- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #80.361
Ah ahh.. kanayan yaramiz hemde ne tutmekMerhaba kızlar adı haftasonu olan bir gün daha bitti...Gözümde burnumda Antalya Çeşme ve niceleri tütüyor
Benimki 13 yas 166 boy 60kg beni geçti ben 164umSenin oğlan kibarmis,30 kilo gayet güzel.
Benim kızların maşallahı var. Büyük 18 yaş 174 /54 kilo,küçük 11 yaş 160 boy 42 kilo. Az kazulet olur kendileri.Allah'tan boy var da zayıf duruyor ufaklık. Yaşıtlarının yanında abla gibi duruyor kuzum .
Ben de çok istiyorum robot supurgeyiGenel ev temizliği yapildi...2 makine çamaşır yıkandı...Gunluk yemek vs derken bitti bile gün anlamadim.
Kurutma makinesi ve robot süpürge gerçekten gerekli bugün bir kez daha anladim
Benim esim bu ay oluyor kendisi 30larinda. Meslege de bagli. Calistigi kuruma öncelik var. Bana bisey yok daha60 yaslara yaklastik. 82 millyon insandan 11 millyonu asi oldu su an. Mayisin sonunda 50 millyon biontec asisi daha gelecekmis, ozaman hizlancakmis asilama.
Bizde bir cok cesit asi var. Su sn asiyi secemiyorsun ama red edip yine beklemege gece biliyorsun, istedigin asi teklif olana kadar.
bende isimden dolayi 3. cü grubum, amahalen ikincisini bitiremediler yasadigim sehirdeBenim esim bu ay oluyor kendisi 30larinda. Meslege de bagli. Calistigi kuruma öncelik var. Bana bisey yok daha
Ben 4.grubumbende isimden dolayi 3. cü grubum, amahalen ikincisini bitiremediler yasadigim sehirde
burda eger virusu atlatdinsan 6 ay sonra asi yapiyorlarmis ve sadece 1 asi oluyorsun.Ben 4.grubum
Geçen yıl nisan demişlerdi,sonra haziran dendi şimdi eylül ekim söylentileri var.
Allah'ın takdirine artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?