- 28 Mart 2020
- 6.384
- 24.792
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #80.221
İyim topragim sagolasin sen nasilsinSagolasin topragim Allah razi olsunsen nasilsin iyi misin bakiim eskisi kadar buralarda aktif göremiyorum ramazandan dolayi mi acaba kuzucum
Aynen öyle penbe göyneklimaldiklarinida burda bizimle paypaşirsan cok seviniriz mutluguna ortak oluruz
Ohhh ohhhh hamarat hemserim benimafiyet bal olsun bereketi bol olsum kuzucum
Ahahahaizmit i bende bilmiyorum kuzucum evle isim arasi 100 mt olunca bu corona ortaminda en yakin marketten öteye gitmiyorum
Tesekkur ederim. Kızım yaptı bana hiç dokundurtmadi 12 yasindaEline sağlık ne güzel bende bugün yapacaktım pasta ama hazır aldım artık
Kilo vermeye de çalışıyorum ama mecburen arada kaçamak yapıyorum.
Havalarda hiç belli değil gercekren birgün yaz havası ertesi gün yağmur
Aynen oyle topragim enerjimiz düstü her alanda maalesefİyim topragim sagolasin sen nasilsin
Sanirim ramazandan dolayi biraz durgunuz
Tesekkurler kuzucumİkincielaltinlar instwgrmda birde wp listesine ekliyorlar oradan da çok paylaşım yapıyorlar takip ediyorum bakalım bende alacağım inşallah
Sagol canim benim Allah razi olsunAllah kabul etsin, nurlar icinde yatsin babacigin. Ben de babami kaybedeli 6 yil oluyor sanki dünmüs gibi
Şükür ameliyatın iyi geçmiş evindesin çok geçmiş olsun dikkat et kendinefırında tavuk yap hala vaktin var
kızlae ben eve geldim.
arkadaşımın kızı da bende uykusuzduk bu sırada arkadaşım aradı,
işten çıkıp biraz uyumuş geldi
yemeklerimiz i yaptı,
sadece fırına süreceğim tavuklu patatesi...
Cacık için de ben doğradım o yoğurtla dı.
İşini bitirdi gitti,Canımın içi,daha önce Ameliyat olduğumda gene ilk o koşmuştu.
ilaçlarım 150 tuttu,
bizimkileri Pasta almaya yolladım bakalım,
ağrılarım oluyor tabi,
1 kase çorba içtim az çilek yedim
3 5 tane iyi çiğneyerek fındık yedim.
Hamdolsun ya...
MaşallahTesekkur ederim. Kızım yaptı bana hiç dokundurtmadi 12 yasinda
Ogrensinde caninin istediklerini yapsin beni yormasn
Sanada yazacaktım,atlamışım sanirim. 22 ayarlar şu an epey çok tutuyor. Benim epeyce bir takım var 14 ayar. 2 kucuk set ceyrekli kolye ceyrekli bileklik yüzükler bileklikler hepsi 14 ayar. Satmayı değiştirmeyi düşünmüyorum ileride kizima gelinime veririrm.
Benimde babam rahmetli gerçekten çok zor alışmak kabullenmek.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babanınGünaydin kizlarrrrr herkese iyi pazarlar
Ramazan nasil gidiyor hersey yolunda mi
Ben 2 gündur cok yorgun uykusuz ve halsizim
Aynen oyle topragim enerjimiz düstü her alanda maalesefbayram sonrasi toparlaniriz umuyorum şoyle birde özgürlugumuze kavişursak biraz daha
Tesekkurler kuzucumben bakayim bi neler varmis
Sagol canim benim Allah razi olsunkesinlikle haklisin bende anlamadim nasil geçti 5 yıl onsuz çok özlüyorum cok ariyorum varligini sanirim daha yeni yeni alısıyorum
Sen nerelerden alıyorsun canm bende bakayimGünaydin kizlarrrrr herkese iyi pazarlar
Ramazan nasil gidiyor hersey yolunda mi
Ben 2 gündur cok yorgun uykusuz ve halsizim
Aynen oyle topragim enerjimiz düstü her alanda maalesefbayram sonrasi toparlaniriz umuyorum şoyle birde özgürlugumuze kavişursak biraz daha
Tesekkurler kuzucumben bakayim bi neler varmis
Sagol canim benim Allah razi olsunkesinlikle haklisin bende anlamadim nasil geçti 5 yıl onsuz çok özlüyorum cok ariyorum varligini sanirim daha yeni yeni alısıyorum
Teşekkürler canım çok şükür iyyimB Bugunneselibirgun seni görmek ne güzel nasilsin
Ben de iyiyim herkes gibi günlük kosusturmacalar. Senin bebiş büyümüştür. Okulun bitti miTeşekkürler canım çok şükür iyyimsen nasılsın nasil gidiyor
Evet canım üç e girecek birkaç ay sonraBen de iyiyim herkes gibi günlük kosusturmacalar. Senin bebiş büyümüştür. Okulun bitti mi
Harika bugünleri de gordun ya..Sen umudunu kaybetme...Inşallah atanınca daha güzel olur her seyEvet canım üç e girecek birkaç ay sonra
Bitti çok şükür atama bekliyorum ama baya ertelendi atamalar bizim alan için. Ondan korkuyorum kontenjanimizk yarı yarıya dusurduler.
Mülakat surecini baya uzattılar falan. İnşallah puanimiz heba olmaz
Ne doğru söyledin cnm pandemide hayat zor oldu iyice...Insan bazen hafta sonundan daha çok korkuyor yoğun ev işi olacak diyeSelâm kızlar
Pazar rutini yapildi.
Çok şükür bu sabah uyudum, haftaiçi erken kalkmak inanilmaz zor oldu çünkü, sahurdan sonra yatarsam demekki.
Ev işlerini hallettik içim rahatladı valla.
Akşam yemeği için taze fasulye,pide,yoğurt oğlanlara da tavuk kızartacağım.
Bir de sütlaç var tabi bu akşam biter.
Gratiste indirim vardi ilk kez netten sipariş verdim malûm gezemiyoruz, 50 tl indirimi görünce ihtiyaçlar,stoklar derken aldım birşeyler.
Önümüzdeki ay kahve makinesi alacaktim yalan olduaraç arızası vs derken mayista birikim de olur mu bilmem. Pandemide hayat daha zor oldu.
Giderlerimiz, harcamalarimiz çok hiç bitmiyor ki
fena değil canım çok keyfim yokSagolasin bebişim Allah razi olsun hepinizden iyi ki varsinizsen nasilsin bakiim agrilarin hafifledi mi daha iyi misin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?