- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #80.861
canim nasil altin dahakarli olurdu? Benim yillar önce aldigim ceyrekler anca 5€ kazandirdi burdaGünaydin kizlarsu borsaya girdim girdim gireli altin icin olan paralarim hep hisselere kaydi. Cok iyi olmadi ama altin alsam cok daha fazla kardaydim hisselerin takibi de cok eglenceli birakamiyorum
Ben Türkiyede islem yapiyorum ondan. Altin da orda borsa dacanim nasil altin dahakarli olurdu? Benim yillar önce aldigim ceyrekler anca 5€ kazandirdi burda
canim yeni isin hayirli olsun! Ailene gelince...bir kac ay sonra insallah rahat rahat görür sarilirsin onlaraSelam kizlar, kapanma kalkkmca is değişikliği yaptım, full time çalişiyorum artık. İstıfadan iki hafta sonra çalışmam gerektiği için bügun ilk iş gümümdü yeni yerde. Böyle bahçe ihmal olacak ama iş çıkışlari bir saatliğine de olsa gitmeye çalışacağım. Türkiye’ye uçuşlar kapalı olduğu için muhtemelen bu yıl da ailemi göremeyeceğim maalesef
Umarım hepiniz çok iyisinizdir.
Üç yıl oldu Asmin, bu yıl da kalırsa 4 olacak, oğlum herkesi unutacak dıye korkuyorum vala, telefonda da asla konuşmaz.canim yeni isin hayirli olsun! Ailene gelince...bir kac ay sonra insallah rahat rahat görür sarilirsin onlara
baya olmus canim yaÜç yıl oldu Asmin, bu yıl da kalırsa 4 olacak, oğlum herkesi unutacak dıye korkuyorum vala, telefonda da asla konuşmaz.
İyi heceler, tatlı rüyalar sana canım
Hayirli olsun ☺ güzel günlerde oturun inşKızlar merhaba nasılsınız?
Ev aldık sayılır önsözleşmeyi yapıp kapora sını verdik
Önümüzdeki hafta ödemeyi yapıp tapuyu alacağız inşallah
Geçmiş olsun canımGunaydin kizlar
Bi kac gündür boğazım agriyordu
Dun aksam gribe çevirdi
Biraz halsizim öğleden sonra izin alıp dinleneceğim
Allah razı olsun canım daha güzeli sizlere inş.Günaydın kızlar iyi haftalar herkesekaramelli_turta başınız sagolsun mekani cennet olsun babaannenin.
iyiniyetli eviniz hayirli olsun gule gule oturun insaallah.
Çok teşekkür ederim inşallahHayirli olsun ☺ güzel günlerde oturun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?