İyim topragim sagolasin sen nasilsin
Sanirim ramazandan dolayi biraz durgunuz

Tesekkur ederim. Kızım yaptı bana hiç dokundurtmadi 12 yasinda
Ogrensinde caninin istediklerini yapsin beni yormasn

Sanada yazacaktım,atlamışım sanirim. 22 ayarlar şu an epey çok tutuyor. Benim epeyce bir takım var 14 ayar. 2 kucuk set ceyrekli kolye ceyrekli bileklik yüzükler bileklikler hepsi 14 ayar. Satmayı değiştirmeyi düşünmüyorum ileride kizima gelinime veririrm.

Günaydin kizlarrrrr herkese iyi pazarlar
Ramazan nasil gidiyor hersey yolunda mi
Ben 2 gündur cok yorgun uykusuz ve halsizim
İyim topragim sagolasin sen nasilsin
Sanirim ramazandan dolayi biraz durgunuz
Aynen oyle topragim enerjimiz düstü her alanda maalesef bayram sonrasi toparlaniriz umuyorum şoyle birde özgürlugumuze kavişursak biraz daha
İkincielaltinlar instwgrmda birde wp listesine ekliyorlar oradan da çok paylaşım yapıyorlar takip ediyorum bakalım bende alacağım inşallah
Tesekkurler kuzucum ben bakayim bi neler varmis
Allah kabul etsin, nurlar icinde yatsin babacigin. Ben de babami kaybedeli 6 yil oluyor sanki dünmüs gibi
Sagol canim benim Allah razi olsun kesinlikle haklisin bende anlamadim nasil geçti 5 yıl onsuz çok özlüyorum cok ariyorum varligini sanirim daha yeni yeni alısıyorum

Şükür ameliyatın iyi geçmiş evindesin çok geçmiş olsun dikkat et kendine

Maşallah
Evet gerçekten 22 ayarları almak daha maliyetli ve aldığım 22 ayarları da günlük kullanamıyorum .bende o şekilde alacağım kendimle götürmem belki ama hediye ederim

Babannemde yakın zamanda bana kupelerini hediye etti yaşanmışlıkları barındırıyor hem de güzel kıymetli bir hediye oluyor manevi olarak

Benimde babam rahmetli gerçekten çok zor alışmak kabullenmek.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babanın

Sen nerelerden alıyorsun canm bende bakayim

Ben de iyiyim herkes gibi günlük kosusturmacalar. Senin bebiş büyümüştür. Okulun bitti mi
Evet canım üç e girecek birkaç ay sonra
Bitti çok şükür atama bekliyorum ama baya ertelendi atamalar bizim alan için. Ondan korkuyorum kontenjanimizk yarı yarıya dusurduler.
Mülakat surecini baya uzattılar falan. İnşallah puanimiz heba olmaz

Selâm kızlar
Pazar rutini yapildi.
Çok şükür bu sabah uyudum, haftaiçi erken kalkmak inanilmaz zor oldu çünkü, sahurdan sonra yatarsam demekki.
Ev işlerini hallettik içim rahatladı valla.
Akşam yemeği için taze fasulye,pide,yoğurt oğlanlara da tavuk kızartacağım.
Bir de sütlaç var tabi bu akşam biter.
Gratiste indirim vardi ilk kez netten sipariş verdim malûm gezemiyoruz, 50 tl indirimi görünce ihtiyaçlar,stoklar derken aldım birşeyler.

Önümüzdeki ay kahve makinesi alacaktim yalan oldu araç arızası vs derken mayista birikim de olur mu bilmem. Pandemide hayat daha zor oldu.
Giderlerimiz, harcamalarimiz çok hiç bitmiyor ki

Harika bugünleri de gordun ya..Sen umudunu kaybetme...Inşallah atanınca daha güzel olur her sey

Ne doğru söyledin cnm pandemide hayat zor oldu iyice...Insan bazen hafta sonundan daha çok korkuyor yoğun ev işi olacak diye

Günaydin kizlar,

kizim geceleri cok uyaniyor, sebebinide bulamiyorum. Eskiden araliksiz uyurdu Bende blylece cok uykusuz kaliyorum.
Bu hafta yine 5 gün seminar var. Keske biraz ara verseydiler, daha rahat ögrenirdik.
Aksama dogru cocuk doktorunda randevumuz var. Ikinci kene asisini alcak sipam. Onlar igne vururken onu tutmaktan nefret ediyorum, ama yapilcak birsey yok. Sagligi icin gerekiyor. Her gün disarda oyun oynuyor.
Yarin esim yine ehliyet sinavina girecek. Kizlar lütfen dua edinde bu kez gecsinde kurtulalim. O ders aldiginda veya sinava girdiginde kizi komsuma birakiyoruz mecburen. Kadin kac kez bakti, fazla oluyoruz bence artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…