- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #80.201
Evet endeks coin falan hep düşüşte...Orda öyle kalsın bakalım dedim...Selam canim basiniz sagolsun.
Borsada cöküste resmen bu aralar hep kirmiziama güzel alim firsati uzun vadeli icin ytd.
Evet artık marketler sokaklar tıklım tıklım. Daha çok uzun zaman bitmez diyorum...Nerelerdesin tatlum etiket atacaktım sana merak ettim.
Covid öyle çok yayıldı ki saldim çayıra misali halk kendi halinde gibi görüyorum ben artik.
Tez zamanda iyileşir yakinlarin da inş.
Aşı olmuşsun hadi hayirlisi cnm.
Sagolasin bebişim Allah razi olsun hepinizden iyi ki varsinizgeçmisi okuyamadım
herkes iyidir umarım
Ben biraz daha iyiyim ağrılarım oluyor
dün ilaç boğazıma takıldı öyle kötüydü ki,başladım ağlamaya istemsiz..
@Tobosolu Dulcinea kuzucum Rabbi m kabul etsin hayrını,Babacığının ruhu şad olsun...
Ne de güzel etmişsin...
Covidden yakınını kaybedenlere baş sağlığı dilerim,hasta olanlara da şifa
Sagolasin topragim Allah razi olsunAllah kabul etsin canim ne güzel dusunmussun
Başınız sagolsun canim
Aynen öyle penbe göyneklimKesinlikle katılıyorum kişisel mutluluğu arttırmakta birikim
Ohhh ohhhh hamarat hemserim benimSelam kızlar
Aksama domates çorbası ve pizza yapacagim cocuklar istedi
Tatli olacakta kızım hazir pasta tabanindan bir hevesle çikolatalı pasta yapti onu yiyecekler
Bugun biraz bazlama ve lavaş yapıp attim dipfrize. Tavuk durum yapacağımızda çıkarıyorum kolayca iyi oluyor.
Kışlıkları kaldıracaktım ama hava tam sıcak degil
2 hafta daha idare edip bayram,tatilinde halledeceğim o iside.
Ahahahatobosolu_dulcinea en azından ben harcamıyorum ama dediğin gibi abur cubur a esim harciyor.
Canım ben okulu ortamı seviyorum o yüzden evden uzak olmak güzel ama.Tabiki bu donem buyuk tehlike....
Izmit basılık beni soruyor mu
Olur alırsam pandemiden dolayı çıkamıyorum sarı kız ve diğerlerini alayım paylaşırım inşallah. Sarı kizlari değilde ziynetleei ikinci el satan bie sayfa buldum öyle belki internetten alirimSagolasin topragim Allah razi olsunsen nasilsin iyi misin bakiim eskisi kadar buralarda aktif göremiyorum ramazandan dolayi mi acaba kuzucum
Aynen öyle penbe göyneklimaldiklarinida burda bizimle paypaşirsan cok seviniriz mutluguna ortak oluruz
Ohhh ohhhh hamarat hemserim benimafiyet bal olsun bereketi bol olsum kuzucum
Ahahahaizmit i bende bilmiyorum kuzucum evle isim arasi 100 mt olunca bu corona ortaminda en yakin marketten öteye gitmiyorum
Oyle mii merak ettim canim o siteyiOlur alırsam pandemiden dolayı çıkamıyorum sarı kız ve diğerlerini alayım paylaşırım inşallah. Sarı kizlari değilde ziynetleei ikinci el satan bie sayfa buldum öyle belki internetten alirim
İkincielaltinlar instwgrmda birde wp listesine ekliyorlar oradan da çok paylaşım yapıyorlar takip ediyorum bakalım bende alacağım inşallahOyle mii merak ettim canim o siteyibende netten cok aldim altın taki küpe bileklil yüzük
Allah rahmet eylesin canimSelamlar kizlarrr ben geldim ☺hepinizin ve çocuklarinizin 23 nisan ı kutlu olsun
Cok sessiz buralar hem ramazanin hem ekonominin etkisi sanirim
Bendeniz dünden beri çok yoğundum dostlardün babamin ölüm yıldönümüydü 5 yıl gecti onsuz bugünde toprağa vermemizin yıldönümüydü
Nohutlu tavuklu pilav ve tatli yapip dağittım dün abimlere ve uzak mesafedeki tanidiklara arabayla gidip verdim bugünkü yasaklarda zor olur götürmek diye bugünde komsulara dağittim çok şükür babacığımın ruhuna gitsin inşallah
Al bendende okadar canim. Cocukla birlikte uyuyorum artikMerhaba kızlar uzaktan eğitime geçince tam oturan düzenim yine alt üst oldu. Ev ev değil çalışma yeri resmen. Okul işi eğitimler odev ev işi çocuk ben yatağı bulamıyorum bu ara sızıp kaliyorum..
Canim gecis olsun ve basiniz sagolsun. Bu bir kac günde malesef bir cok insani bas sagligi icin aramaya mecbur kaldimy Bi bitmedi su lanet virus.Teyzelerim dayım kayinvalideler ve bir çok kişi su an covid. Bir-kac yakınımızı da kaybettik malesef
Ve en acısı gerçekten son göreve bile gidememek.
Bunlar haricinde evdeyim...Pek dışarı çıkmayarak geçen 2 ayın masraf ve borçlarını kapatmaya çalışyorum...Birikim yok ama umutluyum sonraki aydan insallah...
Biraz borsaya da atıldım 2 ara bir deredemavimli .Coin i de meraktan takipteyim
Malesef duzelmedi her geçen gün kötüye gidiyor. Pandemi her sektörü vurdu. Bulsa yeni yer hemen gidecek ama yok malesefCanim gecis olsun ve basiniz sagolsun. Bu bir kac günde malesef bir cok insani bas sagligi icin aramaya mecbur kaldimy Bi bitmedi su lanet virus.
Enistemizin isi nasil oldu canim? Düzeldi mi?
Ben de uyuyakalmışım dün gece yine...Selam kizlar,
bende uykusuzluktan aksamlari kizi uyuturken uykuya kaliyorum cogu zaman. Sabahda erken kalkipseminarlarda ögrendiklerimi tekrarliyacagim, haftaya yeni seminar basliyor, birdaha zorvakit bulurum.
Bide yarin ormana yürüyüse gidecegizArtik tüm günüm oturarak gectigi icin yarin cidden baya bir yürümek istiyorum.
Bu ay baya bi masraflarimiz oldu. 500€ eksidegiz ve biraz dahada masraf yapmaliyiz bu ay. Zulamda 700€ vardi onu gelecek ayin mutfak masrafina kullanacagim. Su eksiyi kapatir en azindan. Gelecek ayda 925€ senelik tren biletimin faturasi gelecek, maasdan yine birsey kalmiyacak. Obir aya umarim cok fazla extra cikmaz artik.
Benden bu kadar bugünlük canlar. Öpüldünüz
Allah kolaylik versin insallah. Cook zor zamanlarMalesef duzelmedi her geçen gün kötüye gidiyor. Pandemi her sektörü vurdu. Bulsa yeni yer hemen gidecek ama yok malesef
Allah kabul etsin, nurlar icinde yatsin babacigin. Ben de babami kaybedeli 6 yil oluyor sanki dünmüs gibiSelamlar kizlarrr ben geldim ☺hepinizin ve çocuklarinizin 23 nisan ı kutlu olsun
Cok sessiz buralar hem ramazanin hem ekonominin etkisi sanirim
Bendeniz dünden beri çok yoğundum dostlardün babamin ölüm yıldönümüydü 5 yıl gecti onsuz bugünde toprağa vermemizin yıldönümüydü
Nohutlu tavuklu pilav ve tatli yapip dağittım dün abimlere ve uzak mesafedeki tanidiklara arabayla gidip verdim bugünkü yasaklarda zor olur götürmek diye bugünde komsulara dağittim çok şükür babacığımın ruhuna gitsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?