- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #80.401
Ben sanırım kalmazdim. TL sürekli değer yitiriyor maalesef. Belki yarı yarıya dolar- altın alabilirdim.Altın kızlar selam
Size bir soru, altın en az kaç ay beklemek üzere alınır. Diğer bir ifadeyle kaç ay bozmamak üzere almalıyım. 8-9 ay sonra yapılacak tadilat için bugün türk lirasında mı kalırdınız.
İyiyiz şükür.Selam kızlar nasılsınız
benim günlerim çok keyifli geçmiyor
çok sıkılıyorum
bu hafta eşim 4 12
bazı akşamlar çok sıkılıyorum yalnızlıktan
ama yinede buna şükür
Hay allah umarim çıkar kreş cnm ya.Selam kizlar,
kosturmaca devam ediyor. Bize eylül icin kres yeri cikmadi. Avukatla görüsüp bekediyeyi mahkemeye vermeyi planliyorum. Kanunca krese hakkimiz var cünkü.
Dis doktorundan ciktim. Dis etlerimi tedavi etdi. Felaket korkuyorum dis doktorlarindan. Umarim kizim bana cekmez.
Allah kabul etsin ince ruhlu arkadaşım benim.İyi akşamlar arkadaşlar
Bugün evim temizdi Allah tan, süpür sil uğraşmadım. Rahatça ibadetimi ettim çok şükür. Bir kaç alınacak vardı, çıkıp onları aldım. Sıcak pide alıp mahallede dağıttım,Allah kabul etsin. Mahalleye yeni taşınanlara hayırlı olsun dedim kapıdan. Tanışmış olduk. Aynı mahallede selamlaşmadan geçmek hoşuma gitmiyor. Eve gel yemek yap,masayı hazırla derken iftar saati geldi bile.
Çalışsak dinlensek diyoruz rapor izin olaylarinda işe sıkılıp çalışsak diyoruzSelam kızlar nasılsınız
benim günlerim çok keyifli geçmiyor
çok sıkılıyorum
bu hafta eşim 4 12
bazı akşamlar çok sıkılıyorum yalnızlıktan
ama yinede buna şükür
Hoşgeldin altin kizAltın kızlar selam
Size bir soru, altın en az kaç ay beklemek üzere alınır. Diğer bir ifadeyle kaç ay bozmamak üzere almalıyım. 8-9 ay sonra yapılacak tadilat için bugün türk lirasında mı kalırdınız.
HoşbuldummHoşgeldin altin kiz
Altın 8 9 ay için alinir bence,hiçbir şey olmasa değerini korur.
Iyiyiz senden nbr cnmKomsu komsuu huuuu
Napıonuz kız
Nasıl gidiyor kapanma
Benim gitmiyor asırı sıkıldım
Evden cıkamama psikolojisi beni bitiriyor ruhum cekiliyor resmen
sagol canim, dis etlerin altindaki taslari temizledi ve ilac sürdü canim. 1 saat sürdü. Korkan biri icin cok uzuuuuun bir süreGeçmiş olsun Asmin. Nasıl bir tedavi uyguladı.
İyi sükürIyiyiz senden nbr cnm
Biz kapanamadik baby
Açığız sonuna kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?