İncinmişsin demek
Geçmiş olsun canim

Geçmiş olsun.
Evde kantaron yağı varsa sür istersen,çok iyi geliyor. Biraz da üstüne basmazsan geçer inşallah.

Gecmis olsun bacım

Slm kızlar
Son sayfadan basladım okumaaya:)
Herkes iyidir ins.
Bizim mahallede birikim yok
Bol harcama var.
Bakim sizde ne var ne yok:)
Azcık feyz alırım belki:)
KKızı krese yazdırdık kısmetse eylülde baslıcak.
Bu ay kafadan 2000 tl acık var bende.
Slm verdiğim yerde masraf bitiyor.)
Saglık olsn eYLüle kadar anca toplarım
Artık 1100 tl de kresimiz var :)Ac karnımızı doyursak sükür:)

Çok sevindim kreşe, gözünüz aydin.
Artık minnoş da okullu demek

oy krese bendecok sevindim canim, böylece en büyük stressin bitecek. Kac saatligine yazdirdin krese? Belki isyerinde saatlerini yükseltip biraz parasal konulardada rahatlarsin?

Selam canlar,

kizlar burda haberlerde sinovac delta mutationununa karsi iyi korumuyor diyorlar. Imkaniniz varsa biontec almaya calisin.
Bitmedi gittdi bu virus ya.
Biz bir kac gergin günler gecirdik sülalece, biraz üzüldügüm olaylar oldu, bir kac konudada gercekleri gördüm. Vardir bundada bir hayir deyip gecmeye calisiyorum.
Kulariniz nasil oldu kizlar? Umarim hepsi düzelmisdir?
S Saricivcivim1
Canim bebisimiz nasil? Sen nasilsin?
minikkoala
nerdesin bakim?hersey yolunda mi?

gecmis olsun canim ya

Selam kızlar
Bugün evlilik yıldönümumuzdu. Evde kutladık.
Zaman ne çabuk geçmiş on yılı geride bıraktık
İşyeri bu aralar çok can sıkıcı, aşırı yoğunluğa ruhsal ve fiziksel tepki veriyor bünyem artik sanırım.
Bayramda tatile gitmeye niyetlendik. Yıldönümü hediyesi olacak bu.
Yer bakiyoruz varsa tavsiyeleriniz alırım.
Eylül için de Antalya bakıyorum ama fiyatlar fena.

Şu an çoğunluk biontech tercih ediyor.
Umarım sonradan başka yan etki görmeyiz.

oy tebrik ederim canim 100 yil daha birlikte, sevgiyle, huzurla gecirirsiniz insallah

Şu an çoğunluk biontech tercih ediyor.
Umarım sonradan başka yan etki görmeyiz.
umarim. Bide cocuklar icin asi cikarmaya calisiyorlar mutationlarda korumak icin. Yapip yaptirmamak cok zor bir karar olcak. Umarim bari su delta belasiyla savasmayiz ve cocuklarin asisina gerek kalmaz

oy krese bendecok sevindim canim, böylece en büyük stressin bitecek. Kac saatligine yazdirdin krese? Belki isyerinde saatlerini yükseltip biraz parasal konulardada rahatlarsin?
Tam gün tabi ilk haftalar 1-2 saat kalacak sonra 7-16.00 arasında
Tam güne ben ruhsal acıdan hazır olmadıgımdan gecmem sanırım bi süre daha

Nice mutluu seneler

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun şuan durumumuz iyi şükür canım merakla bize ne zaman vereceklerini bekliyoruz
Konunun ne olduğunu bilmiyorum canım ama başımıza ne geliyorsa vicdanımız merhametimiz yüzünden geliyor mesafe koyuyorsun ama bazen gene ise yaramıyor o mesafe umarım herkes yaşattığıni yaşar birgün bizdede durumlar pek parlak değil ailevi meselelerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…