- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #80.881
İyi günlerde sağlıkla oturun inşallah.Kızlar merhaba nasılsınız?
Ev aldık sayılır önsözleşmeyi yapıp kapora sını verdik
Önümüzdeki hafta ödemeyi yapıp tapuyu alacağız inşallah
Yeni işin hayırlı olsunSelam kizlar, kapanma kalkkmca is değişikliği yaptım, full time çalişiyorum artık. İstıfadan iki hafta sonra çalışmam gerektiği için bügun ilk iş gümümdü yeni yerde. Böyle bahçe ihmal olacak ama iş çıkışlari bir saatliğine de olsa gitmeye çalışacağım. Türkiye’ye uçuşlar kapalı olduğu için muhtemelen bu yıl da ailemi göremeyeceğim maalesef
Umarım hepiniz çok iyisinizdir.
Ucuslar kapali miSelam kizlar, kapanma kalkkmca is değişikliği yaptım, full time çalişiyorum artık. İstıfadan iki hafta sonra çalışmam gerektiği için bügun ilk iş gümümdü yeni yerde. Böyle bahçe ihmal olacak ama iş çıkışlari bir saatliğine de olsa gitmeye çalışacağım. Türkiye’ye uçuşlar kapalı olduğu için muhtemelen bu yıl da ailemi göremeyeceğim maalesef
Ayni durumdayiz offf ben de ayni hissediyorumÜç yıl oldu Asmin, bu yıl da kalırsa 4 olacak, oğlum herkesi unutacak dıye korkuyorum vala, telefonda da asla konuşmaz.
İyi heceler, tatlı rüyalar sana canım
Tesekkur ederim canim.Geçmiş olsun canım
gecmis olsun canimGunaydin kizlar
Bi kac gündür boğazım agriyordu
Dun aksam gribe çevirdi
Biraz halsizim öğleden sonra izin alıp dinleneceğim
türkyeden nasil ucus yokki almanyaya? Daha gecen hafta komsum gitdi geldiUcuslar kapali mibenim de annem gelemiyor ben gidecegim istanbula. Acilmaz mi bu ucuslar
Yeni işin hayirli olsun canımSelam kizlar, kapanma kalkkmca is değişikliği yaptım, full time çalişiyorum artık. İstıfadan iki hafta sonra çalışmam gerektiği için bügun ilk iş gümümdü yeni yerde. Böyle bahçe ihmal olacak ama iş çıkışlari bir saatliğine de olsa gitmeye çalışacağım. Türkiye’ye uçuşlar kapalı olduğu için muhtemelen bu yıl da ailemi göremeyeceğim maalesef
Uyku düzeni değişmiş fıstığınGünaydin canlar,
bugün 6 saat uyuyup sadece 3 kez uyandik diye kendimi superman gibi his ediyorumbu kiz geceleri hic uyanmazdi eskiden ya. Büyüdüde huy degistirdi.
Bu hafta isyeri yogun gececek, büsürü ödev verdiler banaya.
Ayin 8 i bugün, hesapta geri kalan 29€
Yine kenardaki paradan harciyacagiz bu ay. Aralikki oruca basladim ama sabah 5 de kalkip ilk kez 12de yiyorum, baya zorluyor beni. Erken yesem bu kez aksam yemegine eve yetisemiyorum. Adamlar aya kadar ucuyorlar bi kiloverme habi üretemediler. Banane aydan, ben yiyip yiyip kilo almak istemiyorum
Geçmiş olsun canımGunaydin kizlar
Bi kac gündür boğazım agriyordu
Dun aksam gribe çevirdi
Biraz halsizim öğleden sonra izin alıp dinleneceğim
Aminnn teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.İyi günlerde sağlıkla oturun inşallah.
Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin.
evet canim benim ise baslamamla uyku düzeni degisti, ama artik sanki alisti calismamaYeni işin hayirli olsun canım
Uyku düzeni değişmiş fıstığın
Sen işe başladıktan sonra olmaya başladı sanki bu durumlar cnm.Yeme düzenini değişirmişsin kilo vermen için bir sasirtmaca olabilir gerçekten.
Geçmiş olsun canım
Canim Almanyada ikametgahi vardir yada cift pasaportu. Anmeldungsuz almiyorlar.türkyeden nasil ucus yokki almanyaya? Daha gecen hafta komsum gitdi geldio
gecmis olsun canim
Tesekkur ederim kizlarYeni işin hayirli olsun canım
Uyku düzeni değişmiş fıstığın
Sen işe başladıktan sonra olmaya başladı sanki bu durumlar cnm.Yeme düzenini değişirmişsin kilo vermen için bir sasirtmaca olabilir gerçekten.
Geçmiş olsun canım
tatil yapip geldilerCanim Almanyada ikametgahi vardir yada cift pasaportu. Anmeldungsuz almiyorlar.
nezamandan beri gecerli bu?Ha bir de su durumlar istisna:
Almanya-Türkiye arasında seyahat
Mevcut şartlarda vefat, doğum ve düğün gibi istisnalar dışında Türkiye'den Almanya'ya kısa süreli seyahatler mümkün değil.
Aylardir. Annem Türkiyeden gelmiyor bu yüzden.nezamandan beri gecerli bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?