Ayyy turtisim sen de heyecanlısindir şimdi
Allah zihin açıklığı versin
Sana da nice murvetlerini gostersin

Kızlar ben çarşı pazardan bu aralar epey uzak kaldım malum iş temposu ama dün dışarı çıkınca esnafın nabzını tutan haber spikerleri gibi gezdim.
Gerçekten inanamadim gıdadan, giyime, züccaciyeye kadar herşey uçuk durumda
Alım gucumuz aşırı düşüyor, Allah yardımcımız olsun.
Eve gelince de buzluk, stok kontrolü yaptım.
Geçen sene iyi çalışmıştım bu sene de yapmamiz lazım.
Zeytinyağı son tenekeyi açtim, geçen sene evde kaldığımizda indirim, kampanya ile 46 TL ye aldığım teneke şu an 169,90 TL

O kadar haklısın ki...

Ben hedef yazarken altının cinsini yazmamıştım
Gram altın dersek tuttu benim ilk altı aylık hedef

Bugün ev ile ilgilendim, klasik temizlik yaptık.
Biraz dolap içlerine el attım.
Yemek pişirdim aylar sonra.
Artık yavaş yavaş normal iş rutinine dönerim, ekibi kurdum.
Kendime bakım yaptım.
Bir tek ütü kaldı, o da haftaici bir aksama artık, bu haftalık giyecek var diye yapmadım
Malum en sevmediğim şey

Günaydın arkadaşlar
Ufaklığı okula bıraktım geldim. Aylardan sonra ilk defa evde yalnızım. Ev çok sessiz geldi böyle. Alışmışım kuzuların evde olmasına. İşim de yok. Dünden temizlik, çamaşır ,ütü,cam silme vs ne varsa hallettim. Yemeğim de var.Bugün dinlenir kitap okurum.

Bu arada ben Eylül sonundan beridir aileme gitmiyorum.
Bizimkiler ikinci doz aşıyı da oldular dün.
Haftasonu giderim artık.
Hala tedirginim ama cok ozledim
Özlenmez mi hiç kahvemsim . Git tabii. Millet gezip duruyor. Benim yeğenim caddenin karşısında oturuyor,daha birbirimize gitmedik. Bahçede oturuyoruz en fazla .

TL kazanıp dolar harcıyoruz. Bu fiyatlar bu ülkenin fiyatları değil. Üretim yok,olan da kalitesiz zaten. Paranın karşılığını alamıyorsun alışverişte. Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim.

Selam Asmin is ne zaman belli olacak?

Burada biliyorsunuz sizlerle birlikte çok güzel birikimler yaptım. Onlar olmasa ev alırken işimiz çok zor olurdu
Hayırlı olsun, çok sevindim. İnsanın hayatındaki en güzel şeylerden biri bence kendi evinin olması, hele de adım adım biriktirmişse :) Darısı bizlere inşallah. Güle güle oturun

Hayırlı olsun, çok sevindim. İnsanın hayatındaki en güzel şeylerden biri bence kendi evinin olması, hele de adım adım biriktirmişse :) Darısı bizlere inşallah. Güle güle oturun
Çok teşekkür ederim. Darısı daha güzeli sizlere nasip olsun inş.
Yatırımlık evimizi de sattık üzerine yatırımları ekledik yetmedi 100 bin kredi çektik o şekilde aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…