Günaydin kizlar su borsaya girdim girdim gireli altin icin olan paralarim hep hisselere kaydi. Cok iyi olmadi ama altin alsam cok daha fazla kardaydim hisselerin takibi de cok eglenceli birakamiyorum
canim nasil altin dahakarli olurdu? Benim yillar önce aldigim ceyrekler anca 5€ kazandirdi burda

Selam kizlar, kapanma kalkkmca is değişikliği yaptım, full time çalişiyorum artık. İstıfadan iki hafta sonra çalışmam gerektiği için bügun ilk iş gümümdü yeni yerde. Böyle bahçe ihmal olacak ama iş çıkışlari bir saatliğine de olsa gitmeye çalışacağım. Türkiye’ye uçuşlar kapalı olduğu için muhtemelen bu yıl da ailemi göremeyeceğim maalesef
Umarım hepiniz çok iyisinizdir.

canim yeni isin hayirli olsun! Ailene gelince...bir kac ay sonra insallah rahat rahat görür sarilirsin onlara

canim yeni isin hayirli olsun! Ailene gelince...bir kac ay sonra insallah rahat rahat görür sarilirsin onlara
Üç yıl oldu Asmin, bu yıl da kalırsa 4 olacak, oğlum herkesi unutacak dıye korkuyorum vala, telefonda da asla konuşmaz.
İyi heceler, tatlı rüyalar sana canım

Üç yıl oldu Asmin, bu yıl da kalırsa 4 olacak, oğlum herkesi unutacak dıye korkuyorum vala, telefonda da asla konuşmaz.
İyi heceler, tatlı rüyalar sana canım
baya olmus canim ya benimki allahdan seviyor kameradan konusmayi. Halalarini, amcalarini hergün görüyor, ama köydeki nenesiyle dedesiylebir bag kuramiyor. Gecen kaynanamla telefonda konusuyoruz. Dedim neneye merhaba de, annemi gösteriyor bana nene burda ya diye.
Neyseki cocuklar cabuk kaynasiyor. Seneye köye götürürüm onlarlada kaynasir.
Seninkide eminim hemen adapte olur.

Günaydin canlar,

bugün 6 saat uyuyup sadece 3 kez uyandik diye kendimi superman gibi his ediyorum bu kiz geceleri hic uyanmazdi eskiden ya. Büyüdüde huy degistirdi.
Bu hafta isyeri yogun gececek, büsürü ödev verdiler banaya.
Ayin 8 i bugün, hesapta geri kalan 29€
Yine kenardaki paradan harciyacagiz bu ay. Aralikki oruca basladim ama sabah 5 de kalkip ilk kez 12de yiyorum, baya zorluyor beni. Erken yesem bu kez aksam yemegine eve yetisemiyorum. Adamlar aya kadar ucuyorlar bi kiloverme habi üretemediler. Banane aydan, ben yiyip yiyip kilo almak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…