- 28 Mart 2020
- 6.384
- 24.792
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #80.241
İyiyim canimcim koşturup duruyorum valla ev iş cocuklar yemek ev işi telaşı arasında kayboldum saglik olsun. Sen napiosunCennetmeyvesii nasılsın ne yapiyorsun
Ayyy o ben yaaaNe doğru söyledin cnm pandemide hayat zor oldu iyice...Insan bazen hafta sonundan daha çok korkuyor yoğun ev işi olacak diye
Biran önce uyku düzenine geçersiniz umarım. Uykusuzluk çok zor canim.Günaydin kizlar,
kizim geceleri cok uyaniyor, sebebinide bulamiyorum. Eskiden araliksiz uyurduBende blylece cok uykusuz kaliyorum.
Bu hafta yine 5 gün seminar var. Keske biraz ara verseydiler, daha rahat ögrenirdik.
Aksama dogru cocuk doktorunda randevumuz var. Ikinci kene asisini alcak sipam. Onlar igne vururken onu tutmaktan nefret ediyorum, ama yapilcak birsey yok. Sagligi icin gerekiyor. Her gün disarda oyun oynuyor.
Yarin esim yine ehliyet sinavina girecek. Kizlar lütfen dua edinde bu kez gecsinde kurtulalim. O ders aldiginda veya sinava girdiginde kizi komsuma birakiyoruz mecburen. Kadin kac kez bakti, fazla oluyoruz bence artik.
Daha iyi olacaksın insallah canim. Mübarek günler hürmetine acil şifalar diliyorum.fena değil canım çok keyfim yok
genede hamdolsun
Daha da iyi olacaksin nora ilk günler zor olur tâbi ağrı fln.fena değil canım çok keyfim yok
genede hamdolsun
Asmincim eşine bol şansGünaydin kizlar,
kizim geceleri cok uyaniyor, sebebinide bulamiyorum. Eskiden araliksiz uyurduBende blylece cok uykusuz kaliyorum.
Bu hafta yine 5 gün seminar var. Keske biraz ara verseydiler, daha rahat ögrenirdik.
Aksama dogru cocuk doktorunda randevumuz var. Ikinci kene asisini alcak sipam. Onlar igne vururken onu tutmaktan nefret ediyorum, ama yapilcak birsey yok. Sagligi icin gerekiyor. Her gün disarda oyun oynuyor.
Yarin esim yine ehliyet sinavina girecek. Kizlar lütfen dua edinde bu kez gecsinde kurtulalim. O ders aldiginda veya sinava girdiginde kizi komsuma birakiyoruz mecburen. Kadin kac kez bakti, fazla oluyoruz bence artik.
bizde hafta sonu sendromu var pazartesi çiçek gibi gunİyiyim canimcim koşturup duruyorum valla ev iş cocuklar yemek ev işi telaşı arasında kayboldum saglik olsun. Sen napiosun
Ayyy o ben yaaa
Pazar gününden nefret ediyorum hiç iş bitmiyor
Tatlı benim de canım çekiyor ama yapmaya useniyorum su an. Yasak basladi alamam da oh olsun banaBu akşam menüde ciğer varay ne zamandir aklımdaydı.
Yanina salata yaparim bir de.
Tatliyi yine hazir aldim
Ben kilo verecektim diggmi
Selâm tatlum ,iftar hazırlığı var bekliyoruzSelam kızlar nasılsınız
Ben piyasa takibindeyim alırken düşsün sonra yükselsin modu
Bencede gider bir şekilde tabiki ytd..Selâm tatlum ,iftar hazırlığı var bekliyoruzsen piyasa dalgali ama artık 500e doğru gider diye tahmin ediyorum.
Tabiki tavsiyeci değilim
ytd
Yakın zamanda taşınmayacağız tatlu,cocuklari evde yalniz birakmak olmaz e buyuklerden kimse gelmez bizimle zor da olur zaten.Bencede gider bir şekilde tabiki ytd..
Sen evine ne zaman taşınacaksın
Umarim gecer kurtulur su sinavdan esin. Ne asisi oluyor senin ufaklik? Benimkiler cok uzun zamandir asi falan olmadilar, unutmuslardir asinin ne oldugunu.Günaydin kizlar,
Ya o baş ağrısı bende de var kac gündür.karamelli_turta ben de iyiyim başağrısı regl falan modu su an uzanıyorum...Haberlere bakıyorum tam kapanma ayrıntılarına...
Asmincim insallah hayırlısıyla geçer bu sefer canım.Günaydin kizlar,
arada aliyorum canim, umarim bugün gecer artik sinaviBiran önce uyku düzenine geçersiniz umarım. Uykusuzluk çok zor canim.
Esin de geçer insallah bu sefer
Komşunuz küçük bir hediye alabilirsin canim jest olur hem.
dün kene asisi oldu, doktoruna sordum. Oda ise basladigindandir diyor.Daha da iyi olacaksin nora ilk günler zor olur tâbi ağrı fln.
Asmincim eşine bol şansumarim bu kez olur.
Küçük prenses senin işe başlaman yüzünden de böyle yapiyor olabilir bu arada geçmiş olsun ona da.
Witch e katiliyorum, hediye harika bir fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?