- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #81.301
Hıı iyi o zaman canım daha iyi ne oluyor ne bitiyor kız sana rapor ediyoryok canim uykusu kacdi tüm gece bidi bidibidi diye cenne yapti. Parkda hangicocuk ne yapmis, kim ne demis, hangi oyuncakla oynamis ögrenmis oldum böylece
iside erken biraktim dün, vallahi zorayakta durdum.
gece yarisi olmasa daha menun olcam.Hıı iyi o zaman canım daha iyi ne oluyor ne bitiyor kız sana rapor ediyor
Allah'ım tam akıllı bıdık senin kız maşallah.gece yarisi olmasa daha menun olcam.
Ve diğerleri diye ekleyelim. Yaz gelince çil yavrusu gibi dağıldı bizim kızlar
Yaz gelince dağıldılarVe diğerleri diye ekleyelim. Yaz gelince çil yavrusu gibi dağıldı bizim kızlar
hayırlısı olsun canım inşallahSabah sabah yks açıklandı. İlla sürpriz yapacaklar.
Tabii ki beklediğimiz sonuç gelmedi arkadaşlar. İlk 5 bin derken 18 bine kaldık. Buna da şükür ne diyelim. Herkes aynı durumda. Online okula maruz kalmış çocuklara son 27 yılın en zor sınavını yapmak kimin fikriyse ahirette kendisine aynısını diliyorum.
Hoşbuldum cnm, teşekkür ederim. Sen nasılsın? Uzun bir aradan sonra yeniden geldim,Yaz gelince dağıldılar
mavimli sen nerdesin bakiyim sen ver bize
sempatik_kiz hoşgeldin kuzum, gördüm seni nasilsin?
Tatildeydim, 3 senedir deniz yüzü görmemistim iyi geldi ama bitti tatil is basi yaptim bugünYaz gelince dağıldılar
mavimli sen nerdesin bakiyim sen ver bize
sempatik_kiz hoşgeldin kuzum, gördüm seni nasilsin?
Mutluluklar dilerimHoşbuldum cnm, teşekkür ederim. Sen nasılsın? Uzun bir aradan sonra yeniden geldim,
Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler diyeceğim ama onlar için ben yeni oluyorum sanırım
Bu arada bende artık evliler kervanına katıldım. Evlenip de geldim aranıza
Teşekkür ederimMutluluklar dilerim
Hayırlı uğurlu olsun inşallahHoşbuldum cnm, teşekkür ederim. Sen nasılsın? Uzun bir aradan sonra yeniden geldim,
Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler diyeceğim ama onlar için ben yeni oluyorum sanırım
Bu arada bende artık evliler kervanına katıldım. Evlenip de geldim aranıza
Biz olduk asilari öyle gittik tatile. Yan etki olmadi bizde.Cennetmeyvesii hadi geçmiş olsun diyelimkuzum
sempatik_kiz mutluluklar diliyorum bende iyiyim çok şükür.
Bu ara ikinci aşı dozu karmaşası yaşıyorum.
7 ay önce covid atlattım, bir ay önce ilk dozumu oldum şu an araştırıyorum.
Siz ne yaptınız, yapacaksınız covid mağduru dostlarımmavimli Cennetmeyvesii S Sahandayumurta ?
Aile hekimime de danışacağım bunu ben.
Ilk doz bile epey yan etki yapmıştı çünkü.
Ama olmak istiyorum tâbi yanlış anlaşılma olmasin sakin.
mavimli maalesef tatiller bitiyor hiç bitmese dimiii
Bizde ilk dozlari olmuştuk gitmeden önce, eşim bayramdansonra 2.dozu da oldu Hiç yan etkisi olmadi onda.Biz olduk asilari öyle gittik tatile. Yan etki olmadi bizde.
Tatil coook iyi geldi gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?