bu da iyi birşey tâbi.
Allah kabul etsin oruclarinizi.

Eskiden, biz çocukken ramazanlar bayramlar bile daha güzeldi..
bu arada mart ayında 300 tl biriktirebildim ama nisan için 1 gr yazarsan sevinirim canım
Bereketli olsun cnmm
Selam arkadaşlar nasılsınız. bugün eşim bir gtam altın alacak iş cikisi .otomatik talimatla bankadan bir gram aldım bende bugün.
Bereketli olsun inş.
Allah kabul etsin canom.
Sahur menün bu muydu
Ben sanırım açlıktan bayılırım akşama kadar .
Asmincim tekrar tekrar denesin eşin, şimdi değilse sonrakinde olur illaki olacak

Selam arkadaşlar benim plan tuttu. ayda bir gram altın için 8 kişi (hayali) bir tek ev sahibiyle konuştum sağolsun hemen tamam dedi ve bı gün sonra da kapıya geldi.
Eşimde artık iyice emin oldu.her ayın on beşi alacak altını eşim, birde eşimin iş arkadaşının esiylende ortak kumpas kurduk her ayın 2 sinde 2 yüz TL diye gün 6 kişilik eşim verecek onuda.

Günaydin dostlar herkese iyi h sonlari ramazan benim düzenimi fena sarsti siz ne durumdasıniz ☺
karamelli_turta elim bos gelmedim benim birikimime 1 adet tam altin ve 20 $ ekler misin annecigim sağolsun tam altin hediye etti iyi ki seni doğurmusum diyerek kumbaramdaki bozukluklardan 20 $ yaptim ha birde birikime dahil mi bilemem ama yüzük aldım görselini de paylasayim

ooo harikasın canım
güle güle kullan yüzüğü nü de,
Senin gibi çok zarif o da...

günaydın kızlar bugun erken kalkmadım
11 e kadar uyudum.erken uyandım ama inatla kalkmadım.
sahurda kahvaltılık ve patates li kaşar yaptım çay ile yedik.
yalnız hiç su içmedim ilaç da içmedim,
inşallah ağrım tutmaz ya...
işe arabayla gitmeyi düşünüyorum bakalım

yarın evde ilk iftarımız
kocam kuru fasulye pilav
bende körili tavuk istiyorum
sufle veya fırın sütlaç istedim kocamdan

Akilli ,hesaplı kadinlarin hâli bir başka oluyor

Selâm tobosolum
Oh gözlerimiz şenlendi çok zarif güle güle kullan canım, anneciğinin de kesesine bereket.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…