Yarin büyük oğlumun lgs sinavi var.
Yazmamistim sanirim şimdi söyleyeyim
Oğlum artık liseli aslinda iki hafta önce seçtiğimiz okula kaydini yaptirdik biz ,sınava deneme amaçlı katilacak
ayy canim başarılar diliyorum kuzuya

Alfa hanım K kahvemsi mutluluk arada buraya da ugra
Buraya uğrayacak bugün yüzüm yok
İlk serbest günde dışçiye gittim. Bir çeyrek parası bıraktım.
Hazır cikisken azıcık yuruyeyim dedim. İki üç parça yazlık kıyafet aldım, yine bir çeyrek altın parası.
Herşey ne kadar pahalı öyle
Markete de gittim, orada da bir gram parası bıraktım.
Sonra bu kadar yeter diyip iki poşet ile eve döndüm

Günaydin canim gereklileri almissin, yapmissin. O kadar olacak

Geçmiş olsun kahvemsim dişçiye gitmek demek ayrı masraf
Güle güle kullan aldiklarini .
Herşey ne kadar pahalı inanamıyor insan.

Günaydın kızlar.
Oğlumu hazirlayip okula bıraktık.
Yazık çocuklara ne kadar ozlestiler şu dönemde

Geçen hafta maaşlar gelir gelmez birikimi ayırmıştım 5 gram aldım haziran için.
Ilk 6 aylik hedefimi 35 gram belirlemişim, 25e yetişebildim anca buna şükür.
Birikim yapmanin önemini pandemide daha iyi anladık.

Günaydın bereketli olsun birikimin. Gerçekten çok pahalı her şey. Alışverişe çıkıp cilt bakım ürünleri almam lazım.

Gule gule kullan aldiklarini canim
Malesef hersey çok pahalı. Çocuklarımızın geleceği için korkuyorum

Bereketli olsun canim
Bizim maaslarda bi gelseydi

Günaydın kızlar,

kızımla uyandık, nene miz ve babamız halen uyuyorlar. Kalksınlarda kahvaltıyı hazırlıyayım. Dün annem ekmek yaptı. Onunki incecik oldu tabi
Birikim konusunda hiç bir şekilde ilerliyemiyoruz. Halen kızın rafları eksik. 200€ tutar, ayakablık eksik, buzlugu bu hafta ısmarlamam gerek, esim yine ehliyet için ders alcak, o bitirirse bende alcam bir kaç ders. Esim ekimde türkyeye uçmalı bir haftalıgına. Adam iki yıldır ailesini görmedi.

Masraflara bakarsak biz bir kaç ay kızımın kumbarası hariç kuruş atamıyacagız.
Benim işimde henüz garanti degil. Bakalım nasıl olcak. Gıdadanda kısmak istemiyorum. Cogu şeyi organik almaya çalışıyorum. Saglıgımız için en iyisi o, ama tabi gıda masraflarımız yükseldi.
Kıza kres cıksada eşimde yine işe başlıya bilse rahatlıyacaz baya. Tek maaş anca geçinşriz, kenara kuruş atamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…