Çok sevindim adiniza
Ben vakifbanktan aldim krediyi, eşimin gelirine kredi puanina hiç bakılmadı,kefilim de yok istenmedi.
Merhabalar ben de Vakıfbank konut kredisi çekmeyi dusunyrm. Neler yaptınız biraz bilgi veriri msn rica etsem

Bereketli olsun cnm
Bana da bu ay için 6 gr eklermisin

Bu ara eğitimler dersler beni bitirdi. Gözlerim fena halde...

Ayrıca ayın 15 ini iple çekiyorum...Odemeleri yapıp hafiflemek istiyorum
Maaşlar bugün yattı bende kartları ödedim biraz harçlık bırakıp kalani birikime attim

eski duduklum ve katı meyve sikacagini ilimizde instagramdan 2. El satış yapan sayfadan sattım. Koltuklara örtü almam lazımdı. Birde oglusa bisiklet almalıyım gelen paraya bir miktar ekler alirim artik.
Evdeki fazla eşyaları elden çıkarıyorum böylece. Temiz kullanınca alıcısı da çok oluyor.

Merhaba.
2 yıl önce çektim ama ben
Şube ile görüşün isterseniz.

Sağol canım.
Bereketli olsun ekliyorum
Okudum yazınızı aslında dikkat etmem gereken bilmem gerekn bir şey var mı diye sormak istemistim. Bir de faizler düşünce yararlndinz mi

Prof. Özgür Demirtas'in Para Biriktiren Adam'i izle cok cabuk karar verirsin.

Koalacim geçmiş olsun
Nasilsiniz?
Birikimler bereketli olsun cnm

Cok gecmis olsun canim daha iyimisin

cok cok gecmis olsun canim
isinde hayirli olsun!!! Alisdin mi yine calisma temposuna?

Cok gecmis olsun canim daha iyimisin
sağol canım biz iyiyiz de, ufaklık için kötü oldu. bir an evvel, hayırla, iz bırakmadan bitsin gitsin inşallah bu kabus ya
cok cok gecmis olsun canim
isinde hayirli olsun!!! Alisdin mi yine calisma temposuna?
sağol Asminim, alıştım aslında baya iyi geldi çalışmak. çok yoruluyorum ben de maaş şahane bi motive etme aracı oldu bu dönemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…