- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #80.421
Merhabalar ben de Vakıfbank konut kredisi çekmeyi dusunyrm. Neler yaptınız biraz bilgi veriri msn rica etsemÇok sevindim adiniza
Ben vakifbanktan aldim krediyi, eşimin gelirine kredi puanina hiç bakılmadı,kefilim de yok istenmedi.
Bereketli olsun cnmHerkesler kapandı biz hep açığız pazar günleri bari kapanaydik iyiydi.
Neyse tâbi çok şükür yinede.
Aylik birikime1 gram altın aldım cuma günü hesaptan.
Eksi hesaplar kapandı.
Bu akşam iftara yemeği dışarıdan sipariş ettik.
Değişiklik olsun.
Maaşlar bugün yattı bende kartları ödedim biraz harçlık bırakıp kalani birikime attimBu ara eğitimler dersler beni bitirdi. Gözlerim fena halde...
Ayrıca ayın 15 ini iple çekiyorum...Odemeleri yapıp hafiflemek istiyorum
Merhaba.Merhabalar ben de Vakıfbank konut kredisi çekmeyi dusunyrm. Neler yaptınız biraz bilgi veriri msn rica etsem
Sağol canım.Bereketli olsun cnm
Bana da bu ay için 6 gr eklermisin
Sagol canim.Merhaba.
2 yıl önce çektim ama ben
Şube ile görüşün isterseniz.
Sağol canım.
Bereketli olsun ekliyorum
Okudum yazınızıMerhaba.
2 yıl önce çektim ama ben
Şube ile görüşün isterseniz.
Sağol canım.
Bereketli olsun ekliyorum
Faizler çok yüksekti o dönem.Okudum yazınızıaslında dikkat etmem gereken bilmem gerekn bir şey var mı diye sormak istemistim. Bir de faizler düşünce yararlndinz mi
Prof. Özgür Demirtas'in Para Biriktiren Adam'i izle cok cabuk karar verirsin.Altın kızlar selam
Size bir soru, altın en az kaç ay beklemek üzere alınır. Diğer bir ifadeyle kaç ay bozmamak üzere almalıyım. 8-9 ay sonra yapılacak tadilat için bugün türk lirasında mı kalırdınız.
Ya izledim sanki onu ama bi daha alıcı gözüyle izleyeyim unumtuşum tamamenProf. Özgür Demirtas'in Para Biriktiren Adam'i izle cok cabuk karar verirsin.
Koalacim geçmiş olsunSelam kızlar,
Bir covidzedeler de biz olduk, karantinaydı koşturmaydı okudum ama yazamadım.
İşe başladım bu arada,karamelli_turta canım canım 2 gr altın, 100€ da benim bu ayki birikimim
Herkes iyidir umarım
Sağol karamellim, "şükür günümüze" şeklinde ilerliyoruzKoalacim geçmiş olsun
Nasilsiniz?
Birikimler bereketli olsun cnm
Cok gecmis olsun canim daha iyimisinSelam kızlar,
İşe başladım bu arada,karamelli_turta canım canım 2 gr altın, 100€ da benim bu ayki birikimim
Herkes iyidir umarım
cok cok gecmis olsun canimSelam kızlar,
Herkes iyidir umarım
sağol canım biz iyiyiz de, ufaklık için kötü oldu. bir an evvel, hayırla, iz bırakmadan bitsin gitsin inşallah bu kabus yaCok gecmis olsun canim daha iyimisin
sağol Asminim, alıştım aslında baya iyi geldi çalışmak. çok yoruluyorum ben de maaş şahane bi motive etme aracı oldu bu dönemdecok cok gecmis olsun canim
isinde hayirli olsun!!! Alisdin mi yine calisma temposuna?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?