Merhaba hanımlar cuma günü 3 Bin 125e bir Ata lira aldım

Bozacagim iki kupe bir yüzük vardı.
2200 dediler.
8 .40 gram di. En yüksek bu fiyat verdiler.
Bende satmadm
Değiştirmek istediğimde de baget taşlı bilekliklerden istiyorum internette 5 gram veya 4 gramı 1800 lerde kuyumcu ben değiştireyim diye iki buçuk dedi sen degistircegin için indircem dedi.
Bende yok dedim sonradan bakınca gördüm daha uygunmuş aslında.
Nihayet o kadar ay 9 tane olan atam 10 a tamamlandı.

Benimki 13 yas 166 boy 60kg beni geçti ben 164um
Morali bozulmuş diyet yapiyo kac gündür kuzum
Anası gibi pek istahli

Genel ev temizliği yapildi...2 makine çamaşır yıkandı...Gunluk yemek vs derken bitti bile gün anlamadim.
Kurutma makinesi ve robot süpürge gerçekten gerekli bugün bir kez daha anladim
Ben de çok istiyorum robot supurgeyi
Ama taksitlerim var cok. Onlari bi azaltayim yıl sonuna doğru almayi dusunuyorum

Selam Kizlar,

tam cikiyordum isden, is arkadasim yakaladi...köpegini anlatdi bana! Köpek hikayesi sayesinde tabi yine geciktim, bide alisverise gitcem. 4 isim bitiyor ben 6 ya dogru evde oluyorum gelde aglama
Gecen hafta ilk maasimi aldim, beklediyimden 100€ az gelmis. 100€ özel emeklilige kesiliyormus. Yani o parayi artik yiyebilirsem, 67 yasinda yiyecem
Kizim sabah ben giderken uyandi, babasi 2 de uyutmus, 4 de hala uyuyordu. Umarim aksam uyuta bilirim. Uykusuz ders dinlemek cok zor oluyor.
Hafta sonu 23 derece oluyormus, balkon keyfi planliyorum. Cumada isden erken cikmayi basarirsam süper olur.

Benim esim bu ay oluyor kendisi 30larinda. Meslege de bagli. Calistigi kuruma öncelik var. Bana bisey yok daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…