burda eger virusu atlatdinsan 6 ay sonra asi yapiyorlarmis ve sadece 1 asi oluyorsun.
Siran gelse de atlattiysan burada da 6 ay dolmadan aşı yapmiyorlar cnm. Ama sanirim 2 doz yapiyorlar emin değilim.
günaydın güzellikler
nasılsınız ne var ne yok şükür bizde evden calısmaya gecti bi haftada olsa bı hafta bı haftadır sonrası bayram tatılı ınsAllah
Selâm uykucum
Bir hafta bir haftadir dinlenirsin cnm
Nasil oldun noracim ağrıların azalmaya başlamıştır umarım.

Günaydin kizlar,

yagmur yagiyor bugün, ama haftasonu 26 derece olacakmis. Balkonda uzanip keyf yapcam
para durumumuz vahim ayin besi ve biz 200€ eksideyiz. Burikimden para aktarmaliyim. Gecen sinavi malesef yine gecemedi, haftaya yine girecek, onada para lazim.
Evinde hala eksikleri var. Ayin yirmisinde killere priz cekilcek, ardindan buzluk alcaz. O olursa bide koyun kestircez daha uyguna geliyor. Toplam 5-600 oraya gider. Cocugun odasina raflar alinmali oda bi 250 tutar.....biz bu gidisle bir kac aya anca düzene gireriz

Selâm kızlar
Nasilsiniz, herkesler iyi mi.
Bugün oruca ara regl oldum.
Rabbim dayanma gücünü verdu fire vermedim hiç ama biraz zorladı tâbi çalışıyorken.
Son iki güne yetişirim inş yine.
Benim midem biraz küçülmüş gözüm aydin umarim büyümesin yine.

Geçen ay ek hesaplarin dibini siyirmistik,çok şükür onlari da kapadik hesaplara artiya geçince ama bu ay birikime alabilirsem anca 1 gram.
Onu da kredi kesilsin öyle bakacagim çünkü ev kredisinin yillik dask sigortalari vs de kesilecek.
Hesapta fazla para biraktim bu yüzden.
Neyse eksilerden kurtulduk ya buna şükür.

Çocuklarin oyun konsoluna para yatirilacak sözümüz söz , gerçi ne anliyorlar ben kiz kafamla pek anlam veremesem de 3 erkek birliği egemen oluyor bu konuda
Gün parasını attim 500 tl.
Bu hafta faturalar gelmeye.gelmeye başlar.

İyi geceler,iyi sahurlar arkadaşlar
Uyku tutmuyor sahura kadar,sonra sabah Leyla gibi geziyorum. Bayram temizliği yapıyorum bir yandan. Yazlık kışlık yerleştirmesi bitti. Bazalar,dolaplar halloldu. Verilecekler verildi. Alınacak listesi yaptım. Yavaş yavaş alırım. Kızların doğumgünü geliyor,biraz parti malzemesi aldım. Mekanlar açılmazsa kutlama işi zor olacak gibi. Büyük kızıma güzel bir 18 yaş organizasyonu istiyordum ama nasip artık.

Haydi geçmiş olsun canım. O eksileri görmek fena , ama oluyor zaman zaman mecburen. Alınacaklar hiç bitmiyor,dünya gailesi işte. Allah sağlık ve huzurumuzu daim etsin,para her zaman kazanilir.

Asmin masrafın çok ama hayatın güzel bir düzene giriyor arkadaşım. Elle tutulur sonuç olunca giden paraya acımıyor insan. Eşine de Allah yardım etsin inşallah. Bu sefer geçti diye yazarsın umuyorum.

Slm nasılsın.bu ay iki gram ve 250 TL'lik gram altın artı iki yüz TL birikim yapabildik mayasız poğaça denedim nasıl olacak acaba
Iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın
Oo çok iyi gidiyorsunuz oldun sen oldun
Listeye ekliyorum.
Poğaça noldu kabardi mi

Geçmiş olsun Asmin. Nasıl bir tedavi uyguladı.

Hayirli cumalar olsun

Herkes nerelerde bakayim
Tek tek etiket atacağım bak günde 3 kez
Ramazanın son günleri diye işleri arttı galiba herkesin. Biraz da hava mi rehavet verdi acaba. Ben bayağı zor hareket ediyorum gündüz. Hem bulantı hem sıcak zorluyor ama az kaldı,ha gayret diyorum kendime.

İyi akşamlar arkadaşlar
Bugün evim temizdi Allah tan, süpür sil uğraşmadım. Rahatça ibadetimi ettim çok şükür. Bir kaç alınacak vardı, çıkıp onları aldım. Sıcak pide alıp mahallede dağıttım,Allah kabul etsin. Mahalleye yeni taşınanlara hayırlı olsun dedim kapıdan. Tanışmış olduk. Aynı mahallede selamlaşmadan geçmek hoşuma gitmiyor. Eve gel yemek yap,masayı hazırla derken iftar saati geldi bile.

Hayirli cumalar olsun

Herkes nerelerde bakayim
Tek tek etiket atacağım bak günde 3 kez
Geldim canim geldim günler sonra bizde kısıtlama diye bisey yok sanki her zamankinden daha yogun calisiyoruz nasil memurluksa bizimkide 2 dogum izni 2 de cocuk iznindeki memurlar haric idari izinli yok aramizda vatandaşa da yasak yok sanki hergün 100 mt den fazla kuyrukla calisiyoruz bunun getiriside bel boyun fıtığı ağrilarim
Ohhh ne güzel canım temiz ev gibisi yok bende şoyle dip koşe evimi temizlemek istiyorum ama hem is yoğunluğu hem ramazanin duzenimi bozmasi derken sadece üstün köru temizlik yapabiliyorum Allah kabul etsin hayrinida canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…