Evet artık marketler sokaklar tıklım tıklım. Daha çok uzun zaman bitmez diyorum...
Yorgun olunca keyifsiz de oluyorum bir türlü yazamadım cnm

Sagolasin bebişim Allah razi olsun hepinizden iyi ki varsiniz sen nasilsin bakiim agrilarin hafifledi mi daha iyi misin kuzum

Allah kabul etsin canim ne güzel dusunmussun

Başınız sagolsun canim
Sagolasin topragim Allah razi olsun sen nasilsin iyi misin bakiim eskisi kadar buralarda aktif göremiyorum ramazandan dolayi mi acaba kuzucum
Kesinlikle katılıyorum kişisel mutluluğu arttırmakta birikim
Aynen öyle penbe göyneklim aldiklarinida burda bizimle paypaşirsan cok seviniriz mutluguna ortak oluruz
Ohhh ohhhh hamarat hemserim benim afiyet bal olsun bereketi bol olsum kuzucum
Ahahaha izmit i bende bilmiyorum kuzucum evle isim arasi 100 mt olunca bu corona ortaminda en yakin marketten öteye gitmiyorum

Olur alırsam pandemiden dolayı çıkamıyorum sarı kız ve diğerlerini alayım paylaşırım inşallah. Sarı kizlari değilde ziynetleei ikinci el satan bie sayfa buldum öyle belki internetten alirim

Olur alırsam pandemiden dolayı çıkamıyorum sarı kız ve diğerlerini alayım paylaşırım inşallah. Sarı kizlari değilde ziynetleei ikinci el satan bie sayfa buldum öyle belki internetten alirim
Oyle mii merak ettim canim o siteyi bende netten cok aldim altın taki küpe bileklil yüzük

Oyle mii merak ettim canim o siteyi bende netten cok aldim altın taki küpe bileklil yüzük
İkincielaltinlar instwgrmda birde wp listesine ekliyorlar oradan da çok paylaşım yapıyorlar takip ediyorum bakalım bende alacağım inşallah

Allah rahmet eylesin canim

Merhaba kızlar uzaktan eğitime geçince tam oturan düzenim yine alt üst oldu. Ev ev değil çalışma yeri resmen. Okul işi eğitimler odev ev işi çocuk ben yatağı bulamıyorum bu ara sızıp kaliyorum..
Al bendende okadar canim. Cocukla birlikte uyuyorum artik

Canim gecis olsun ve basiniz sagolsun. Bu bir kac günde malesef bir cok insani bas sagligi icin aramaya mecbur kaldimy Bi bitmedi su lanet virus.
Enistemizin isi nasil oldu canim? Düzeldi mi?

Selam kizlar,
bende uykusuzluktan aksamlari kizi uyuturken uykuya kaliyorum cogu zaman. Sabahda erken kalkipseminarlarda ögrendiklerimi tekrarliyacagim, haftaya yeni seminar basliyor, birdaha zorvakit bulurum.
Bide yarin ormana yürüyüse gidecegiz Artik tüm günüm oturarak gectigi icin yarin cidden baya bir yürümek istiyorum.
Bu ay baya bi masraflarimiz oldu. 500€ eksidegiz ve biraz dahada masraf yapmaliyiz bu ay. Zulamda 700€ vardi onu gelecek ayin mutfak masrafina kullanacagim. Su eksiyi kapatir en azindan. Gelecek ayda 925€ senelik tren biletimin faturasi gelecek, maasdan yine birsey kalmiyacak. Obir aya umarim cok fazla extra cikmaz artik.
Benden bu kadar bugünlük canlar. Öpüldünüz

Canim gecis olsun ve basiniz sagolsun. Bu bir kac günde malesef bir cok insani bas sagligi icin aramaya mecbur kaldimy Bi bitmedi su lanet virus.
Enistemizin isi nasil oldu canim? Düzeldi mi?
Malesef duzelmedi her geçen gün kötüye gidiyor. Pandemi her sektörü vurdu. Bulsa yeni yer hemen gidecek ama yok malesef

Ben de uyuyakalmışım dün gece yine...
Yürüyüş iyi gelecektir
Hep gelecek ay umutlarıyla yaşıyoruz

Allah kabul etsin, nurlar icinde yatsin babacigin. Ben de babami kaybedeli 6 yil oluyor sanki dünmüs gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…